Header Wallpaper

Kehanet

Esenlikler,
Uzun bir süredir geçmiş yaşam regresyonu yapıyorum. 3.gözüm oldukça açık . Aynı şekilde transa girip kehanet çalışmaları yapmak, geleceği görmek mümkün mü?
Teşekkürler 🙏

Evet mümkün fakat şunu unutmayın ki gelecek değiştirilebilir ve bir çok ihtimal barındırır, gelişmiş iseniz belirli bir amaç doğrultusunda yolunuza çıkabilecek ihtimalleride görebilirsiniz.

nunc et in perpetuum.

Esenlikler,
Uzun bir süredir geçmiş yaşam regresyonu yapıyorum. 3.gözüm oldukça açık . Aynı şekilde transa girip kehanet çalışmaları yapmak, geleceği görmek mümkün mü?
Teşekkürler 🙏

Nasıl yapılabilir ki ?

Esenlikler,
Teşekkürler 🙏

Geçmiş yaşamlarınızdan birinde rastgele uyanıp rastgele bir anıyı mı görüyorsunuz? Tam olarak nasıl işliyor?

Geçmiş yaşamlarınızdan birinde rastgele uyanıp rastgele bir anıyı mı görüyorsunuz? Tam olarak nasıl işliyor?

Öncelikle transa geçiyorum sonra bir oda düşünüyorum o kapıdan içeriye girdiğimde bir önceki geçmiş yaşamım hakkında bazı anılar bazı yüzler vs. görüyorum. Sonrasında uyanıp görmüyorum tam o an görüyorum .