Header Wallpaper

Jüpiter karesi zamanı geldi - 12 Haziran

Evet Zevist kardeşlerim, bugün, 10 Haziran, itibariyle Jüpiter, Yengeç burcuna geçti. Uzun zamandır İkizler burcunda olduğu için Jüpiter karesi yapılması uygun değildi. 12 Haziran-6 Kasım arası Perşembe günleri yapmanızı kesinlikle öneriyorum. Hem 16 gün ile en kısa karelerden, hem de tekrar sayıları çok az, en fazla 16, böylece karıştırmak ya da yanlış yapmak çok zor.

Çakraları güçlendirmek, doğum haritasındaki Jüpiter’i güçlendirmek ve sağlık ve Jüpiter’le alakalı genel ruhani ilerlemede yardımcı olması için Ruhani Kare'yi; Maddesel başarı, bereket ve dünyevi [ruhani olmayan] işler için Maddesel Jüpiter Karesi'ni yapabilirsiniz.

Jüpiter'in yönettikleri: Ruhaniyet, iyi şans ve talih, uzak mesafe yolculuk(lar), yüksek öğrenim, felsefe, refah, iyimserlik, genişleme, iyilik ve cömertlik, spor, rekreasyon aktiviteleri, açık hava ve dış mekanlar, bolluk ve bereket, mutluluk, iyi zamanlama(lar), zenginlik, kilo alımı, yasa(lar), yabancı uyruklular, yabancı kültürler ve topraklar, şımarma ve rıfk, zevk.

Şahsi görüşüm: 2023-2024 yıllarında hem ruhani hem de maddi Jüpiter Kareleri yaptım ve etkilerini çok güzel şekilde gördüm. Haziran-Kasım tarihleri arasındaki zamanda bir maddesel bir ruhani olarak ilerleyeceğim. Maddesel olarak iyi şans ve talih üzerine çalışırken, ruhani olarak haritamdaki Jüpiter'in tüm olumlu özelliklerini güçlendirmek üzerine çalıştım ve çalışacağım. Siz de yönettiklerine göre istediğiniz şeyler üzerine çalışabilirsiniz.

Üniversite sınavına hazırlanan kardeşlerim varsa Jüpiter Karesi yüksek öğrenimi yönettiği için maddesel çalışma yapmanız yardımcı olacaktır.
Taç Çakrası'nda sorun yaşyanlar ya da geliştirmek isteyenler ruhani ya da maddesel çalışma yapmanız işinize yarayacaktır.
Para ve ya finansal sorunlar yaşayanlar ya da zenginlik isteyenler maddesel çalışma yapabilirler.

Not: Jüpiter refah, karaciğer ve yağları yönettiği için kare yapmak birazcık kilo artışlarına neden olabilir.

Çok yaşa Amon!
Çok yaşa Zeus!

Merhaba bugün jupiter karesi günü ilk defa yapacağım AUN GRAMM GRİM GRAUM SAU, GURUAVE VE NAMA Yİ HEPSİNİ Mİ TİTRETMEM GEREKİYİR MADDESEL İCİN YAPACAGİM DİMİ BİR DE TÜRKİYE SAATİ İLE BUGUN kaçta başlamalıyım chronos XP bende çalışmıyor maalesef nerden bakabilirim yardımcı olur musunuz

Esenlikler,
Evet, AUM GRAAM GRIM GRAUM SAU GURUAVE NAMA bu şekilde, tamamını titreştirerek söylemelisiniz.
Jüpiter karesini yapma amacınıza göre, çalışmanın maddesel mi yoksa ruhani mi olduğu değişebilir. Kareler hakkında detaylı bilgi için bakabilirsiniz.

Gezegen saatlerini öğrenmek için bir web sitesinden faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz konumu girmeniz yeterli olacaktır.

This is the targeted message.

Esenlikler,
Evet, AUM GRAAM GRIM GRAUM SAU GURUAVE NAMA bu şekilde, tamamını titreştirerek söylemeniz gerekir.
Jüpiter karesini yapma amacınıza göre, ürünsel mi yoksa ruhuani mi olabileceği olabilir. Kareler hakkında detaylı bilgi için bulunur.

Gezegen işletmeleri için bir web ülkesinden faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz konumun şifresi yeterli olacaktır.

Peki nasıl bir olumlama yapmam lazım iş bulmak ile ilgili yapmak istiyorum daha iyi maaş ve şartları olan cv go nderdim ve de bekliyorum nasıl bişi yazabilirim olumlama

Jüpiter karesi yapacam bu perşembe fakat ay boşlukta, nasıl yapacaz ay boşlukta salı günü başlıyor ta cumaya kadar boşlukta, bu kadar uzun süre ay boşluktaysa perşembe günü nasıl başlıcaz jüpiter karesine ?

Aydinlikyolsaid:post: 1151541

Jüpiter karesi yapacam bu perşembe fakat ay boşlukta, nasıl yapacaz ay boşlukta salı günü başlıyor ta cumaya kadar boşlukta, bu kadar uzun süre ay boşluktaysa perşembe günü nasıl başlıcaz jüpiter karesine ?

3 Temmuz'da Ay boşlukta olduğu için en erken 10 Temmuz'da başlayabilirsiniz.

dalga geçer gibi ay boşluktaysa oraya neden jüpiter karesi yapmışlar, bende bir defa daha başlayacaktım perşembe günü, salıdan cumaya kadar ay bu kadar boşlukta nasıl olur,

Aydinlikyolsaid:post: 1151626

...

Sonraki perşembe başlayın.

BAALZEVULON AENAOS

Ben geçen sefer ailesel problemler yüzünden başlayamadım bu kareye ve ayın boşlukta olduğu günlerin bitmesini bekledim.

Bu gün başladım ruhsal güç için yaptım ilk kareyi, ve burada bazı edindiğim bilgileri unuttum sanırım. Anlamadığım şey bu kare mesela bu gün başladım (perşembe günü) bunu yarın ve illeri günler yapıp 16 güne sığdırmamı gerekiyor yoksa her perşembe günümü yapmam gerek? Bu konuyu tam anlamadım ben. Perşembe günü başlıyoruz kare yapmaya bunu her günmü yoksa perşembeden perşembeye mi yapıyoruz? Eğer perşembeden perşembeye yapıyorsak ay boşlukta olduğu zamana denk gelirsek ne yapmamız gerek?

Ben geçen sefer ailesel problemler yüzünden başlayamadım bu kareye ve ayın boşlukta olduğu günlerin bitmesini bekledim.

Bu gün başladım ruhsal güç için yaptım ilk kareyi, ve burada bazı edindiğim bilgileri unuttum sanırım. Anlamadığım şey bu kare mesela bu gün başladım (perşembe günü) bunu yarın ve illeri günler yapıp 16 güne sığdırmamı gerekiyor yoksa her perşembe günümü yapmam gerek? Bu konuyu tam anlamadım ben. Perşembe günü başlıyoruz kare yapmaya bunu her günmü yoksa perşembeden perşembeye mi yapıyoruz? Eğer perşembeden perşembeye yapıyorsak ay boşlukta olduğu zamana denk gelirsek ne yapmamız gerek?

Perşembe günü sadece başlangıçtır; kareye başladıktan sonra 16 gün kesintisiz devam etmelisiniz.

Perşembe günü sadece başlangıçtır; kareye başladıktan sonra 16 gün kesintisiz devam etmelisiniz.

Teşekkür ederim yanıt için, sadece bu yazı kafamı biraz karıştırdı, o yüzden sordum.
Peki diyelim kareye başladık ve bu yaptığımız 16 gün içinde tüm gün ay boşlukta oldu o gün kare yapmadık Jupiter karesi bozuluyormu geçerli sayılmıyor mu?

Evet Zevist kardeşlerim, bugün, 10 Haziran, itibariyle Jüpiter, Yengeç burcuna geçti. Uzun zamandır İkizler burcunda olduğu için Jüpiter karesi yapılması uygun değildi. 12 Haziran-6 Kasım arası Perşembe günleri yapmanızı kesinlikle öneriyorum. Hem 16 gün ile en kısa karelerden, hem de tekrar sayıları çok az, en fazla 16, böylece karıştırmak ya da yanlış yapmak çok zor.

Teşekkür ederim yanıt için, sadece bu yazı kafamı biraz karıştırdı, o yüzden sordum.
Peki diyelim kareye başladık ve bu yaptığımız 16 gün içinde tüm gün ay boşlukta oldu o gün kare yapmadık Jupiter karesi bozuluyormu geçerli sayılmıyor mu?

İlk başladığınız tarihin ay boşlukta olmamasına dikkat edin.

[ email redacted ]

İlk başladığınız tarihin ay boşlukta olmamasına dikkat edin.

Anladım teşekkürler yanıt için.

Kare güzel şekilde illerliyor, benim bir sorum olacak tam hatırlamıyorum ama daha once forumda soruldu sanırım kare hakkında, mesela bazı günler mantrayı çok fazla titretiyoruz 16-15 kez olanlar var fazla titrettiğimiz mantraları gün içinde bölerek titrettmemizde her hangi bir sorun oluşur mu? günün belli saatlerinde (sabah, öğlen, akşam)? yoksa mantranın hepsini bir anda mı yapmamız/bitirmemiz gerek?

Kare güzel şekilde illerliyor, benim bir sorum olacak tam hatırlamıyorum ama daha once forumda soruldu sanırım kare hakkında, mesela bazı günler mantrayı çok fazla titretiyoruz 16-15 kez olanlar var fazla titrettiğimiz mantraları gün içinde bölerek titrettmemizde her hangi bir sorun oluşur mu? günün belli saatlerinde (sabah, öğlen, akşam)? yoksa mantranın hepsini bir anda mı yapmamız/bitirmemiz gerek?

Gün içinde bölerek titretirseniz enerji dağılır. Başlayınca o günün sayısı kadar mantrayı bitirmeniz gerekir ama mantrayı her titretişinizde örneğin 30 saniye bekleyebilirsiniz. Enerji size gerçekten çok ağır geldiğinden bölmeyi düşünüyorsanız kare yapmak yerine önce biraz daha fazla meditasyon yapabilirsiniz.

Gün içinde bölerek titretirseniz enerji dağılır. Başlayınca o günün sayısı kadar mantrayı bitirmeniz gerekir ama mantrayı her titretişinizde örneğin 30 saniye bekleyebilirsiniz. Enerji size gerçekten çok ağır geldiğinden bölmeyi düşünüyorsanız kare yapmak yerine önce biraz daha fazla meditasyon yapabilirsiniz.

Teşekkürler, hayır enerji ağır geldiğinden değil sadece sesiz yer bulmak bakımından ve zaman bakımından sormuşdum.

Esenlikler zevist kardeşlerim. Jüpiter retro hareketini bitirdi ve yücelimde olduğu Yengeç burcunda telrardan hareketine başladı. 13 Aralık'ta gireceği retroya kadar yaklaşık 8 ay boyunca Jüpiter karesi yapılabilecek. Bugün, perşembe, itibariyle tekrardan çalışmalara başlayabilirsiniz.

Çok yaşa Amon!
Çok yaşa Zeus!