Header Wallpaper

Jüpiter karesi zamanı geldi - 12 Haziran

Evet Zevist kardeşlerim, bugün, 10 Haziran, itibariyle Jüpiter, Yengeç burcuna geçti. Uzun zamandır İkizler burcunda olduğu için Jüpiter karesi yapılması uygun değildi. 12 Haziran-6 Kasım arası Perşembe günleri yapmanızı kesinlikle öneriyorum. Hem 16 gün ile en kısa karelerden, hem de tekrar sayıları çok az, en fazla 16, böylece karıştırmak ya da yanlış yapmak çok zor.

Çakraları güçlendirmek, doğum haritasındaki Jüpiter’i güçlendirmek ve sağlık ve Jüpiter’le alakalı genel ruhani ilerlemede yardımcı olması için Ruhani Kare'yi; Maddesel başarı, bereket ve dünyevi [ruhani olmayan] işler için Maddesel Jüpiter Karesi'ni yapabilirsiniz.

Jüpiter'in yönettikleri: Ruhaniyet, iyi şans ve talih, uzak mesafe yolculuk(lar), yüksek öğrenim, felsefe, refah, iyimserlik, genişleme, iyilik ve cömertlik, spor, rekreasyon aktiviteleri, açık hava ve dış mekanlar, bolluk ve bereket, mutluluk, iyi zamanlama(lar), zenginlik, kilo alımı, yasa(lar), yabancı uyruklular, yabancı kültürler ve topraklar, şımarma ve rıfk, zevk.

Şahsi görüşüm: 2023-2024 yıllarında hem ruhani hem de maddi Jüpiter Kareleri yaptım ve etkilerini çok güzel şekilde gördüm. Haziran-Kasım tarihleri arasındaki zamanda bir maddesel bir ruhani olarak ilerleyeceğim. Maddesel olarak iyi şans ve talih üzerine çalışırken, ruhani olarak haritamdaki Jüpiter'in tüm olumlu özelliklerini güçlendirmek üzerine çalıştım ve çalışacağım. Siz de yönettiklerine göre istediğiniz şeyler üzerine çalışabilirsiniz.

Üniversite sınavına hazırlanan kardeşlerim varsa Jüpiter Karesi yüksek öğrenimi yönettiği için maddesel çalışma yapmanız yardımcı olacaktır.
Taç Çakrası'nda sorun yaşyanlar ya da geliştirmek isteyenler ruhani ya da maddesel çalışma yapmanız işinize yarayacaktır.
Para ve ya finansal sorunlar yaşayanlar ya da zenginlik isteyenler maddesel çalışma yapabilirler.

Not: Jüpiter refah, karaciğer ve yağları yönettiği için kare yapmak birazcık kilo artışlarına neden olabilir.

Çok yaşa Amon!
Çok yaşa Zeus!

Teşekkür ederim paylaştığınız için, peki 12 haziran başlamayı kaçıran biri başka hangi tarihlerde başlayabilir kare için?

Teşekkür ederim paylaştığınız için, peki 12 haziran başlamayı kaçıran biri başka hangi tarihlerde başlayabilir kare için?

12 Hazirandan 6 Kasım gününe kadar, 6 Kasım dahil, her perşembe günü kareye başlamak için uygundur.

Bu link üzerinden Türkiye'yi seçip takvimi indirebilir vetüm çalışmalar için uygun tarihleri görebilirsin: https://astroapollo.org/#/astro-calendars

Çok yaşa Amon!
Çok yaşa Zeus!

12 Hazirandan 6 Kasım gününe kadar, 6 Kasım dahil, her perşembe günü kareye başlamak için uygundur.

Bu link üzerinden Türkiye'yi seçip takvimi indirebilir vetüm çalışmalar için uygun tarihleri görebilirsin: https://astroapollo.org/#/astro-calendars

O zaman anladığım kadarıyla mesela bir gün aksattık (1 gün yapmadık diyelim o kare geçersiz oluyor) 6 kasıma kadar süremiz var bu kareyi doğru şekilde yapmak için.

Aslında benim ilk kare deneyimim olacak bu daha önce sitede görüyordum ama hazır değildim daha doğrusu tam kavrayamıyordum, bu paylaşılan kare hakkında bilgi anlamamı sağladı teşekkür ederim.

...

12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın boşlukta olmadığı bir zamanda, kareye başlayın.

Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe gününde kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içerisinde 6 ila 8 civarına kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlamak, kare yapmayı öğrenmek ve kareyi yaptığınız şeyi de tekrar ederek o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatınız var.

İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya geçebilirsiniz.

Amacınıza göre ruhani veya materyal bir kare başlatabilirsiniz.

Ve evet, bir kareye başlarsanız her gün aksatmadan yapmanız gerekir. Eğer kareyi aksatırsanız veya mantrayı yanlış sayıda titretirseniz, kare geçersiz olur.

Daha fazla bilgi için bu konudaki tüm mesajları okuyun, diğer sorularınızın yanıtlarını da o mesajlarda alacaksınız.

BAALZEVULON AENAOS

12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın boşlukta olmadığı bir zamanda, kareye başlayın.

Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe gününde kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içerisinde 6 ila 8 civarına kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlamak, kare yapmayı öğrenmek ve kareyi yaptığınız şeyi de tekrar ederek o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatınız var.

İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya geçebilirsiniz.

ben jüpiter karelerini hep jüpiter saatine denk getiriyorum, uzun mantra titretiyorum (aum graam grim graum sau guruave svaha ) ben ruhani gelişim için yapıyorum

Teşekkür ederim detaylı yanıtınız için! Türkce her ne kadar anlasamda bazı kelimeleri anlamak biraz zor oluyor benim için, konuyu daha derin anlamak için sorular soruyorum.😊

Esenlikler,

Aslında bunu kare bittikten sonra -karenin etkisini sizlere gösterebilmek için- atmayı planlıyordum fakat maalesef yanlışlıkla bozdum kareyi (B12 sorunum var🫤).

Ben bu kareye kilo alma konusundaki sağlık sorunlarımı büyü ile gidermesi için başlamıştım. Tamamlayamamış olsam bile şu an bu konuda bir sağlık sorunum kalmadı ve kilo alabiliyorum. Kareye başladığımda 49.45 kiloyken şu an 51.05 kiloyum (normalde hiç kilo alamıyordum hatta bu kareye başlamasam yüksek ihtimal şu an 45 kiloya bile inmiş olabilirdim).

Bu çalışmaya devam edip bitirebilirdim (ki en sağlıklısı) fakat bu konuda farklı nedenlerim var. Amacımı elde ettiğim için bundan sonra bu kareyi Taç Çakramı geliştirmek için kullanacağım.

nunc et in perpetuum.

Esenlikler,

Aslında bunu kare bittikten sonra -karenin etkisini sizlere gösterebilmek için- atmayı planlıyordum fakat maalesef yanlışlıkla bozdum kareyi (B12 sorunum var🫤).

Ben bu kareye kilo alma konusundaki sağlık sorunlarımı büyü ile gidermesi için başlamıştım. Tamamlayamamış olsam bile şu an bu konuda bir sağlık sorunum kalmadı ve kilo alabiliyorum. Kareye başladığımda 49.45 kiloyken şu an 51.05 kiloyum (normalde hiç kilo alamıyordum hatta bu kareye başlamasam yüksek ihtimal şu an 45 kiloya bile inmiş olabilirdim).

Geçmiş olsun ben devam ediyorum, bu gün gezegen saatini bekliyorum 15 le 1 kaldı etkisi şöyle para getirdi bana tabi çalışarak, şimdi gene hastaoldum Zevism arkadaşlar, ZEUS babaya benim için dua etsinler, ben dün akşam burdaki herkes için iyi dileklerimi sundum TANRIYA, umarım buradaki herkes başarılı olur, heryerim ağrıyor yel vurdu sizden ricam benim için dua edin,

Bu gün itibariyle jüpiter karesini bitirdim, bundan sonra acaba ne yapmalıyım?

Aydinlikyolsaid:post: 1150883

Bu gün itibariyle jüpiter karesini bitirdim, bundan sonra acaba ne yapmalıyım?

Yarın bitiriyor olmanız gerekiyordu. Yanlış yapmışsınız kareyi

Zeus’un Krallığı yükseliyor!

Yarın bitiriyor olmanız gerekiyordu. Yanlış yapmışsınız kareyi

hayır dendiği gibi yaptım bir yanlışlık yok,

Aydinlikyolsaid:post: 1150886

hayır dendiği gibi yaptım bir yanlışlık yok,

eminim tek tek sayarak yaptım

evet yanlış yapmışım kağıttan telefona yazarken, yanlış yazmışım akılsız kafam o kadar ehemmiyetle yaptım gezegen saatlerini bile gözettim nasıl olduysa oldu

Aydinlikyolsaid:post: 1150895

evet yanlış yapmışım kağıttan telefona yazarken, yanlış yazmışım akılsız kafam o kadar ehemmiyetle yaptım gezegen saatlerini bile gözettim nasıl olduysa oldu

Bugün perşembe gezegen saatine bakıp vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz.

I believe in pink, I believe in kissing I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles...💕💗

[ email redacted ]

Bugün perşembe gezegen saatine bakıp vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz.

Evet öyle yaptım da ondan önce son 1 tane kalmıştı onu titrettim birşey olurmu? yani önceki yanlış yaptığım kareyi titremiştim, yarım saat geçti veya geçmedi tekrardan başladım yani bir zararı olurmu ? onu bilmiyorum

Aydinlikyolsaid:post: 1150895

İlk karelerinizden biriydi, kendinize çok yüklenmeyin.
Bugün tekrar başlamak, henüz bugün titreştirmişken mantrayı ve olumlamışken ne kadar doğru olur? Hatırlamıyorum, bilen biri yanıtlarsa hoş olur.

İlk karelerinizden biriydi, kendinize çok yüklenmeyin.
Bugün tekrar başlamak, henüz bugün titreştirmişken mantrayı ve olumlamışken ne kadar doğru olur? Hatırlamıyorum, bilen biri yanıtlarsa hoş olur.

Güç içinde farklı Jüpiter saati diliminde farklı olumlama ile tekrar başlamak sorun yaratamayacaktır. Zaten tekrar sayılarına uyum gösterilmediği için yukarıdaki durumda kare yapmış olma gibi bir hal mevcut olmuyor.

Zeus’un Krallığı yükseliyor!

Güç içinde farklı Jüpiter saati diliminde farklı olumlama ile tekrar başlamak sorun yaratamayacaktır. Zaten tekrar sayılarına uyum gösterilmediği için yukarıdaki durumda kare yapmış olma gibi bir hal mevcut olmuyor.

aynı olumlama ile tekrar başladım

Tam da tekrar sayılarına özen gösterilmediği ve kare yapmış olma gibi bir hâl mevcut olmadığından sormuştum. Yine de yanıt için teşekkürler.

12 Haziran'dan itibaren Jüpiter karesi başlar, kareyi bitirdikten hemen sonraki perşembe günü tekrar başlarsanız, 12 Haziran-31 Ekim tarih aralığına toplamda 7 kare sığdırabildiğinizi de düşemez. Yani Jüpiter'in yönettiği bir alanda güçlü bir değişim ihtiyacınız varsa, bu değişimi sağlamak ve kalıcı kılmak için çok iyi bir fırsatınız var.

Jüpiter, 11-12 Kasım aralığında gerilemeye girecek, dolayısıyla hâlen Yengeç burcunda olacak olsa bile bilenizi en geç 23 Ekim tarihinde başlatmanızı önerdi. 16 gün sonra 7 Kasım'a denk gelir ve gerilemeden önce karenizi bitirmiş olursunuz. 30 Ekim veya 6 Kasım tarihlerinde başlarsanız, karenin belli bir kısmını geri almayan, bundan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Eğer en başta devam ediyorsa aralıksız kullanırsanız, karenizi en son 16 Ekim'de başlatırsınız ve 31 Ekim'de bitirirsiniz, toplamda 7 kez Jüpiter karesi yapmış olursunuz.

12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın bir zamanda oluşmadığı kareye başlar.

Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içinde 6 ila 8 çevrene kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlama, kare yapmayı öğrenme ve kareyi yaptıklarını de tekrar yaparak o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatsınız var.

İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya ulaşabilirsiniz.

Merhaba bugün jupiter karesi günü ilk defa yapacağım AUN GRAMM GRİM GRAUM SAU, GURUAVE VE NAMA Yİ HEPSİNİ Mİ TİTRETMEM GEREKİYİR MADDESEL İCİN YAPACAGİM DİMİ BİR DE TÜRKİYE SAATİ İLE BUGUN kaçta başlamalıyım chronos XP bende çalışmıyor maalesef nerden bakabilirim yardımcı olur musunuz