Defex New member Joined Jun 1, 2025 Messages 6 Yesterday at 5:46 PM #1 Esenlikler, Merak edilen bir konu var: Hitler savaşı kazansaydı, Satanizm yayılmaya başlayacak mıydı? Eğer böyle bir girişim olsaydı, bunda başarılı olabilir miydik?
Esenlikler, Merak edilen bir konu var: Hitler savaşı kazansaydı, Satanizm yayılmaya başlayacak mıydı? Eğer böyle bir girişim olsaydı, bunda başarılı olabilir miydik?
Lindita666 Member Joined Apr 12, 2025 Messages 232 Today at 8:05 AM #2 Lütfen Lord diye hitap etmeye özen gösterelim. Magnum Opus'u tamamladı ve tanrılığa ulaştı.
Defex New member Joined Jun 1, 2025 Messages 6 Today at 11:57 AM #3 Lindita666 said: Lütfen Lord diye hitap etmeye özen gösterelim. Magnum Opus'u tamamladı ve tanrılığa ulaştı. Click to expand... Haklısınız kusura bakmayın dalgınlığıma geldi
Lindita666 said: Lütfen Lord diye hitap etmeye özen gösterelim. Magnum Opus'u tamamladı ve tanrılığa ulaştı. Click to expand... Haklısınız kusura bakmayın dalgınlığıma geldi
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,838 Location The Earth Today at 12:59 PM #4 Belki ama alternatif bir zaman çizgisi bilmediğimiz için cevap aslında yok. Click to expand...
Lindita666 Member Joined Apr 12, 2025 Messages 232 Today at 1:13 PM #5 Defex said: Haklısınız kusura bakmayın dalgınlığıma geldi Click to expand... Bu arada soruyu yabancı formu bende sordum.
Defex said: Haklısınız kusura bakmayın dalgınlığıma geldi Click to expand... Bu arada soruyu yabancı formu bende sordum.
Defex New member Joined Jun 1, 2025 Messages 6 Today at 1:51 PM #6 Lindita666 said: Bu arada soruyu yabancı formu bende sordum. Click to expand... Cevap veren oldu mu? Gerçekten merak ettiğim bir konu.
Lindita666 said: Bu arada soruyu yabancı formu bende sordum. Click to expand... Cevap veren oldu mu? Gerçekten merak ettiğim bir konu.
Lindita666 Member Joined Apr 12, 2025 Messages 232 Today at 4:28 PM #7 Post in thread 'If Hitler had triumphed: Would SS/Zevism Rise?' https://ancient-forums.com/threads/if-hitler-had-triumphed-would-ss-zevism-rise.303034/post-1159137 Bu arada kopyala-yapıştır-çeviri yaptığım için Lord hitabı eklenmemiş.
Post in thread 'If Hitler had triumphed: Would SS/Zevism Rise?' https://ancient-forums.com/threads/if-hitler-had-triumphed-would-ss-zevism-rise.303034/post-1159137 Bu arada kopyala-yapıştır-çeviri yaptığım için Lord hitabı eklenmemiş.