Dejavu
Member
Esenlikler. Çok uzun zamandır bende enerji düşüklüğü ve isteksizlik var. Bazen canlı oluyorum ancak bu anlık oluyor en fazla birkaç saat sonra yine modum düşüyor üzgün olmasam bile halsizlik, cansızlık var oluyor. Ve bu durumdan herkes şikayetçi. Artık gerçekten sorunun bende olduğunu anladım ve düzeltmeye çalışınca olmuyor. Nedenini de bilmiyom, ateş elementim de normalden fazla neden böyle? Büyü olur başka şey olur bu durumu nasıl düzeltebiliriz? Yani şöyle söyleyeyim, durumun ciddiyetini anlamanız için; forumdaki sorulara (bildiklerim) bile cevap veresim gelmiyor, elim gitmiyor. Bıraksalar saatlerce yürürüm, koşmak spor yapmak hareket etmek değil bendeki mesele. Onları yapıyorum ondan yana bir sıkıntım yok. Özellikle insan ilişkilerinde uğraşmak istemiyorum hevesim kalmıyor. Modumun düşüklüğü başka insanların da modunu düşürüyor. Venüs karesi yapmaya başladığımdan beri bana olan ilgi arttı ama modumun düşüklüğü yüzünden fazla ilgilenmiyorlar kısa süre konuşup gidiyorlar. Git şu ağaca tırman deseniz tırmanırım ama ağacı sulamak gerektiği zaman bana bir haller oluyor ve bu şımarıklıktan değil yapmak isterim fakat yapasım gelmiyor o enerji bende yok sadece çöküntü var sırtımda tonlarca yük var ölü balık gibi geziyorum ortalıkta ve bu yıllardan beri var.