Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

garip bir soru

MissAnti444

New member
Esenlikler, benim annem de babam da Kürt. Bazı insanlar Kürtler esmerdir bazıları ise beyazdır diyor. Babam beyaz, annem hafif esmer tenli. Şimdi ben reenkarne olduğum zaman esmer mi oluyorum beyaz mı? Şu anda ten rengim Türk arkadaşlarımdan da beyaz. Biraz saçma biliyorum ama aklıma takılan bir soru.
İyi günler/akşamlar.

Kardeş pammy,

İslam ile ilgili yazıp "İslam'ı ifşalamak" adlı duyuruya yerleştirmediğiniz yazılar varsa "İslam'ı ifşalamak" adlı duyura yerleştirir misiniz ? Böylelikle bilgiler o duyurunun altında düzenli bir şekilde kalacak ve bilgi edinmek isteyenler oradan okuyup öğrenebilecektir. Yazdığınız yazılar için teşekkür eder, ruhani gelişiminizde başarılar dilerim.

İyi günler ^^.

Baroness Blossom said:

Kardeş pammy,

İslam ile ilgili yazıp "İslam'ı ifşalamak" adlı duyuruya yerleştirmediğiniz yazılar varsa "İslam'ı ifşalamak" adlı duyura yerleştirir misiniz ? Böylelikle bilgiler o duyurunun altında düzenli bir şekilde kalacak ve bilgi edinmek isteyenler oradan okuyup öğrenebilecektir. Yazdığınız yazılar için teşekkür eder, ruhani gelişiminizde başarılar dilerim.

İyi günler ^^.

Yapacağım. Hatırlatma için teşekkürler.

Pammy said:
Baroness Blossom said:

Kardeş pammy,

İyi günler ^^.

Yapacağım. Hatırlatma için teşekkürler.

Tamamdır. Rica ederim. ^^

Official Temple of Zeus Links

Back