Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Güçlü bir koruma aurası

Lindita666

Member

Esenlikler. Spiritüel olarak düşük seviyede olduğumu fark ettim. Sitemizde bu çalışmayı gördüm. Ama İyi bir burçta -özellikle de Boğa veya Yengeç burcunda- Ağdalı Ay sırasında başlayın. bu uyarı görünce ne yapmam gerektiğini bilemedim. Burçları, gezegenleri ve ayın hareketlerini takip etmeyi tam anlamıyorum.

Buradan Türkçe takvime göz atın. Günlerin üzerinde gezegensel durumları ve ayın durumlarını inceleyin. Takvimin en altında gezegen, burç ve ayın konumları ile ilgili şeyler yazıyor. Bunlara göz atın eğer anlamazsanız buraya anlamadığınız yeri yazarsınız.

Buradan da genel olarak ayın büyümesini ve küçülmesini takip edebilirsiniz.

Ay büyüyorken o bahsettiğiniz çalışmaya başlamanız gerekiyor.

Buradan Türkçe takvime göz atın. Günlerin üzerinde gezegensel durumları ve ayın durumlarını inceleyin. Takvimin en altında gezegen, burç ve ayın konumları ile ilgili şeyler yazıyor. Bunlara göz atın eğer anlamazsanız buraya anlamadığınız yeri yazarsınız.

Buradan da genel olarak ayın büyümesini ve küçülmesini takip edebilirsiniz.

Ay büyüyorken o bahsettiğiniz çalışmaya başlamanız gerekiyor.
Türkçe takvim bende var. Ay için teşekkür ederim. Ama ben takvimdeki sembolleri tam anlamıyorum. Onları nasıl öğrenebilirim. Burç sembollerine çalışıyorum.
40ev4tc.jpg

Son sayfada sembollerin açıklamasını görebilirsiniz. KA yazan günlerde koruma aurası çalışmasına başlanabilir, Boğa veya Yengeç olma zorunluluğu yok.

Attığınız çalışma, günlük genel bir koruma aurası yerine saldırılardan korunma için ek olarak yapılan bir çalışmaya benziyor. Bu tarz çalışmalar genel korunma aurasına ek olarak yapılsa daha iyi. Algiz ve Tiwaz belirli konulara özel koruma sağlarlar.

Genel koruma aurası için Surya, Sowilo ve Berkano kullanılabilir. "Her zaman her yönden güvendeyim, emniyetteyim, korunuyorum, iyi durumdayım ve sağlıklıyım" gibi bir olumlama söylenebilir.

Son sayfada sembollerin açıklamasını görebilirsiniz. KA yazan günlerde koruma aurası çalışmasına başlanabilir, Boğa veya Yengeç olma zorunluluğu yok.

Attığınız çalışma, günlük genel bir koruma aurası yerine saldırılardan korunma için ek olarak yapılan bir çalışmaya benziyor. Bu tarz çalışmalar genel korunma aurasına ek olarak yapılsa daha iyi. Algiz ve Tiwaz belirli konulara özel koruma sağlarlar.

Genel koruma aurası için Surya, Sowilo ve Berkano kullanılabilir. "Her zaman her yönden güvendeyim, emniyetteyim, korunuyorum, iyi durumdayım ve sağlıklıyım" gibi bir olumlama söylenebilir.
Evet, son sayfada sembollerin açıklamasını buldum. Sanırım bu çalışmanın 40 gün yapılması gerekiyor.

Bu arada söylemeyi unuttum; o çalışmanın girişinde çalışmanın spiritüel gelişimi zayıf olan insanlar için olduğu söyleniyordu. @Kyntara

Ben bir süredir ana koruma aurası olarak bunu kullanıyordum… Şu an biraz kötü hissettirdi. Zarar ve olumsuzluklara karşın koruduğu için yeterli diye düşünüyordum. Ama diğer genel olumlamalara bakınca farkı daha iyi anladım. Aslında fark etmem gerekiyordu niye böyle oldu anlamadım :D.

Bu çalışmayı 40 günlük değil direkt günlük yapıyorum. Günlük olarak bu bahsettiğimiz çalışmanın açığını en mantıklı nasıl kapatabilirim? Tam Koruma Aurası yapsam çok ağır gelecek. Sanırım direkt Türkçe sitedeki olumlamayı ya da bahsettiğiniz olumlamayı falan kullanmam daha akıl kârı olacak. Rün veya mantarlarda direkt neyi kullanmalayım? Amacım Güçlü Bir Koruma Aurasının açığını kapatacak bir günlük çalışma sadece.

Ben bir süredir ana koruma aurası olarak bunu kullanıyordum… Şu an biraz kötü hissettirdi. Zarar ve olumsuzluklara karşın koruduğu için yeterli diye düşünüyordum. Ama diğer genel olumlamalara bakınca farkı daha iyi anladım. Aslında fark etmem gerekiyordu niye böyle oldu anlamadım :D.

Bu çalışmayı 40 günlük değil direkt günlük yapıyorum. Günlük olarak bu bahsettiğimiz çalışmanın açığını en mantıklı nasıl kapatabilirim? Tam Koruma Aurası yapsam çok ağır gelecek. Sanırım direkt Türkçe sitedeki olumlamayı ya da bahsettiğiniz olumlamayı falan kullanmam daha akıl kârı olacak. Rün veya mantarlarda direkt neyi kullanmalayım? Amacım Güçlü Bir Koruma Aurasının açığını kapatacak bir günlük çalışma sadece.

Kötü bir şey yok, koruma auranız yine sizi koruyacak. Sadece bu biraz spesifik bir çalışma. 40 gün veya daha fazla süre böyle özel çalışmaları yapmak da çok iyi olur. Olumsuz gezegen geçişleri, hastalıklar, lanetler vb. için.

Enerji soluyarak yapılan temel koruma aurası çok kısa sürede yapılabilir ve önceki yorumda yazdığım gibi Surya, Sowilo, Berkano kullanılabilir. Yüksek Rahibe Lydia koruma aurası hakkında yazmıştı:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back