Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Güç ritüelleri hakkında

Xaji

Member
Merhaba,
Güç ritüelleri yaparken ritüel yaptığımız Tanrı bizi her zaman duyar mı, yoksa bazen duymadığı zamanlar olur mu? Çoğu zaman titretme işini düzgün yapamıyorum, sanki kelimeyi doğrudan söylüyormuşum gibi oluyor. Bu durum sorun çıkarır mı? Örneğin, hiç enerji ortaya çıkarmamak gibi. Şimdiden teşekkürler.

Bu soruya ek olarak güç ritüellerini ne sıklıkla yapmalıyız? Her gün yapmaya çalışıyor,bir gün aksatınca kendimden utanç duyuyor ve tanrıların benim yüzüme bile bakmak istemeyeceği gibi bir takıntıya kapılıyorum

Merhaba,
Güç ritüelleri yaparken ritüel yaptığımız Tanrı bizi her zaman duyar mı, yoksa bazen duymadığı zamanlar olur mu? Çoğu zaman titretme işini düzgün yapamıyorum, sanki kelimeyi doğrudan söylüyormuşum gibi oluyor. Bu durum sorun çıkarır mı? Örneğin, hiç enerji ortaya çıkarmamak gibi. Şimdiden teşekkürler.
Mührüne bakıp konuştuğunuz vakit elbette duyacaktır. Tanrılar'siz onların mühürleri ne bakmadan onlarla konuşmaya çalışsanız bile sizi duyarlar fakat iletişimi daha sağlıklı ve net hale getirmek için mühre bakarak konuşulur genelde.

Bazen bende titretmeyi mükemmel yapamıyorum eliniz den geleninin en iyisini yapmaya çalışın. Amacınız yapıyım da bitsin bir an önce kurtulayım gibi bir düşünce değilse eksik titretseniz bile yine de sorun çıkarmayacaktır.

Merhaba,
Güç ritüelini yaptığınız her tanrı sizi duyabilir. Tanrılarımız muazzam derecede psişik ve telepatik varlıklardır, onların sizi duyabilmeleri için güç ritüellerini yapmanız veya mühürlerine odaklanmanız da şart değildir. O Tanrıyı sadece aklınızdan geçirdiğinizde veya zihninizde kendisine seslendiğinizde bile kendisi sizi rahatlıkla duyabilir.

Ritüellerde tanrıların isimlerini mantra veya rünler gibi titretmiyoruz. sadece söylüyoruz diye hatırlıyorum.

Bu soruya ek olarak güç ritüellerini ne sıklıkla yapmalıyız? Her gün yapmaya çalışıyor,bir gün aksatınca kendimden utanç duyuyor ve tanrıların benim yüzüme bile bakmak istemeyeceği gibi bir takıntıya kapılıyorum

Kendinizi zorlamadığınız sürece istediğiniz sıklıkla yapabilirsiniz. Her gün 1 ritüel yapmak oldukça güzel bir hedef ve başarıdır. Ancak bu her gün ritüel yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor.

Genel olarak günde 3 ritüeli geçmemeye çalışın. Bu ritüelleri oyuncak gibi kullanmak, abartmak veya Tanrılarımızın isimlerini kişisel hırslarımıza alet edip kendi egomuzu beslemek için zikretmek oldukça saygısız bir yaklaşım olacaktır. Bunu sizin için söylemiyorum, çoğu üye bu ritüellerin ciddiyetinin farkında değil.

Bu konuda takıntı yapmanıza, kendinizden utanç duymanıza veya kendinize kızmanıza gerek yok. Tanrıların böyle bir durum karşısında sizin yüzünüze bakmak istemeyeceği düşüncesi sadece kişisel bir kuruntudan ibaret.

Eğer düzenli yaptığınız bir Tanrı ritüeli varsa ve o gün o ritüeli devam ettiremeyecekseniz kendi içinizi rahatlatmak adına o Tanrının mühürüne odaklanıp kendisine seslenebilirsiniz. Samimi bir şekilde kendisine durumu açıklayıp hislerinizi iyisi ve kötüsüyle dile getirmeniz içinizi rahatlatabilir.

Ben Lord Alastorun ritüelini yapıyorum firsat buldukça, 2 gündür yapamadım neden çalıştığım yer müsait değildi, saygısızlık olmasın diye yapmadım, çalıştığım yer biraz pisti onun için yapmadım, birde bazen çok yorgun oluyorum, halsizlik oluyor sıtma tutuyor hava soğuk, bir odun sobası olsada şöyle kemiklerim ısınsa, petek iyi ısıtmıyor odun sobasının yanına uzansam kedi gibi uyusam, hergün çalışıyorum hiç dinlenemiyorum sade gece yatıyorum, iş olmasada şöyle gönlümce yatsam, soğuk yerde çalışıyorum akşam gelince yorgunluktan bayılıyorum, çok uykum geldi Esenlikler

Ben Lord Alastorun ritüelini yapıyorum firsat buldukça, 2 gündür yapamadım neden çalıştığım yer müsait değildi, saygısızlık olmasın diye yapmadım, çalıştığım yer biraz pisti onun için yapmadım, birde bazen çok yorgun oluyorum, halsizlik oluyor sıtma tutuyor hava soğuk, bir odun sobası olsada şöyle kemiklerim ısınsa, petek iyi ısıtmıyor odun sobasının yanına uzansam kedi gibi uyusam, hergün çalışıyorum hiç dinlenemiyorum sade gece yatıyorum, iş olmasada şöyle gönlümce yatsam, soğuk yerde çalışıyorum akşam gelince yorgunluktan bayılıyorum, çok uykum geldi Esenlikler
Şartlarının iyileşmesi gibi bir durum var mı? Orman yakınlarında mı çalışıyorsun? Umarım gün geçtikçe daha rahat yaşarsın, iyi uykular💗

Şartlarının iyileşmesi gibi bir durum var mı? Orman yakınlarında mı çalışıyorsun? Umarım gün geçtikçe daha rahat yaşarsın, iyi
Günaydın çalıştığım ev soğuk inşaat halinde, toz toprak soğuk hersene bu zamanlar, hastalanıyorum öksürük kombi çalışmıyor, milletin az biryeri ağrısa işe gitmiyor, ben öyle değil hastanelik olana kadar çalışıyorum öyle alıştık, dedem derdiki ölürsende çalışarak öl, benim tek derdim çalıştığım parayı alayım, birde şu soğuk günlerde bir soba olsun çalıştığım yerde, birde şöyle bir hafta evde tatil yapayım, boş zamanların değerini bilin bol bol yatın uyuyun, bak ben sabah kalktım işe gidecem soğukta, çalıştığımız yerler hep yobaz dinci, bunlarla ölüm kalım mücadelesi veriyorum, bir türlü sevemiyorum yobazları, çünkü inandığımız din farklı, ne kadar sohbet etsek muhabbet etsemde olmuyor güvenemiyorum, bana sahte yapay bir dostluk, samimi bulmuyorum onları çünkü araştırmıyorlar Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back