Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Etnik Yapımızı Kayıp mı Ediyoruz?

Aarti

Member
Metropollerde Türklerle karşılaşmak gün geçtikçe daha da zor bir hal alıyor. Devlet okulları da aynı şekilde. Herkesin çocuğunu özel okula gönderecek maddi durumu yok. Ya da artık kimse ha deyince başka bir eve, mahalleye (göçmenlerin olmadığı) taşınamıyor.
Bugün bu topraklarda doğan bu göçmen bebekler 10 sene sonra okullarda Biz neden Türk tarihi görüyoruz, Türk değiliz ki? diyecek. Arapça resmi dile eklensin, diyecek. 3+ kadınla evlenmek istiyoruz, diyecek.
Bu konudan dolayı gözlerime gerçekten uyku girmiyor. Elbette hiçbir centilin savaşta ölmesini istemem; travmalar yaşamasını, çocukların ağlamasını asla istemem ama bu süreç daha verimli yönetilemez mi? Etnik yapımızı kaybetmek üzerinde olduğumuzun kaygısını çekiyorum açıkçası.

View attachment 1768

Bir gün öğretmen olmayı başarırsam sanırım sabah akşam tanrılara suriyeli veledin beni vurmaması için dua etmem gerekecek.

Sadece bu konu hakkında konuşmuyorum, ülkemin durumu beni çok üzüyor. Şimdiki igalciler silahsız, üniformasız diye tarih tekerrür etmiyor değil.
Etnik yapımız da dahil zamanında uğruna savaştığımız ne varsa kaybediyoruz, sanki sahip çıkmak suçmuş gibi. Atamın mirasını bu hâle getirenler utansın.

Bir gün öğretmen olmayı başarırsam sanırım sabah akşam tanrılara suriyeli veledin beni vurmaması için dua etmem gerekecek.
öğretmen olmasan da böyle bir riskin yüksek olması daha da üzücü

Sadece bu konu hakkında konuşmuyorum, ülkemin durumu beni çok üzüyor. Şimdiki igalciler silahsız, üniformasız diye tarih tekerrür etmiyor değil.
Etnik yapımız da dahil zamanında uğruna savaştığımız ne varsa kaybediyoruz, sanki sahip çıkmak suçmuş gibi. Atamın mirasını bu hâle getirenler utansın.
kaybetmiyoruz, elimizle veriyoruz resmen

Maalesef ona doğru gidiyoruz. Burada asıl problem Halkın bunu bir problem olarak görmemesi-tepki vermemesi. Eğer güçlü bir tepki verilse, idarenin amaçları ne olursa olsun çözüm bulmak için uğraşırlardı. Çakal esnaflar sığınmacıları çalıştırırken, cahil abaza dayılar gidip bunlarla evlenirken, hükümetle muhalefet niye umursasın ki ? Sorun ne kadar zor olursa olsun çözülür, ancak önce bunun bir sorun olduğunun farkına varmak gerek.

Official Temple of Zeus Links

Back