Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Eihwaz rününü bu amaçla nasıl kullanmalıyız ?

anonymous042

Member
"Eihwaz iradeyi güçlendirir ve geçmiş hayatlardan bilgi ve bilgelik edinmek için geçmiş hayat regresyonlarında kullanılabilir."
Olarak belirtilmiş , ben geçmiş hayatımdan zaten bişeyler aldığımı düşünüyorum ancak bu rün sayesinde daha da geçmiş hayatımda edindiğim bilgileri alıp genişletip bilgeliğimi daha da arttırabilir miyim ? ve çalışma tam olarak nasıl yapılmalı ? 40 tekrar yeterli olur mu ? direk olarak aurama imgeleyerek mi titretmeliyim ?

"Eihwaz iradeyi güçlendirir ve geçmiş hayatlardan bilgi ve bilgelik edinmek için geçmiş hayat regresyonlarında kullanılabilir."
Olarak belirtilmiş , ben geçmiş hayatımdan zaten bişeyler aldığımı düşünüyorum ancak bu rün sayesinde daha da geçmiş hayatımda edindiğim bilgileri alıp genişletip bilgeliğimi daha da arttırabilir miyim ? ve çalışma tam olarak nasıl yapılmalı ? 40 tekrar yeterli olur mu ? direk olarak aurama imgeleyerek mi titretmeliyim ?
Geçmiş hayat regresyonu oldukça basit ve yüzeysel bir çalışmadır, En derin halinde gerçekleştirildiğinde geçmiş hayatınızdan bazı karelere şahit olmanızı sağlayabilir ancak bu gerçekten geçmiş yaşamların bilgeliğini açmak ve gerçek benliğinize kavuşmak ile alakasız bir deneyimdir.

Gerçekten tüm geçmiş yaşamlarınızdaki deneyimlerinize, kişiliğinize, anılarınıza ve bilgeliğinize erişebilmenin tek yolu Lord Thoth'un bizzat sizi bu yönde kutsamasıdır. Bu bilgelik sadece Lord Thoth tarafından verilebilir. Bu sebeple bu amaçta büyü yapıp zaman kaybetmek yerine Lord Thoth ritüeli yaparak zihninizin derinliklerini aydınlığa kavuşturabilirsiniz. Kendisi de uygun görürse size geçmiş yaşamlarınızı açacaktır.

Dilerseniz zihninizi açmak ve bilincinizi güçlendirmek için Mannaz ve Dagaz rünleri ile bir çalışma yapabilirsiniz. Bu amacınıza ulaşmanız için size daha yardımcı olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back