Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Yeni Tanrı Ritüelleri: Nepthys & Sekhmet ŞİMDİ YAYINDA [17 Kasım - 23 Kasım]

Sonne

Moderator
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Ruhani Ailemizdeki herkese esenlikler,

Tanrıçalarımız Sekhmet ve Nepthys için olan Ritüelleri duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ritüelleri bu yazının altındaki bağlantılarda bulabilirsiniz. Tanrıları ön plana çıkarmaya kararlılıkla devam ediyoruz ve Satanas'ın Sevinci, İnsanlığın Orijinal Kültürünün restorasyonu için kutsal çalışmalara devam ediyor.

Bu Ritüellerin her ikisi de çok güçlüdür ve bir kez daha bu son derece önemli iki Tanrıça için mükemmel bir hürmeti temsil etmektedirler. Satanas’ın Sevinci Bağışçı Platformu, Ritüeller ve diğer her şey dahil olmak üzere birçok alanda yakında daha fazla güncelleme gelecek.

Birlikte büyük bir ivme ve neredeyse 20 yüzyıldır Tanrılar için yapılan en büyük işleri inşa ediyoruz... Herkese teşekkür etmek istiyorum ve daha fazla insanın hepimizin gördüğünü görmesini diliyorum: İnsan her zaman bu Aydınlanma Yoluna daha erken katılmış olmayı dileyecektir.

Tanrılara saygı dışında diğer tüm Ritüellerde olduğu gibi, bu Ritüellerle de kolektif ve bireysel evrimimizi ilerletiyoruz. Geri bildirime çok açığız.

Sekhmet'in Gücü Ritüeli

Nephthys’in Gücü Ritüeli

Çevirmen: @Maelstorm

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back