Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

[Duyuru] Tanrı Takvimi Ritüeli (15-20, 26-31 Mayıs)

Maelstorm [NG]

Active member
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia Coventina'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Esenlikler sevgili Zevist Ailem :)

Bu takvim, Yüksek Rahip Zevios Metathronos yeni bir Tanrı ritüel takvimi yayınlarsa değişikliğe/iptale tabidir. Şimdilik, ritüellerimiz olan Tanrılar için takvimdeki Tanrı günlerine göre ilerliyoruz.

15-20 Mayıs: Lord Set'in Ritüeli

26-31 Mayıs: Leydi Artemis'in Ritüeli

VT platformundaki Tapınak sohbetini kontrol edin; bu ritüellere ben, Rahiplerimiz ve Muhafızlarımız liderlik edeceğiz. ToZ Rituals sitesinin en altına kaydırırsanız, liderlik etmek üzere planlandığımız saatleri göreceksiniz; ancak bazıları son dakika haber vererek liderlik edecek, bu yüzden sık sık kontrol etmeyi unutmayın! Ve elbette bu ritüelleri istediğiniz zaman kendi başınıza da gerçekleştirebilirsiniz; önemli olan her Ritüeli en az bir kez yapmanızdır.

Çevirmen Notu:

Sitemizde aktif süren bakım sebebiyle, ritüelleri bu konu içerisindeki bir ZIP dosyası olarak paylaşıyoruz. ZIP dosyasının içindeki HTML dosyalarını açarak, ritüelleri gerçekleştirebilirsiniz. Siteyle alakalı gecikmeler için üzgün olduğumuzu belirtmek ancak bakım çalışmalarının yakın zamanda bitmesini umduğumuzu söylemek isteriz. Ritüel dosyalarında bir problem görür veya deneyimlerseniz, lütfen bildiriniz.

Tüm Zevistlere keyifli ritüeller diliyoruz ve Tanrılar hepimizi kutsasın.

Attachments

• Set ve Artemis - Güç Ritüelleri.zip
    171.1 KB · Views: 21
Esenlikle rituels programinda baslarinda saat yazıyor mesela. Şu an a 04.00 var leydi guardian şimdi ben anlamadım akşam üzeri 4 e kadar mı vaktimiz var yoksa her saat yapabiliriz sadece ritüeli yöneten kişinin ne zaman gelecegini belirleyen bir şey mi

Official Temple of Zeus Links

Back