Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Tanrı Ritüelleri Takvimi (13-17 Ağustos, 23 Ağustos-1 Eylül) [30 Ağustos, Leydi Maxine'nin Gücü Ritüeli]

Maelstorm

Member
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Zevist Ailemize esenlikler :)

Bu takvim, eğer yeni Tanrı Ritüelleri yayınlanırsa değişebilir. Yeni ritüeller her zaman önceliklidir.

13-17 Ağustos, Astarte'nin Gücü Ritüeli

23-27 Ağustos, Forcas'ın Gücü Ritüeli

27 Ağustos-1 Eylül, Asmodeus'un Gücü Ritüeli

Bu ritüelleri mümkünse en az bir kere yapın, ritüeller genellikle 20 dakikadan daha az sürer. Mümkünse, her ritüeli en az 3 gün boyunca yapmaya çalışın.

Astarte’nin Gücü Ritüeli’ni yapamadım maalesef o tarihlerde. Biliyorum bu tarihler rastgele seçilmiyor, ama takvimdan uzak gibi hissettim ve bu üzdü. Tanrılardan uzak hissetmek istemiyorum, ritüeli bugün yapsam bir problem olur mu? Aynı etkileri göstermese bile.

o siteyi tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Ama eğer siz o siteden Lord Forcas'ın ritüeline sahipseniz paylaşırsanız sevinirim.
Bir kardeşimiz sitenin arşiv linkini paylaşmıştı buradan ben bu sabah Lord Forcasın güç ritüelini yaptım buradan görüntüleyebilirsiniz

Pcden giriyorsanız linke tıklayın orada "Bu bir Zeus’un Tapınağı Çeviri İçeriğidir. Asıl metin." cümlesindeki asıl metine tıklayın oradan Forcas'ın mührünü ss alıp yapabilirsiniz ve ya sayfayı türkçeye çevirip direkt o linkten de yapabilirsiniz.

30 Ağustos tarihinde Lord Asmodeus'un ritüeline ek olarak, Leydi Maxine'in Apotheosis Ritüelini de yapacağız.

Bu ritüeli kesinlikle ama kesinlikle yapmanızı ve tarihi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Arşiv bağlantısı:

Site bağlantısı:

Bugün hep birlikte Leydi Maxine'nin Güç Ritüelini yapıyor olacağız.

Harika hissettirdi. Topluluk olarak birlikte yapıyor olmanın bilinciyle beraber, şimdiki Zeus’un Tapınağı ve bizim için yıllarca bu kadar mücadele vermiş olan Leydi Maxine’nin ritüelinin enerjileri çok iyi hissettirdi. Yıllarca o emeği sarf etmeseydi ne olacaktı? Elbette Zeus bizim için en iyisini bilir ama, o yolu yürümek çok zor olmalı.

Astarte’nin Gücü Ritüeli’ni yapamadım maalesef o tarihlerde. Biliyorum bu tarihler rastgele seçilmiyor, ama takvimdan uzak gibi hissettim ve bu üzdü. Tanrılardan uzak hissetmek istemiyorum, ritüeli bugün yapsam bir problem olur mu? Aynı etkileri göstermese bile.
Üzülmenize gerek yok. Tanrı güç ritüeli yapmak için ve Tanrıları anmak için bir zamana ihtiyacımız yok. istediğiniz zaman bol bol yapabilirsiniz. ama o tarihlerde daha iyi olurdu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back