Megistomedes Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,069 Apr 12, 2025 #1 Sitenin çöktüğünün farkındayız. Şu anda biz sorunla ilgilenirken, Türkçe sitemize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bütün sayfaların toplu bir şekilde listesi hazırdır: Click to expand...
Sitenin çöktüğünün farkındayız. Şu anda biz sorunla ilgilenirken, Türkçe sitemize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bütün sayfaların toplu bir şekilde listesi hazırdır:
Alexguardra Member Joined Oct 3, 2024 Messages 225 Apr 12, 2025 #2 Yeni ritüelin çevirisine yarından önce erișebilecek miyiz?
Maelstorm [NG] Active member Joined May 3, 2024 Messages 625 Location Orion Apr 12, 2025 #3 Alexguardra said: Yeni ritüelin çevirisine yarından önce erișebilecek miyiz? Click to expand... Evet, en geç bir saat içerisinde forumda paylaşmış olacağız. Aksaklık için çok özür dileriz. Click to expand...
Alexguardra said: Yeni ritüelin çevirisine yarından önce erișebilecek miyiz? Click to expand... Evet, en geç bir saat içerisinde forumda paylaşmış olacağız. Aksaklık için çok özür dileriz.
Alexguardra Member Joined Oct 3, 2024 Messages 225 Apr 12, 2025 #4 Maelstorm said: Evet, en geç bir saat içerisinde forumda paylaşmış olacağız. Aksaklık için çok özür dileriz. Click to expand... Keșke elimden bișey gelseydi de bi faydam olsaydı, yardımcı olamadığım için ben özür dilerim, sadece merak ettigim için sormuștum. Kolaylıklar dilerim
Maelstorm said: Evet, en geç bir saat içerisinde forumda paylaşmış olacağız. Aksaklık için çok özür dileriz. Click to expand... Keșke elimden bișey gelseydi de bi faydam olsaydı, yardımcı olamadığım için ben özür dilerim, sadece merak ettigim için sormuștum. Kolaylıklar dilerim
Aydinlikyol Well-known member Joined Nov 4, 2023 Messages 1,114 Apr 12, 2025 #5 Tanrı/ça ritüellerini bulamadım
Sonne [NG] Novice Guardian Joined Oct 23, 2023 Messages 1,333 Apr 12, 2025 #6 Aydinlikyol said: Tanrı/ça ritüellerini bulamadım Click to expand... Click to expand...
A aciliyet New member Joined Apr 28, 2025 Messages 2 Apr 28, 2025 #7 Merhaba, burada Lord Lucifius Focalor'un ritüelini bulamadım. Acaba bu ritüele ulaşmamın bir yolu var mıdır?
Merhaba, burada Lord Lucifius Focalor'un ritüelini bulamadım. Acaba bu ritüele ulaşmamın bir yolu var mıdır?
Frederick New member Joined Jan 19, 2023 Messages 37 Apr 30, 2025 #9 aciliyet said: Merhaba, burada Lord Lucifius Focalor'un ritüelini bulamadım. Acaba bu ritüele ulaşmamın bir yolu var mıdır? Click to expand...
aciliyet said: Merhaba, burada Lord Lucifius Focalor'un ritüelini bulamadım. Acaba bu ritüele ulaşmamın bir yolu var mıdır? Click to expand...