Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Şeytan’ın Sevinci Donör Platformu ŞİMDİ YAYINDA!

Sonne

Moderator
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Güncelleme 3:

JoS Donör Sıralama Sisteminde 3. ve 4. KADEME İÇİN KRİTERLER:

Bunun sahip olunması gereken çok iyi bir amaç olduğu açıklanmalıdır ve işte Kademe 4 [En Üst Sıra] için kriterler:

1. İster mali, ister sosyal yardım, isterse başkalarının yararına yaratım yoluyla olsun, JoS'ta büyük farklılıklar. Hepsinin kombinasyonu bunu yapmanın en iyi yoludur. Her şey her bireye bağlıdır - seçimler 1'e 1 esasına göre yapılır; bazı insanlar bir alanda başka bir alandan daha fazla katkıda bulunabilir.
2. Madde 1 aynı zamanda birçok alanda kişisel gelişimin kanıtıdır ve bu da katılmak için olmazsa olmazdır; Kademe 4'teki kişiler başarılı bireyler olmalıdır.
3. JoS'ta bir Spiritüel Satanist olarak Örnek Etik ve Sadakat. Bu, yukarıdaki görevlerle kanıtlanmıştır ve bizim tarafımızdan da filtrelenmektedir.
4. Yılların deneyimi [Kanıtlanmış olmalı, İddiadan ibaret kalmamalı]
5. Bu faydaları Topluluğa dönüştürmek amacıyla bunu başarmak ve bu görevi sürdürmek için hırs ve odaklanma.
6. Kanıtlanmış geçmişin yanı sıra Spiritüel Satanizm'in geleceğine fayda sağlayacak geleceğe yönelik hırs ve çalışmalar [Aynı şekilde kanıtlanmış olmalı, boş iddialardan ibaret olmamalı].
7. Tanrılarla ve Toplumla güçlü bir bağ mevcut olmalıdır. Bu güçlerle birlikte elde edilen bir sorumluluk da vardır. Halihazırda bu Kademelerde bulunan kişiler bunu göstermiştir; zaman geçtikçe, bu kademelerdeki üyeler için çok temiz ve üst düzey bir liderlik pozisyonu sağlamak giderek daha fazla filtreleme haline gelecektir.

Daha düşük karakter özellikleri, şımarıklıklar, yukarıdakileri dikkate almayan insanlar, sahte haklar, egoist sapkınlıklar ve diğer daha düşük tezahürler bu Kademelerde hiç kabul edilmemektedir. Bunlar önceki Kademelerde ele alınmalıdır. Tanrıların ve diğer insanların önünde sorumluluk taşındığından, yukarıda işler ciddileşir. Yüreği zayıf olanlar için değil, bunu başarabilecek gerçek yürekli insanlar içindir.

Kişi yükseldikçe Topluluğun ve Tanrıların önünde gerçek sorumluluklar üstlenir, iddialar ve diğer boş sözler bu seviyelerde elenir, kişi saçmalık olmadan yolda düz olmalıdır. Bu seviyeye ulaşmanın aşamalı olması beklenir, ancak Kademe 4 ile cehalet kapısı arkanızdan kalıcı olarak kapanır. Bu yüzden kişi bu konudaki gerçekler konusunda tamamen rahat olmalıdır.

Sistem bir evrim sistemi üzerine kuruludur. Bu evrim hem kişisel fayda hem de başkalarının faydası içindir; saf egoizm bunun son Aşamalarında kabul edilemez, çünkü Tanrılar, insanların çok sık olma eğiliminde olduğu gibi tamamen egoist yaratıklar değildir. Yani bir kişi bir dağa tırmanırken, deyim yerindeyse iyi bir dağcı olmalıdır. Bu seviyelerde hava iyi tutulmalı ve kişi alıştırılmalıdır.

Kademe 4 ve devamı, Kademe 3'te olduğu gibi, Ruhsal Satanizm'e yaşam boyu bağlılık gösterir ve kişi yolumuzu yaşamının temel bir parçası haline getirir. Hayatlarının misyonu kanıtlanmış bir şekilde Şeytan'ın Sevinci ile bağlantılı olmalıdır, çünkü alacakları destekler ve avantajlar veya anlayış ancak bunun bir sonucu olabilir.

Yine de yukarıdakiler bir haritadır ve bu konuda dikkate alınan tüm bilgiler değildir, çünkü Sıralama Sistemi bir dükkan değildir; bir kader yolu biçimidir.

İkinci Güncelleme:

Çevirmenler, outreach aktivistleri ve tabii ki eski ve yeni Bağışçılar olmak üzere herkesi hâlâ platforma alıyoruz.

Lütfen, daha önce bağış yapmış olan ve Bağışçı olan herkes Platforma başvursun. Birçoğunuz Bağış yaptınız ve platforma başvurmadınız. Bunun için size bir hatırlatma e-postası göndereceğim.

Burayı ziyaret edin: www.josdonors.org

Bunlar ve daha fazlası, Şeytan'ın Sevinci'ne inananları ve Tanrıların Evi'nin gelişmesini isteyen yeni Bağışçıları ödüllendirmek içindir.

Tekrardan, her şey için hepinize teşekkür ederim. Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin!

-Yüksek Rahip Hooded Cobra

KAYDOLMAK İÇİN GEREKENLER:

1. [Kanıtıyla birlikte] herhangi bir miktarda bağış - Bağışçı listesinde kayıtlı bir e-posta adresiniz yoksa [bağış yapmamışsanız] başvurunuz kabul edilemez.
2. JoS adına yapılan şu hizmetler: Topluluğa büyük yardım, çeviriler, Outreach ve diğer projeler. Belirli miktarda hizmet yapılmış olmalıdır. Bu projeleri yöneten JG’ler veya Baş Çevirmenler tarafından yapılacak doğrulama, kabul edilmenizi sağlayacaktır.

İŞ YAPMIŞ OLDUKLARI HÂLDE REDDEDİLENLER VARSA LÜTFEN [email protected] ADRESİNDEN BANA MAİL ATIN. Eğer bir projeyle ilgiliyse, bu JG’ler tarafından doğrulanmalı veya Şeytan’ın Sevinci üzerinde açıkca görülebiliyor olmalıdır.

KADEMENİZLE İLGİLİ BİR SORUN VARSA, TEKRARDAN [email protected] ADRESİNDEN BANA MAİL ATIN.

ÖNEMLİ: O ANA KADAR BAĞIŞÇI MATERYALLERİNİ ALDIĞINIZ BAĞIŞÇI E-POSTA ADRESİNİZ İLE KAYIT OLUN.

Bunların herhangi birini yapmayan kimse kabul edilemez. Yukarıdakilerden birini veya her ikisini birden yapan kişi kabul edilecek ve uygun bir şekilde kademelendirilecektir.

Şu anda geçerli başvuruların kabul edilmesi veya rastgele başvuruların silinmesi söz konusudur. Bir miktar olduğu için beklemede kalın.

NOT:

Platforma kaydolmamış bir kısım Bağışçılar bulunmaktadır. Lütfen kayıt olun. En büyük faydalar burada başlıyor.

Birçoğunuzun bunu Tanrılar ve halkımız için yaptığını biliyorum, ancak bu yaklaşan şeyleri hak ediyorsunuz.

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Tüm Satanik ailemize esenlikler,

Şeytan’ın Sevinci Donör platformunun nihayet faaliyete geçtiğini büyük bir mutlulukla duyuruyorum. Bu ilk sürüm ve şimdilik beta aşamasında. Bağışçı Sisteminden daha önce var olan PDF dağıtımı, yönetimi, kabul için bağış doğrulamasındaki gecikmeler ve diğer tüm sorunların %95'i çözülecektir..

Bu platformun amacı, herkesin yaptığına uygun olarak, kullanıcılara materyaller, ödüller, seminerler, özel ruhani öğrenim ve kamuya açıklanmayacak diğer etkileyici şeyler için en üst düzeyde kalite sağlamaktır. Biri çaba gösterdiğinde, Tanrıların Evini geliştirmek için yaptıkları çalışmalar karşılığında hediyeler alacaklardır.

Bu, diğer amaçların yanı sıra, Bağışçı Kademelerinin daha önce açıklanan özelliklerinden çok daha fazla avantajın var olacağı bir üniversite türü olan Tapınak Üniversitesi olarak işlev görecektir. Platform olağanüstü gelişmelere olanak sağlamaktadır. Yardım edenler, Tanrılara ve halklarına yardımcı olan kutsal çalışmaları için bol ve mükemmel bir ödül alacaklardır.

Buradaki açıklamalar asgari düzeyde kalacaktır. Bu, JoS'a ve Şeytan'ın Sevinci'ne yardım eden ve destek olanlar için büyük bir adımdır.

Platformun tam olarak faaliyete geçmesi 15 Ağustos'tan sonra gerçekleşecek, ancak tüm bağışçıların gelmeye başlaması önemli.

Donör Sistemi için nihai sayı olarak kaç üye kabul edeceğimizin sınırlandırılması konusunda da bir karar alınmaktadır. Çünkü 2035'te "biz kazandıktan sonra", güç daha yüksek olduğunda giriş ve kabul en kolayı olacaktır. JoS'a erken inananlar daha fazla avantaja sahip olacak ve diğerleri kenarda otururken JoS'u hayatta ve topluluğumuzu canlı ve güçlü tutmak için bu sistem içinde sağlam bir varlığa sahip olacaklar.

Bu karar ve ayrıntılar devam etmektedir ve platformun kendi içinde özel olarak paylaşılacaktır. Bir noktadan sonra, platform üyeliği sınırlandırılacak ve yalnızca kesin kararlar üzerine belirli durumlarda insanlar üye olabilecektir.

Bağışçı, Çevirmen veya Topluluk Yardımcısı, Proje Yaratıcısı vb. olan ya da JoS ve insanlık için önemli işler yapan sizler lütfen bu bağlantıyı ziyaret ederek platforma kaydolun: https://josdonors.org.

"Register now" yazan yere basın ve kayıt olun.

Lütfen kayıt olmak için yukarıdaki bağlantıyı kullanın; daha sonra kabuller gerçekleşecek ve ardından kişi kendi seviyesine göre platforma resmi olarak yerleştirilecektir. Lütfen Bağışçı Materyallerinin bir parçası olarak sağladığınız e-postaları kullanın. İstediğiniz kullanıcı adını ve ezberlemeniz gereken güçlü bir şifreyi kullanabilirsiniz.

Bu proje ile yeni bir dönem başlıyor. Hepinize teşekkür ederim ve bu büyük görevleri mümkün kıldıkları için Tanrılara ve halkımıza şükranlarımı sunarım.

JG BlackOnyx'e platformun tasarımını ve görsellerini sadakatle takip ettiği ve ayarladığım platformun işlevlerini anlama konusunda bu kadar sezgisel olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Verilen talimatlar ve vizyon doğrultusunda bunu hayata geçirmek için son derece sıkı çalıştı ve başardı.

JoS için harika ve çok onurlu bir proje yaratıldı. Adı bu harika eserle anılsın ve Tanrılar bu armağanlardan en iyi şekilde yararlanmamız için bize rehberlik etsin.

Üye oldum hesabınız din adamları, tarafı dan kontrol edilip, size e pista atacaklar diyor...

Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Tüm Satanik ailemize esenlikler,

Şeytan’ın Sevinci Donör platformunun nihayet faaliyete geçtiğini büyük bir mutlulukla duyuruyorum. Bu ilk sürüm ve şimdilik beta aşamasında. Bağışçı Sisteminden daha önce var olan PDF dağıtımı, yönetimi, kabul için bağış doğrulamasındaki gecikmeler ve diğer tüm sorunların %95'i çözülecektir..

Bu platformun amacı, herkesin yaptığına uygun olarak, kullanıcılara materyaller, ödüller, seminerler, özel ruhani öğrenim ve kamuya açıklanmayacak diğer etkileyici şeyler için en üst düzeyde kalite sağlamaktır. Biri çaba gösterdiğinde, Tanrıların Evini geliştirmek için yaptıkları çalışmalar karşılığında hediyeler alacaklardır.

Bu, diğer amaçların yanı sıra, Bağışçı Kademelerinin daha önce açıklanan özelliklerinden çok daha fazla avantajın var olacağı bir üniversite türü olan Tapınak Üniversitesi olarak işlev görecektir. Platform olağanüstü gelişmelere olanak sağlamaktadır. Yardım edenler, Tanrılara ve halklarına yardımcı olan kutsal çalışmaları için bol ve mükemmel bir ödül alacaklardır.

Buradaki açıklamalar asgari düzeyde kalacaktır. Bu, JoS'a ve Şeytan'ın Sevinci'ne yardım eden ve destek olanlar için büyük bir adımdır.

Platformun tam olarak faaliyete geçmesi 15 Ağustos'tan sonra gerçekleşecek, ancak tüm bağışçıların gelmeye başlaması önemli.

Donör Sistemi için nihai sayı olarak kaç üye kabul edeceğimizin sınırlandırılması konusunda da bir karar alınmaktadır. Çünkü 2035'te "biz kazandıktan sonra", güç daha yüksek olduğunda giriş ve kabul en kolayı olacaktır. JoS'a erken inananlar daha fazla avantaja sahip olacak ve diğerleri kenarda otururken JoS'u hayatta ve topluluğumuzu canlı ve güçlü tutmak için bu sistem içinde sağlam bir varlığa sahip olacaklar.

Bu karar ve ayrıntılar devam etmektedir ve platformun kendi içinde özel olarak paylaşılacaktır. Bir noktadan sonra, platform üyeliği sınırlandırılacak ve yalnızca kesin kararlar üzerine belirli durumlarda insanlar üye olabilecektir.

Bağışçı, Çevirmen veya Topluluk Yardımcısı, Proje Yaratıcısı vb. olan ya da JoS ve insanlık için önemli işler yapan sizler lütfen bu bağlantıyı ziyaret ederek platforma kaydolun: https://josdonors.org.

"Register now" yazan yere basın ve kayıt olun.

Lütfen kayıt olmak için yukarıdaki bağlantıyı kullanın; daha sonra kabuller gerçekleşecek ve ardından kişi kendi seviyesine göre platforma resmi olarak yerleştirilecektir. Lütfen Bağışçı Materyallerinin bir parçası olarak sağladığınız e-postaları kullanın. İstediğiniz kullanıcı adını ve ezberlemeniz gereken güçlü bir şifreyi kullanabilirsiniz.

Bu proje ile yeni bir dönem başlıyor. Hepinize teşekkür ederim ve bu büyük görevleri mümkün kıldıkları için Tanrılara ve halkımıza şükranlarımı sunarım.

JG BlackOnyx'e platformun tasarımını ve görsellerini sadakatle takip ettiği ve ayarladığım platformun işlevlerini anlama konusunda bu kadar sezgisel olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Verilen talimatlar ve vizyon doğrultusunda bunu hayata geçirmek için son derece sıkı çalıştı ve başardı.

JoS için harika ve çok onurlu bir proje yaratıldı. Adı bu harika eserle anılsın ve Tanrılar bu armağanlardan en iyi şekilde yararlanmamız için bize rehberlik etsin.

Güne böylesine güzel bir haberle uyandıktan sonra günümün geri kalanında da güzel haberler almam ve görmem mükemmeldi. Şeytana şükürler olsun zaferimize mutlak süratle gidiyoruz.

Bizlerin sizden fazla bir şey bildiği yok. Yüksek Rahip Hooded Cobra'nın orijinal duyurudaki mesajlarını okuyabilirsiniz.
Okudum, Sayın yüksek Rahibin duyurusunu fakat anladığım kadarıyla, çekirdek kadroyu oluşturuyorlar, sizler josa emek verenler, gibi birde şunu anladım. Artık sanaldan çıkılacak, halk arasında da bilinecek, ŞEYTAN ve SS ler.Bunun temelleri atılıyor gizlilik ortadan kalkacak öyle tahmin ediyorum....

Artık sanaldan çıkılacak, halk arasında da bilinecek, ŞEYTAN ve SS ler.Bunun temelleri atılıyor gizlilik ortadan kalkacak öyle tahmin ediyorum....
Yüksek Rahip Hooded Cobra, duyurunun hiçbir yerinde böyle bir şeyden bahsetmiyor. Bu, sadece sizin konudan bağımsız kişisel tahmininiz oluyor. Orijinal duyurudaki ek mesajlar ile birlikte duyuruyu düzgün bir şekilde tekrar okuyun.

Bu donör ne işe yarayacak bir türlü anlamadım, forum gibi birşeymi?
Benim de anladığım çok şey yok.
Tam olarak açıklama yapılmadı.
Yüksek rahip Hooded cobra'ya e-posta atmak en iyisi.

Tahminim ve SS kardeşlerimizin dediklerinden anladıklarım şöyle:
Galiba Normal kripto ile bağış yaptıktan sonra Yüksek Rahip Hooded Cobra ile e-posta aracılığıyla iletişime geçiyorsunuz.

Donor'e kayıt oluyorsunuz. Ve E-postanız onaylanıyor.
Ve buradaki SS çevirmenlerimiz, Aktif üyelerimiz, Oradan direk kayıt olabiliyor, Galiba.

Ve e-posta onayı gelmiyor, Yukarıdakileri yapmanız gerekiyormuş ki e-posta onayı gelsin.

Fakat Yüksek rahip bile, Para atamayacak durumda olanlar için (mali gücü yetersiz olanlar,), Bazı Aktivitelere katılabilir, Yardımlarını öyle gösterebilirler dedi.
Mesela Topluluk yardımcıları. Her ikisinin de JoS için yardımı oldukça iyi.

Benim de anladığım çok şey yok.
Tam olarak açıklama yapılmadı.
Yüksek rahip Hooded cobra'ya e-posta atmak en iyisi.

Tahminim ve SS kardeşlerimizin dediklerinden anladıklarım şöyle:
Galiba Normal kripto ile bağış yaptıktan sonra Yüksek Rahip Hooded Cobra ile e-posta aracılığıyla iletişime geçiyorsunuz.

Donor'e kayıt oluyorsunuz. Ve E-postanız onaylanıyor.
Ve buradaki SS çevirmenlerimiz, Aktif üyelerimiz, Oradan direk kayıt olabiliyor, Galiba.

Ve e-posta onayı gelmiyor, Yukarıdakileri yapmanız gerekiyormuş ki e-posta onayı gelsin.

Fakat Yüksek rahip bile, Para atamayacak durumda olanlar için (mali gücü yetersiz olanlar,), Bazı Aktivitelere katılabilir, Yardımlarını öyle gösterebilirler dedi.
Mesela Topluluk yardımcıları. Her ikisinin de JoS için yardımı oldukça iyi.

-Yıllar sonra ruhaniyeti yanlış aktarıyor diye Semavi dinlere bakıldığı gibi JoS’a böyle bakılabileceği ihtimali
-Bunun üzerine JoS gibi yeni bir oluşumun ortaya çıkabilmesi
-Para ver VIP içeriklerden faydalan

Ne demek istediğinizi anlamadım. ?

JoS Donors'a bir açıklama yapıldı. Ve her şey netleşti.

-Yıllar sonra ruhaniyeti yanlış aktarıyor diye Semavi dinlere bakıldığı gibi JoS’a böyle bakılabileceği ihtimali
-Bunun üzerine JoS gibi yeni bir oluşumun ortaya çıkabilmesi
-Para ver VIP içeriklerden faydalan
Şeytan'ın Sevinci, 25 yılı aşkın süredir tüm içeriklerini tamamen ücretsiz olarak sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir. Bu süre zarfında, pek çok kişi gönüllü olarak bağışta bulunmuş ve Şeytan'ın Sevinci'ne destek vermiştir. Bu bağışçılar, karşılığında hiçbir şey beklemeden, alın teriyle kazandıkları parayı cömertçe sunmuş; Tanrıların evi olan Şeytan'ın Sevinci'ne içtenlikle destek olmayı sürdürmüştür.

Yüksek Rahip Hooded Cobra, bu topluluğun üyelerinin katkılarını ve emeklerini onurlandırarak, çabalarının karşılığında ödüllendirilmeleri gerektiğini vurgulamıştır. Bu platform da bu amaçla oluşturulmuştur. Bağış yapmak bir zorunluluk olmasa da, Tanrıların evini desteklemek ve yüceltmek için emek verenlerle, hiçbir katkıda bulunmadan aynı seviyede olmayı beklemek gerçekçi değildir. Yüksek Rahip’in de belirttiği gibi, insan ne verirse onu alır; hiçbir şey vermeden bir şeyler elde edenler yalnızca minnettarlık duymalı, daha fazlasını talep etmemelidir.

Son olarak, antik dinlerdeki ruhani ögelerin çalınıp yozlaştırılarak oluşturulan ölüm programları ile bizleri kıyaslamanızı ise size hiç yakıştıramadım.

Şeytan'ın Sevinci, 25 yılı aşkın süredir tüm içeriklerini tamamen ücretsiz olarak sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir. Bu süre zarfında, pek çok kişi gönüllü olarak bağışta bulunmuş ve Şeytan'ın Sevinci'ne destek vermiştir. Bu bağışçılar, karşılığında hiçbir şey beklemeden, alın teriyle kazandıkları parayı cömertçe sunmuş; Tanrıların evi olan Şeytan'ın Sevinci'ne içtenlikle destek olmayı sürdürmüştür.

Yüksek Rahip Hooded Cobra, bu topluluğun üyelerinin katkılarını ve emeklerini onurlandırarak, çabalarının karşılığında ödüllendirilmeleri gerektiğini vurgulamıştır. Bu platform da bu amaçla oluşturulmuştur. Bağış yapmak bir zorunluluk olmasa da, Tanrıların evini desteklemek ve yüceltmek için emek verenlerle, hiçbir katkıda bulunmadan aynı seviyede olmayı beklemek gerçekçi değildir. Yüksek Rahip’in de belirttiği gibi, insan ne verirse onu alır; hiçbir şey vermeden bir şeyler elde edenler yalnızca minnettarlık duymalı, daha fazlasını talep etmemelidir.

Son olarak, antik dinlerdeki ruhani ögelerin çalınıp yozlaştırılarak oluşturulan ölüm programları ile bizleri kıyaslamanızı ise size hiç yakıştıramadım.

Kripto bağış rehberine falan bakarsanız zaten bağışa kötü baktığımı sanmayın. O kadar emek veriliyor ve websitelerin ücretleri zaten belli ve bu yüzden para gerekiyor. Tanrıların da aramızda ilişkilerin güçlü olmasını isteyeceğine göre, zaten hiçbir yanlış yok.

Ancak benim burada demek istediğim, ruhani bilgiyi kısıtlamalarından yakınılırken bildiğimiz bağış karşılığında içerik sunuluyorsa bu da bilgiyi kısıtlamak olur. 2035’de herkesin giremeyeceğini söylüyor rahip mesela, bu insanlara umut vaadedip duygularını kullanarak kısıtlı şeye erişim ihtiyacı hissettirmek.

Ödüllendirmeyi Şeytan, kendi sözlerinde söylüyor bilirsiniz:

Adem’in soyundan gelenlerin yaptıklarının karşılığını veririm ve onları yalnızca benim bildiğim çeşitli ödüller ile ödüllendiririm.

Ödüllendirme kısmı çok farklı bir durum. Bir şey başarılı olduğunda verilen kıymetli şeydir. Parayla satın aldığınız şey değil.

Kripto bağış rehberine falan bakarsanız zaten bağışa kötü baktığımı sanmayın. O kadar emek veriliyor ve websitelerin ücretleri zaten belli ve bu yüzden para gerekiyor. Tanrıların da aramızda ilişkilerin güçlü olmasını isteyeceğine göre, zaten hiçbir yanlış yok.

Ancak benim burada demek istediğim, ruhani bilgiyi kısıtlamalarından yakınılırken bildiğimiz bağış karşılığında içerik sunuluyorsa bu da bilgiyi kısıtlamak olur. 2035’de herkesin giremeyeceğini söylüyor rahip mesela, bu insanlara umut vaadedip duygularını kullanarak kısıtlı şeye erişim ihtiyacı hissettirmek.

Ödüllendirmeyi Şeytan, kendi sözlerinde söylüyor bilirsiniz:

Adem’in soyundan gelenlerin yaptıklarının karşılığını veririm ve onları yalnızca benim bildiğim çeşitli ödüller ile ödüllendiririm.

Ödüllendirme kısmı çok farklı bir durum. Bir şey başarılı olduğunda verilen kıymetli şeydir. Parayla satın aldığınız şey değil.
Ruhani bilginin kısıtlanması gibi bir durum yok, aksine Şeytan'ın Sevinci, ruhani bilgiyi kamuya açarak kolektif olarak ruhani gelişimin hızlandırılmasını sağlamıştır. Eski dönemlerde olsaydık basit bir aura temizleme çalışmasını bile bilmiyor olabilirdiniz. Halbuki şimdi ana siteye girebilir ve Azazel'den gelen gelişmiş meditasyonlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bu kadar saçma şeylere takılmak yerine ruhani gelişiminize odaklansaydınız, o zaman burada "bilgiyi kısıtlıyorlar" diyerek sizle paylaşılmış olmasına rağmen küçümsediğiniz çalışmaların ne kadar önemli ve değerli olduğunu görürdünüz. Daha kendi dağınızı fethetmemişseniz, önünüzdeki dağlara bakmanızın herhangi bir anlamı var mı, yok.

Ruhani bilginin kısıtlanması gibi bir durum yok, aksine Şeytan'ın Sevinci, ruhani bilgiyi kamuya açarak kolektif olarak ruhani gelişimin hızlandırılmasını sağlamıştır. Eski dönemlerde olsaydık basit bir aura temizleme çalışmasını bile bilmiyor olabilirdiniz. Halbuki şimdi ana siteye girebilir ve Azazel'den gelen gelişmiş meditasyonlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bu kadar saçma şeylere takılmak yerine ruhani gelişiminize odaklansaydınız, o zaman burada "bilgiyi kısıtlıyorlar" diyerek sizle paylaşılmış olmasına rağmen küçümsediğiniz çalışmaların ne kadar önemli ve değerli olduğunu görürdünüz. Daha kendi dağınızı fethetmemişseniz, önünüzdeki dağlara bakmanızın herhangi bir anlamı var mı, yok.

“Saçma şeylere takılmak” dediğiniz şeyi bütün insanlar için söylüyorum. Belki ileri seviye pratiklere ihtiyacım yok ancak bu bir yukarıda yazdığım mesajların doğruluğunu değiştirmiyor. Dini bir oluşum burası.

Benim hiçbir şeyi küçümsediğim yok, bunu nereden çıkardığınızı merak ediyorum açıkçası.

“Saçma şeylere takılmak” dediğiniz şeyi bütün insanlar için söylüyorum. Belki ileri seviye pratiklere ihtiyacım yok ancak bu bir yukarıda yazdığım mesajların doğruluğunu değiştirmiyor. Dini bir oluşum burası.

Benim hiçbir şeyi küçümsediğim yok, bunu nereden çıkardığınızı merak ediyorum açıkçası.
Gerekli tüm ruhani bilgiler herkese açık bir şekilde sunulmaktadır. Daha fazlasına erişim ise, kişilerin Şeytan'ın Sevinci için gösterdikleri çabanın karşılığı olarak ödüllendirilir. Yahudiler bile okült bilgileri diğer Yahudilerden saklarken ya da İslam'da "derin bilgileri" edinmek için tarikatlara katılmak gerekliyken, Şeytan'ın Sevinci'ni bu konuda eleştirmek yersiz olur. Durum böyleyken hâlâ aynı düşüncelerde ısrar ediyorsanız, bu da sizin bu ruhani bilgileri küçümsediğinizi gösterir.

Bu konuyu uzatmanın anlamı yok; yapmanız gereken bakış açınızı değiştirmektir. Bu platformun kurulmasını ve bu sisteme geçilmesini Tanrılar istemektedir, Yüksek Rahip Hooded Cobra kafasına göre Şeytan'ın Sevinci'ni yönetmemektedir.

Gerekli tüm ruhani bilgiler herkese açık bir şekilde sunulmaktadır. Daha fazlasına erişim ise, kişilerin Şeytan'ın Sevinci için gösterdikleri çabanın karşılığı olarak ödüllendirilir. Yahudiler bile okült bilgileri diğer Yahudilerden saklarken ya da İslam'da "derin bilgileri" edinmek için tarikatlara katılmak gerekliyken, Şeytan'ın Sevinci'ni bu konuda eleştirmek yersiz olur. Durum böyleyken hâlâ aynı düşüncelerde ısrar ediyorsanız, bu da sizin bu ruhani bilgileri küçümsediğinizi gösterir.

Bu konuyu uzatmanın anlamı yok; yapmanız gereken bakış açınızı değiştirmektir. Bu platformun kurulmasını ve bu sisteme geçilmesini Tanrılar istemektedir, Yüksek Rahip Hooded Cobra kafasına göre Şeytan'ın Sevinci'ni yönetmemektedir.
Merhabalar sizce bu yeni özel platformda yeni büyülermi paylaşılacak, daha çok aydınlanma odaklımı olacak. Umarım jos websitesi ve forum herkese açık bir website olarak kalır

Merhabalar sizce bu yeni özel platformda yeni büyülermi paylaşılacak, daha çok aydınlanma odaklımı olacak. Umarım jos websitesi ve forum herkese açık bir website olarak kalır
Donör Platformu içerisinde nelerin paylaşılacağını belirtemeyeceğim.

Şeytan'ın Sevinci, son 20 yılda da olduğu gibi, her daim herkese açık kalacaktır. Yukarıda yaptığım açıklamaları tekrar okumak yardımcı olabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back