Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Duygusuzlaşmanın metafiziksel güç üzerinde etkisi var mıdır ?

SonOfGod

Active member
Merhabalar, sormak istediğim şey çok hassas kalpli olduğum için yaşadığım kırgınlıklar kötü şeyler yüzünden duygusuzluğa doğru itiliyorum. artık herşeye daha az acıyıp merhamet etmeye başlıyorum. beynim
sıcaklığı ve sevgiyi tehlike algılıyor. her neyse detaya gerek yok ama bu durum bizim ruhani gücümüzü düşürür mü ?

Merhabalar, sormak istediğim şey çok hassas kalpli olduğum için yaşadığım kırgınlıklar kötü şeyler yüzünden duygusuzluğa doğru itiliyorum. artık herşeye daha az acıyıp merhamet etmeye başlıyorum. beynim
sıcaklığı ve sevgiyi tehlike algılıyor. her neyse detaya gerek yok ama bu durum bizim ruhani gücümüzü düşürür mü ?
Duygusuzlaşmak veya bunu bilinçli bir şekilde yapmak insana tabiki ruhsal olarak zarar verir, hassas biri aşırı çok incindiği için duygularından kaçmak, duyguları kötü olarak görme eğiliminde olacaktır.
Kötücül varlıkların isteği bence insanı insani duygulardan ayırıp birer duygusuz köleye dönüştürmesi, böyle bir tuzağa düşmeyin.
Bende eskiden aşırı hassas biriydim ve duyguları zayıflık olarak görüyordum, bir dönem duygusuzlaşmıştım hatta ve bu neye benziyordu biliyor musunuz? tuzsuz bir yemeğe tatsız bir hayata ve renksiz bir portreye benziyordu, insanı insan yapan onun duyguları, duygular insanın dönüşümü için gerekli, duyguları tadıyoruz ama bizler hissetiğimiz duygular değiliz, içimizdeki hissetiklerimiz bazen bize yolumuzu kaybettiğimizde yol bile gösterebilir.
Ay burcunuzu progress haritada kontrol edin belkide şu anki duygu durumunuzun inişli çıkışlı olmasının nedeni aldığı açılar yüzündendir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back