Header Wallpaper

Davet ve özel alan

Esenlikler,
Yurtta kalıyorum ve Lord Thoth’a davet yapmam lazım. Gece herkes uyuduğunda çalışma odasında yapmayı düşünüyorum olabildiğince rahatsız edilmek istemiyorum fakat yine de biri uyanır ve odaya gelirse saygısızlık olur mu? Daveti yapabileceğim özel bir alan yok ne yapmalıyım? (Astrale bazen çıkabiliyorum bazen çıkamıyorum , pratiklerimi azlattığım için şuan çıkamam muhtemelen)

Yurtta genelde hiç kimsenin uğramayacağı yerlerde yapmak daha iyi olur. Gece kimsenin gelmek aklına gelmeyeceği ve tuvalet gibi ritüel yapmanın saygısızlık olacağı yerler olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Eğer çalışma odasından daha sessiz daha sakin ve kimsenin gelmeyeceği bir yer varsa orayı tercih etmenizi tavsiye ederim ama en iyi yer burası diyorsanız dikkatli olmanızda fayda var.

I'm so busy with breathing in gold and exhaling blue.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Durumunuzdan ötürü Tanrılar anlayışlı olacaktır ama davetin yarıda kesilmediğinden ya da bölünmediğinden emin olmak için TÜM GEREKLİ önlemleri aldığınızdan emin olun.

BAALZEVULON AENAOS

...

Davetiniz sırasında rahatsız edilmemeniz ve ortamın steril olması elzemdir.

Daveti dışarıda, doğal ve izole bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünebilirsiniz.