Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Creațiile, Adevărul Și Istoria Femeilor

Abyss

New member
Acum aproximativ 4 ani, Zeii mi-au spus ceva complet întâmplător și neașteptat. Am ignorat acest lucru, dar mi s-a spus din nou de câteva ori în următoarele zile. Apoi am primit un indiciu foarte evident în viața reală despre asta, așa că am investigat și avea sens. Dar am lăsat-o baltă, deoarece nu credeam că ar trebui să fiu eu cea care să posteze despre asta.

Recent, mi-a venit din nou în minte, așa că l-am întrebat pe unul dintre Zeii noștri, care a confirmat foarte ferm. Mi s-a spus să fac public, pentru că Adevărul trebuie dezvăluit. Adevărul despre trecutul nostru, istoria adevărată și Adevărul despre creațiile făcute de oameni, de dragul prezentului și al viitorului.

Există un bărbat Alb European în istorie care are o oarecare faimă pentru munca sa creativă (nu voi specifica exact ce anume, încă); dar cea mai mare parte a operei „lui” a fost realizată de o femeie Albă Europeană. Nu a putut să-și producă opera pentru că, în acele vremuri, femeilor nu li se permitea să creeze sau să contribuie la cultură. De asemenea, nu dorea publicitatea sau hărțuirea constantă care ar urma, desigur. Ea dorea să se poată concentra pe deplin asupra muncii sale de creație. A lăsat câteva indicii despre genul ei, râzând oarecum de credințele „interzise femeilor” din acele vremuri; dar în afară de asta, încă nu am găsit dovezi de oferit, așa că deocamdată nu voi clarifica cine sunt ea și el.

În conformitate cu cele de mai sus, înainte de inventarea tiparului modern, călugării și călugărițele xine erau responsabili de reproducerea minuțioasă a întregii literaturi și a desenelor artistice pentru a face mai multe copii. Femeilor nu li se permitea să aibă un rol în cultură, așa că multe lucrări ale femeilor care nu foloseau un pseudonim masculin au fost fie distruse, fie atribuite unui alt autor masculin. Cu toate acestea, multe dintre lucrări au fost admirate de călugări atât de mult încât au crezut că ar fi greșit să le distrugă în mod complet, așa că le-au păstrat, dar au eliminat numele. Majoritatea acelor citate pe care le vedem acum atribuite „anonimului” au fost de fapt scrise de femei. Acest lucru mi-a fost confirmat de Zeița noastră, Doamna Crocell. Accentul este pus pe cuvântul „majoritatea”, nu doar pe unele.

La fel și cu multe dintre picturile despre care este „necunoscut” cine le-a pictat: femeile le-au făcut. Este bine cunoscut faptul că pictorițele erau nevoite să-și publice lucrările sub numele tatălui, fratelui sau soțului lor, deoarece femeilor nu le era permis să producă nimic, iar experții cercetează acum cu exactitate cine ce a pictat.

La fel și cu multe dintre cântecele care sunt enumerate doar drept „cântece populare tradiționale” fără un compozitor cunoscut; femeile au compus multe dintre aceste cântece.

Acest lucru nu este pentru „feminism”, este pentru Adevăr. Nu mai putem trăi în minciuni xine, acest lucru a ținut cultura și societatea în urmă îndelung și prea mult timp. Toți cei care produc ceva ar trebui să fie cunoscuți și să nu se mintă despre ei. Adevărul ar trebui să stea întotdeauna de sine stătător, așa cum este. Așa cum bărbații au nevoie de alți bărbați ca modele pentru a deveni mai buni, femeile au nevoie de propriile noastre modele feminine, nu putem accepta doar minciuni despre cum „ar trebui” să fim. Majoritatea femeilor sunt pierdute pentru că istoria a fost deteriorată și coruptă, iar femeile nu știu cum să fie femei; marea majoritate a bărbaților și femeilor nici măcar nu știu ce este cu adevărat feminitatea.

Acesta este un citat bun din acest articol: „Utopiile feministe nu au fost viziuni ale feminității primare, libere să-și definească propria natură și cultură, ci eschivări din lumea masculină către o cultură definită în opoziție cu tradiția masculină.” Acest citat rezumă modul în care feminismul, controlat și dirijat de inamic, ignoră complet feminitatea și ceea ce putem face, cum funcționează mințile noastre, ceea ce putem crea.

Mozart este considerat unul dintre cei mai mari compozitori din istorie. Dar, după multe relatări, sora sa, Maria Anna Mozart, a fost o compozitoare și mai mare. Mozart a vrut să învețe să cânte la pian pentru că o vedea pe sora sa cântând, iar ea compunea de la o vârstă fragedă și continua să exerseze la pian timp de 3 ore pe zi, în fiecare zi. Există scrisori de Mozart care laudă compozițiile surorii sale. Dar... unde sunt acestea? Unde sunt compozițiile ei sau dovezile că a compus muzică? Au dispărut. Toate. Nu există nimic. Unul dintre Zeii noștri mi-a spus că muzica ei era rafinată și avea o frumusețe subtilă (mai degrabă decât grandioasă). Și totul a dispărut.

Așadar, dacă acest lucru le enervează pe femei, vă voi spune că nu are rost să vă certați pe această temă. În schimb, canalizați-vă furia pentru a deveni Mărețe în felul vostru. Lucrați la talente și abilități și dovediți că sunteți Mărețe. Ceea ce creați va vorbi de la sine despre ceea ce puteți face voi și alte femei.

Dar trebuie să acceptați critica constructivă. Există acum o tendință conform căreia femeilor li se permite să producă artă de proastă calitate, iar societatea trebuie să o accepte așa cum este, pentru că este „dreptul femeii” să producă lucruri fără a fi criticată. Acest lucru este extrem de nesănătos și permite culturii să degenereze și face ca femeile să pară inferioare, astfel încât noi să producem lucrări inferioare. Gândește-te: o femeie produce o lucrare inferioară, apoi susține că ar trebui acceptată ca ceva măreț pur și simplu pentru că a fost creată de o femeie. Asta ne face pe toate să arătăm prost, lipsite de talent, arogante în sine și pur și simplu leneșe.

Și nu este nevoie de asta. Uită-te la istorie, la toate operele mărețe create de femei (deși o mare parte din ele au fost distruse sau atribuite bărbaților); nu trebuie să producem nimic inferior. Menține un standard înalt pentru tine și pentru alte femei, trage-le la răspundere dacă produc lucrări de proastă calitate și încurajează ca lucrările să fie superioare, oricare ar fi acestea. Toți oamenii ar trebui să respecte un standard, asta este ceea ce va permite umanității să se ridice. Acceptarea lucrărilor de proastă calitate ne va face să cădem. Criticile, în general, ar trebui să fie oferite cu îndrumare oricum, nu doar „asta e o porcărie, ești varză”.

Ce vreau să spun față de toate acestea, de la Doamna Crocell:

Femeile nu trebuie să fie genul „șefă corporatistă masculină și nesuferită” pentru a supraviețui sau a avansa în această lume. Nu ar trebui să fim la fel ca bărbații. Făcând asta nu am face decât să frânăm societatea, pentru că am fost creați de Zeii noștri pentru a fi sexe diferite unite și lucrând împreună pentru a construi civilizația ascendent.

Ce ar trebui să facă femeile? Să creeze și să se îmbunătățească, împreună cu toate celelalte locuri de muncă la care ne-am dovedit a fi destul de competente. O mare parte din cultură ar trebui să fie creată și ghidată de femei. Au existat multe femei inovatoare care au contribuit la îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru muncitorii de sex masculin, ca un exemplu. Au existat multe femei oameni de știință și matematiciene care au făcut descoperiri pentru toți. Și, așa cum a spus Doamna Maxine, avem nevoie de doctori femei.

Multe femei din vremurile Antice au câștigat un venit prin crearea și vânzarea de obiecte de artă și meșteșuguri, care ajutau la decorarea caselor altor oameni, precum și la îmbrăcăminte. Imaginează-ți dacă ne-am întoarce la asta și am pune capăt complet consumerismului de masă și gunoaielor ieftine fabricate în China, produse de copii care muncesc ca sclavi.

Cât despre a fi casnică, multe dintre aceste roluri pot fi îndeplinite și de către casnice. Multe autoare și muziciene erau încă mame cu normă întreagă care scriau/compuneau/creau în timp ce copiii lor erau la școală, dormeau sau se jucau în apropiere. Poți chiar să obții o diplomă urmând studii superioare cu jumătate de normă, fiind în același timp mamă cu normă întreagă, apoi să ai o carieră în acest domeniu când copiii tăi vor crește mari. Zeii noștri încurajează dezvoltarea personală.

Căutați inspirație în Zeii și Zeițele noastre. Cu toții trebuie să luptăm împotriva degenerării și decăderii. Nu este nevoie să spunem câți nenumărați oameni au creat mari opere de artă, literatură, muzică și tot ce ține de cultură, dar o mare parte din ceea ce se produce în zilele noastre este un gunoi fără valoare și este acceptat cu bucurie de mase. Căutați inspirație în Măreții oameni din trecut, așa cum au căutat inspirație în Zeii și Zeițele noastre, despre cum să deveniți voi înșivă Mărețe.

Pe măsură ce câștigăm putere și influență, trebuie să aducem și să susținem societatea la un standard mai înalt.

girl-playing-piano-by-lake-oil-painting-jpg.9116

-Înalta Preoteasă Lydia

Sursa originala: https://ancient-forums.com/threads/women’s-creations-history-truth.304895/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back