Header Wallpaper

Çok fazla enerji ile dolduysak ne yapmalıyız?

Biraz fazla enerji ile ruhumu doldurduğumu hissediyorum hatta son iki gündür bazen uyumakta bile zorluk çekiyorum. Bunun sonucunun da bu olduğunu düşünüyorum. Fazladan enerjinin dengeye oturması için ne yapılır?

Enerjinizi Güneş çakranıza yönlendirin.

nunc et in perpetuum.

Sadece imgeleyerek mi bir olumlama gerekiyor mu peki bunu yaparken?

Enerjileri Güneş çakranıza yönlendirdikten/soluduktan sonra bu çakranız için bir olumlama yapabilirsiniz. Bu arada bu çalışmadan önce Güneş çakranızı çalıştırmanızı (döndürmek gibi) öneririm.

nunc et in perpetuum.

Biraz fazla enerji ile ruhumu doldurduğumu hissediyorum hatta son iki gündür bazen uyumakta bile zorluk çekiyorum. Bunun sonucunun da bu olduğunu düşünüyorum. Fazladan enerjinin dengeye oturması için ne yapılır?

Böyle durumlarda enerjiyi bir top haline getirdiğinizi imgeleyin ve gardiyanınızdan onu ihtiyacı olan bir kardeşimize gitmesi için yönlendirmesini rica edin, iradenizi bu yönde kulanıp yönlendirin. Enerji topunun sizin auranızdan ayrıldığını görmeye çalışın ve gardiyanınızın yönlendirmesi en faydalı olacağı yere gittiğini olumlayın.

by Pamela

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Teşekkür ederimm, ilgilenen herkese.

Aynı durumu ben de yaşıyorum, kolektif sanırım.

Eğer ilgileniyorsanız sanatsal içerikler üretin, çekildiğiniz birilerine selam verip yeni bağlar kurmaya başlayın. Ben faydasını gördüm.

Üstte yazdıklarımıza ek olarak düzenli yoga yapılmazsa enerjiler bedende hapsolabiliyor bu yüzden yoga rutininizi aksatmamanızı öneririm.

nunc et in perpetuum.