Esenlikler meditasyon yaparken cakraların yerlerini tam olarak dogru yerlestirip yerlestirmedigimden emin olamadıgım ve dogrusunu ogrenebilmek icin sitedeki chakra alignment yazısını okuyordum ama hala tam olarak anlamadıgım kısımlar var oncelikle yerlerini anladıgımı dusundugum cakralar: Taç çakrası kafamızın tam tepesinde bulunuyor, 6. cakra emin degilim ama sanırım kaşların ortasında bulunuyor lutfen yanlıssam duzeltin zaten bogaz cakrası bogazımızda bulunuyor omuz cakralarımızın zaten omzumuzda oluyor kalp cakramız gogsumuzun ortasında bulunuyor gecrekten emin degilim yanlıssa lütfen söyleyin solar çakramız gobek deligimizin orda sacral ve base hakkında hicbir fikrim yok hani ucgen seklinde ve hangi renkte olduklarını biliyorum ama tam olarak nerde onu anlayamadım yardımcı olursanız minnetar olurum bir de aura cleaning kısmını okuyordum simdi her tarafa minyatür gunesler koyduktan sonra sıra çakralara geçince her bir cakrayı yonune ve rengine gore konumlandırıp sonra minyatür güneşler mi koyucaz yoksa direkt sadece yerlerine gore mi koyucaz gunesleri?

Çakralar Hakkında
kat <31 min to read
Esenlikler, 7 ana çakra vücudumuzun orta kısmındadır. taçdan kafamızın tepesinin ortasından aşağı bakan piramit olarak başlar altıncı çakra üçüncü gözün karşısında kafanın tam ortasında içinde, boğaz çakrası gırtlağın hemen altında aşağı bakan mavi piramit , göğüsün tam ortası kalp çakrası , karnın ortası güneş , pelvik bölgesi sakral , onunda altının ortasında hafif ilersindekide kök çakrası.
1
Esenlikler, 7 ana çakra vücudumuzun orta kısmındadır. taçdan kafamızın tepesinin ortasından aşağı bakan piramit olarak başlar altıncı çakra üçüncü gözün karşısında kafanın tam ortasında içinde, boğaz çakrası gırtlağın hemen altında aşağı bakan mavi piramit , göğüsün tam ortası kalp çakrası , karnın ortası güneş , pelvik bölgesi sakral , onunda altının ortasında hafif ilersindekide kök çakrası.
cok tesekkurler bir de aura cleaning yaparken cakraları yön ve renge gore konumlandırdıktan sonra mı minyatur gunesler koyucaz yoksa direkt nerde bulunuyorsa oraya minyatur gunesler koyup mu yapicaz
cok tesekkurler bir de aura cleaning yaparken cakraları yön ve renge gore konumlandırdıktan sonra mı minyatur gunesler koyucaz yoksa direkt nerde bulunuyorsa oraya minyatur gunesler koyup mu yapicaz