Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bitmeyen Saldırı

stayhigh666

Member
Esenlikler,
2 gündür geceleri düşman tarafından saldırıya uğruyorum ve tüm gece boyu devam ediyor ,uyuyamıyorum. Tüm meditasyonlarımı düzenli yapıyorum ,Saldırıdan dolayı da Birden fazla koruma runesi titretip olumlama yaptım. Temizlendikten sonra da yine rune titretip olumlama yaptım . Ama asla gitmediler rahatsız etmeye devam ettiler . Vinasa’yı da titrettim hatta ama sabaha kadar saldırı devam etti . Normal de asla böyle olmazdı koruma yaptığımda bile giderlerdi. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

Esenlikler,
2 gündür geceleri düşman tarafından saldırıya uğruyorum ve tüm gece boyu devam ediyor ,uyuyamıyorum. Tüm meditasyonlarımı düzenli yapıyorum ,Saldırıdan dolayı da Birden fazla koruma runesi titretip olumlama yaptım. Temizlendikten sonra da yine rune titretip olumlama yaptım . Ama asla gitmediler rahatsız etmeye devam ettiler . Vinasa’yı da titrettim hatta ama sabaha kadar saldırı devam etti . Normal de asla böyle olmazdı koruma yaptığımda bile giderlerdi. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
Koruyucunuza dua edebilirsiniz. Lord Abrasax'ın ritüelini yapabilirsiniz.

Esnlikler, nasıl ne çeşit oluyor bu saldırılar, Kabus görme gibi mi? bize de olup olmadığnı nasıl anlarız?

Çoğu saldırı sanılan şey saldırı değildir. Bu yüzden bu kadar endişe duyulmasına gerek yok.

Koruma auranızı düzenli yaptığınız, kafanızı düşmana takmadığınız ve kötü hissettiğinizde koruyucunuza dua ettiğiniz sürece %99 her şey iyi olacaktır.

Gerçekten bir düşman saldırısına uğrasanız dahi, bunlar size zarar vermeyecektir.

Esenlikler,
Lanetleri geri çevirme yapın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back