Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Birtakım sorular

CatDoll

New member
1. Gulia Toffana SS olabilir mi ve onunla görüşme yapılabilir mi? Veya daha da ileriye gidilerek ilham verici bulduğum diğer insanlarla görüşme yapabilir miyim astralde?

2."Dünyayı 6 aile yönetiyürmüş" tarzı şeyler gerçek değil değil mi?

3. Vedik astroloji konusunda ne düşünüyorsunuz?

Sevgiyle kalıınn💋💋💋💗💗💗

1. Gulia Toffana SS olabilir mi ve onunla görüşme yapılabilir mi? Veya daha da ileriye gidilerek ilham verici bulduğum diğer insanlarla görüşme yapabilir miyim astralde?
Bu bir SS değil. Kafanız çok karışık görünüyor.

2."Dünyayı 6 aile yönetiyürmüş" tarzı şeyler gerçek değil değil mi?
Esas olarak Yahudi ailelere atıfta bulunuyorsunuz, evet, bu aileler şu anda fiziksel düzlemde çok fazla güce sahip.

3. Vedik astroloji konusunda ne düşünüyorsunuz?
Vedik astroloji doğru değil.

Bu bir SS değil. Kafanız çok karışık görünüyor.

tam olarak kesin mi SS olmadığı? :( evet yazarken tam anlatamamışım belki. Astral düzlemde eskiden yaşamış insanların ruhlarıyla görüşme yapılabilir mi, Eva Braun veya Kraliçe Nefertiti gibi?
Esas olarak Yahudi ailelere atıfta bulunuyorsunuz, evet, bu aileler şu anda fiziksel düzlemde çok fazla güce sahip.

Bunları anlatan komplo teorisyenlerinin çoğu onların ruhani bir gücü falan olduğunu ve şeytana taptığını idda ediyor,burada bizim bahsettiğimiz gibi değil. Kötü canavar diye ibrahimi inançlarda tasvir edilen türden bir şeytan söz konusu. Piyasayı falan ellerinde tuttuklarını biliyordum ama Hamza Yardımcıoğlu tarzı komplo teorisyenlerinin saçmaladığı ''Satanistler aiyin yapıp dünyayı yönetiyor, gençliği bozuyor'' gibi şeyleri kastettim
Vedik astroloji doğru değil.
şükür.

tam olarak kesin mi SS olmadığı? :( evet yazarken tam anlatamamışım belki. Astral düzlemde eskiden yaşamış insanların ruhlarıyla görüşme yapılabilir mi, Eva Braun veya Kraliçe Nefertiti gibi?
Burada temel bilgi eksiklikleri var ve bunlar basit bir araştırma yaparsanız ToZ'da derinlemesine açıklanmış olarak bulunabilir. Yazdığınız şeylerin çoğu bu şekilde çalışmıyor. Ruhların reenkarne olduğunu astral düzlemde bulamazsınız. Çünkü onlar fiziksel düzlemdedir.

Bahsettiğiniz isimlerin kim olduklarını bilmediğiniz çok açık. Lütfen ToZ'u okuyun.
Bunları anlatan komplo teorisyenlerinin çoğu onların ruhani bir gücü falan olduğunu ve şeytana taptığını idda ediyor,burada bizim bahsettiğimiz gibi değil. Kötü canavar diye ibrahimi inançlarda tasvir edilen türden bir şeytan söz konusu. Piyasayı falan ellerinde tuttuklarını biliyordum ama Hamza Yardımcıoğlu tarzı komplo teorisyenlerinin saçmaladığı ''Satanistler aiyin yapıp dünyayı yönetiyor, gençliği bozuyor'' gibi şeyleri kastettim
Komplocular ve sözde 'Satanistler' arasında ifşa edilen kavramlarda çok fazla yozlaşma var. Gerçek Satanizmi anlamak ve düşmanı nasıl davrandığını ve ne yaptığını anlamak için ToZ'u okuyun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back