Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Birini uzaklaştırmak

Nolongerus3d

Member
Çok kişisel bir soru olduğunu biliyorum ama ne yapacağım konusunda kafam karıştı.
Aile içinden birine kara büyü yapamıyorsak eğer, onu uzaklaştırmayı deneyebilir miyiz? İstemediğim birini çevremden uzaklaştırmak için nasıl bir çalışma yapmalıyım? Hangi rünleri kullanabilirim? Ay küçüldüğü için şimdi başlamak istiyorum ve yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler

Esenlikler,

Bağlama büyüsü yapabilirsiniz, Satürn ve/veya Mars saatinde yapmanız büyünüzü kuvvetlendirecektir.

1. Enerjinizi yükseltin: 666 Enerji Yükseltme meditasyonu ile enerji yükseltme
2. ISA'yı (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
3. GEBO'yu (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
4. 9 kez olumlayın:
"[ISA ve GEBO, veya varyasyonları], x kişisini olumlu ve sağlıklı bir şekilde benden uzaklaştırıyor. "

Bunu 40, 80 veya 90 gün boyunca yapmalısınız. Kaç tekrar yaptığınız, hangi varyasyonları kullandığınız, ne kadar süre çalıştığınız, hangi olumlamayı tercih ettiğiniz tamamen size kalmıştır.

İyi günler.

Noctur said:
Esenlikler,

Bağlama büyüsü yapabilirsiniz, Satürn ve/veya Mars saatinde yapmanız büyünüzü kuvvetlendirecektir.

1. Enerjinizi yükseltin: 666 Enerji Yükseltme meditasyonu ile enerji yükseltme
2. ISA'yı (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
3. GEBO'yu (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
4. 9 kez olumlayın:
"[ISA ve GEBO, veya varyasyonları], x kişisini olumlu ve sağlıklı bir şekilde benden uzaklaştırıyor. "

Bunu 40, 80 veya 90 gün boyunca yapmalısınız. Kaç tekrar yaptığınız, hangi varyasyonları kullandığınız, ne kadar süre çalıştığınız, hangi olumlamayı tercih ettiğiniz tamamen size kalmıştır.

İyi günler.

Yanıtın için teşekkür ederim merhaba

ISA'yı (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin
Çok güçlü bir SS oldumadığımı söylemek istiyorum. Bu rünü kontrol edebileceğimi düşünmüyorum. Bir sakıncası olur mu sizce?

GEBO'yu (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
Bu rünü çoğunlukla hangi amaçlar için kullanıyoruz? Daha önceden bu rünle bir çalışmam oldu ancak birini uzaklaştırmak için değildi.

Ayrıca Raidho rününü kullansam sizce nasıl olur? Bildiğim kadarıyla yolculuk için kullanılan bir rün. Birini uzaklaştırmak için bunu kullanabilir miyim?
Bu kişinin aile ferdi olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla ISA daha çok kara büyülerde, zarar vermede kullanılıyor. Ki Spine kardeşim aile içinden birine kara büyü yapmanın çok tehlikeli olduğunu söylemişti. Yine de kullanmalı mıyım
En kısa zamanda cevabını bekliyorum. Ayrıca seninle kişisel olarak konuşabileceğim bir mail adresi bırakırsan sevinirim. Teşekkürler

lavenderblonde said:
Yanıtın için teşekkür ederim merhaba

ISA'yı (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin
Çok güçlü bir SS oldumadığımı söylemek istiyorum. Bu rünü kontrol edebileceğimi düşünmüyorum. Bir sakıncası olur mu sizce?

GEBO'yu (veya herhangi bir varyasyonunu) 33, 54 veya 108 kez tiretin.
Bu rünü çoğunlukla hangi amaçlar için kullanıyoruz? Daha önceden bu rünle bir çalışmam oldu ancak birini uzaklaştırmak için değildi.

Ayrıca Raidho rününü kullansam sizce nasıl olur? Bildiğim kadarıyla yolculuk için kullanılan bir rün. Birini uzaklaştırmak için bunu kullanabilir miyim?
Bu kişinin aile ferdi olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla ISA daha çok kara büyülerde, zarar vermede kullanılıyor. Ki Spine kardeşim aile içinden birine kara büyü yapmanın çok tehlikeli olduğunu söylemişti. Yine de kullanmalı mıyım
En kısa zamanda cevabını bekliyorum. Ayrıca seninle kişisel olarak konuşabileceğim bir mail adresi bırakırsan sevinirim. Teşekkürler

Esenlikler,

Kontrol edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, düşük tekrar sayıları ile başlayabilirsiniz. Bunun dışında bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.

GEBO rünü, büyüsel olarak Gipt armağanların getiricisidir. Gipt de bağlama büyülerinde kullanılır.

RAIDHO rünü, bu alanda işlevsizdir. ISA ve GEBO'yu kullanmanız daha doğru olacaktır.

Spine Bey'in dediği şey doğrudur, kara büyüden kaçınmalısınız. Her rünün ak büyüde ve kara büyüde kullanım amacı farklıdır, herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

İmzamdaki mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back