Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Biraz yardım lazım

Gold Serpent

Member
Esenlikler.

Son senem olduğu için (üni için) ailem telefonuma el koydu. Halbuki derslerim de iyi düzenli çalışıyorum sınav için fakat rutin olarak alıştılar her yaz sonu bunu yapmaya. Ben gerek eğlence gerek iletişim gerek RTR,Güç Ritüelleri,Jos'tan bilgi alma ve daha birçok şey; bunların hepsini telefonum dan yapıyorum. Yani gerçekten önemli benim için acaba bunun için ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

(konuş onlarla dicekseniz şimdi den söyliyim denedim çok kez ve işe yaramıyor).

Esenlikler.

Son senem olduğu için (üni için) ailem telefonuma el koydu. Halbuki derslerim de iyi düzenli çalışıyorum sınav için fakat rutin olarak alıştılar her yaz sonu bunu yapmaya. Ben gerek eğlence gerek iletişim gerek RTR,Güç Ritüelleri,Jos'tan bilgi alma ve daha birçok şey; bunların hepsini telefonum dan yapıyorum. Yani gerçekten önemli benim için acaba bunun için ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

(konuş onlarla dicekseniz şimdi den söyliyim denedim çok kez ve işe yaramıyor).
Endişe etme. Son senende ders çalışırken zaman geçiyor anlamıyorsun. Onun dışında malesef ki bir çözümüm yok. Bende bu durumdan muzdariptim. Geçmiş olsun.

Endişe etme. Son senende ders çalışırken zaman geçiyor anlamıyorsun. Onun dışında malesef ki bir çözümüm yok. Bende bu durumdan muzdariptim. Geçmiş olsun.
Tabi ritüel yapamamak biraz kötü bir durum. Ama etme yasak kaldırıldığı zaman 1 günde 3 tanrı ve 1 kutsama ritüeli yapabilirsin.(Ben bazen öyle yapıyorum).

Bunun dışında ailene tablet fln aldır ? Yani sonuçta sadece dershane bir yere kadar YouTube kanallarından ders videolarını izlememen lazım.

Ve birde sınavlar için hazırladığım bir büyü vardı onu bulursa burada yayınlarım.

Tablet veya pc aldır. Pc ye üniversite de ihtiyacın olacak. Ailene erkenden taksitle falan aldır. İkna etmek için de zam geldiğini falan söyle. Tabletten pdf okumak kadar rahat bir şey yok. Özellikle de test kitaplarının pdfini indirip kalemle çözersin miss gibi ailen de ikna olur seninde işin görülür.

Esen kalın sınavınızda başarılar, hazırlanma sürecinde azim, sabır ve istikrar diliyorum 🍃

Bunun dışında ailene tablet fln aldır ? Yani sonuçta sadece dershane bir yere kadar YouTube kanallarından ders videolarını izlememen lazım.

Ve birde sınavlar için hazırladığım bir büyü vardı onu bulursa burada yayınlarım.
Bu durumdan muzdarip olmak gerçekten can sıkıcı. Aslında tablet fikiri mantıklı geldi aklıma gelmemişti tavsiye için teşekkürler.

Sınav büyüsü Jos' kaynağında var ama öznel bir büyü ise paylaşabilirsin bulduğunda.

Tablet veya pc aldır. Pc ye üniversite de ihtiyacın olacak. Ailene erkenden taksitle falan aldır. İkna etmek için de zam geldiğini falan söyle. Tabletten pdf okumak kadar rahat bir şey yok. Özellikle de test kitaplarının pdfini indirip kalemle çözersin miss gibi ailen de ikna olur seninde işin görülür.

Esen kalın sınavınızda başarılar, hazırlanma sürecinde azim, sabır ve istikrar diliyorum 🍃
Pc den erişim sağlayarak zaten yazabiliyorum fakat pc yi elimle alıp he hangi bir yere götüremeyeceğim için güvenli olmuyor (Rtr veya Güç ritüeli yapmak imkansız hale geliyor) sabit bir yerde olması hele ki ev küçükse. Tablet fikri cazip geldi evet gerçekten güzel fikirler yazmışsınız. Pdf leri zaten severim mükemmel bir kombinasyon oldu tablet ile.

Teşekkürler umarım tüm SS lerin sınavı güzel geçer:giggle:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back