Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Biorezonans Tedavisi Hakkında Soru

Tilki

New member
Esenlikler,

Yaklaşık 8 yıldır tütün kullanan ve bu pis illeti sürekli bırakmaya çalışan birisi olarak bir sorum olacaktı.

Çevremde biorezonans ile alkol bağımlığını yenen bir tanıdığım var, bunu sigarada da uyguluyorlarmış.

Sizce bu tarz bir tedavi (yanlış bir terimse özür dilerim) yöntemini kullanırsam bana bunun spiritüel bir zararı olur mu?

Zaten çakralarımı ve vücudumu yıprattığının farkındayım, şimdiden nazik cevaplarınız için teşekkür ederim.

"Hear, O all ye Gods! Hear, O all ye assembled powers! Heaven has spoken, and the earth has heard. What was decreed in the Hall of the Two Truths shall stand in heaven and upon earth and in the waters and upon the mountains."

Esenlikler,

Yaklaşık 8 yıldır tütün kullanan ve bu pis illeti sürekli bırakmaya çalışan birisi olarak bir sorum olacaktı.

Çevremde biorezonans ile alkol bağımlığını yenen bir tanıdığım var, bunu sigarada da uyguluyorlarmış.

Sizce bu tarz bir tedavi (yanlış bir terimse özür dilerim) yöntemini kullanırsam bana bunun spiritüel bir zararı olur mu?

Zaten çakralarımı ve vücudumu yıprattığının farkındayım, şimdiden nazik cevaplarınız için teşekkür ederim.
Size bir zararı da olmaz ancak direkt olarak faydası da olmayabilir. Biyorezonansın etkili olduğuna dair güvenilir bilimsel bir kanıt veya veri yok. Resmi tıp kurumları da bu yöntemi bir tedavi olarak kabul etmiyorlar. Yapılan çalışmalar genellikle kişinin kendi bilinç seviyesinde etki yaratıp plasebo düzeyinde verim yaratabilir. Ruhani açıdan ise ne kadar etkili onu bilemiyorum.

Zararlı mı? direkt olarak değil ancak bu tarz alternatif "tedavilerin" asıl zararı gerçek tedaviyi geciktirebiliyor olmaları.

Sigarayı bırakmak istiyorsanız ve bunu iradeniz ile başaramıyorsanız fiziksel olarak tedavi olabilirsiniz. Nikotin replasman tedavisi gibi çeşitli modern uygulamalar mevcut.

Bunun dışında trans halinde kendiniz üzerinde bir hipnoz çalışması da uygulayabilirsiniz. Hipnoz bağımlılık gibi konularda çok yardımcı olur.

Official Temple of Zeus Links

Back