Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Bi kırgınlık

Xerxes547

Member
Son yaşanan olaylar sonrası bir kırgınlık mı var? tarçınlı kek'le yaşanan olaylardan dolayı. eskiden sorduğum sorulara daha fazla kişi cevap verirdi
Şimdi ise pek görünmüyor gibi.Sanki artık burda istenmiyorum gibime geliyor.Aşk konusundan mıdır yoksa başka konularda mıdır pek bilmiyorum sanki bir kırgınlık var gibi. amacım olay yada benzeri birşey değil.yanlış anlaşılmasın sanki bir kırgınlık var gibime geldi o yüzden bu yazıyı yazıyım dedim
Esenliklerle

Esenlikler,

Lütfen olaylara dramatik yaklaşmayın. Vakti, zamanı, bilgisi olan herkes cevap yazabilir. Burada daha çok siz kendiniz, bir tatsızlık yüzünden algıda seçicilik yapıyorsunuz gibi geliyor.

İnsanların hiç cevap almadığı veya çok az sayıda cevap aldıkları zamanlar olabilir. 1-2 günlük kısa bir süreç içerisinde gereksiz bir algıda seçicilik yapmamalısınız. Bunun yerine genel olarak insanların imkânları dahilinde düşünmelisiniz.

Sorunuz uzun cevap gerektiriyor olabilir ve insanlar bu yüzden cevap vermiyor olabilir, görenlerin bilgisi olmayabilir, bilgisi olanlar görmeyebilir...

İyi günler.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bazen böyle düşünceler insanın aklına gelebiliyor.
Esenliklerle.

Official Temple of Zeus Links

Back