P Poshita Member Joined Mar 20, 2024 Messages 266 Location Turkey May 28, 2024 #1 Esenlikler. Sorunumu buldum, ateş elementim çok az. Önce bunu yükseltmeliyim. Nasıl yükseltirim ?
O Opia New member Joined Nov 2, 2022 Messages 25 May 28, 2024 #2 Poshita said: Esenlikler. Sorunumu buldum, ateş elementim çok az. Önce bunu yükseltmeliyim. Nasıl yükseltirim ? Click to expand... Ateş invoke ederek, Güneş ve Mars kareleri yaparak.
Poshita said: Esenlikler. Sorunumu buldum, ateş elementim çok az. Önce bunu yükseltmeliyim. Nasıl yükseltirim ? Click to expand... Ateş invoke ederek, Güneş ve Mars kareleri yaparak.
Sanguis Member Joined Dec 29, 2023 Messages 289 Location Turkey May 28, 2024 #3 Opia said: Ateş invoke ederek, Güneş ve Mars kareleri yaparak. Click to expand... Başlangıç seviyesindeyseniz ateş invoke etmenizi tavsiye etmiyorum, bunun yerine Güneş ve Mars kareleri yapmanız veya rünlerle çalışmanız daha iyi olacaktır.
Opia said: Ateş invoke ederek, Güneş ve Mars kareleri yaparak. Click to expand... Başlangıç seviyesindeyseniz ateş invoke etmenizi tavsiye etmiyorum, bunun yerine Güneş ve Mars kareleri yapmanız veya rünlerle çalışmanız daha iyi olacaktır.
Argus Member Joined Jun 21, 2022 Messages 120 May 28, 2024 #4 Yanlış hatırlamıyorsam, Kapalabhati (Ateş Nefesi) egzersizi de ateş elementinizi yükseltmenizde faydalı.
Yanlış hatırlamıyorsam, Kapalabhati (Ateş Nefesi) egzersizi de ateş elementinizi yükseltmenizde faydalı.