Header Wallpaper

Astral Seyahat

curiousman2 min to read

Esenlikler, garip rüyalarım hakkında birkaç sorum var.

Uykum gelip kendimi uyanık kalmaya zorlarsam veya normalde uyuduğum uyku saatlerinin dışında uyursam bazen uykuda olduğumu anlıyorum. Bunun sonucunda bazen rüya çöküp karanlığa düşüyorum, bazen üstümde bir karabasan var gibi hissediyorum. Gözlerimi açmaya çalışıyorum sadece. Bunlar bilimsel açıklaması olan şeyler ve galiba ezoterik bir durum değiller.

Ama bazen daha ilginç şeyler de yaşıyorum. Bir kez uykuda olduğumu anladığımda bir sesin bana sürekli Allah belanı versin x (ismim) şeklinde seslendiğini duydum. Ondan çok önce de bir kez "Siz benim mülkümü çaldınız." tarzında bir şey duymuştum ama çok eskidendi ve tam hatırlamıyorum. (Hiçbir şey çalmadım.)

Birkaç gün önce de yine uykuda olduğumu anladım ama bu sefer bir anayolun kenarındaydım. Astral seyahat yapıyorum gibi hissediyordum. Daha önce hiç astral seyahat denemedim ve hep korkutucu buldum. Oradayken ruhum bedenime bir lastiğe benzer bağla bağlı, istediğim zaman bir şekilde bedenime geri dönebilecek gibiydim. Bunu tarif etmek zor ama eli olmayan birine elinizi nasıl kullandığınızı tarif etmek nasıl zorsa bu da öyle bir şeydi. Sanki doğal olarak ruhumla bedenim arasında elastik bir bağ var ve onu kullanabiliyorum gibiydi. Sonra onu kullandım ve anayol kenarından vücudumun dibine geldim. Kendi yüzümün uyuyan halini çok yakından gördüm. Yüzümün dibindeydim ve yüzümdeki gözlerim hafif aralanmıştı. Uyanmaya çalışıyor ama gözlerimi o kadar açabiliyor gibiydim. Sonra vücuduma girdim galiba ve uyandım. Gördüğüm yüzümün ne kadar detaylı olduğunu hatırlamıyorum.

Sizden hem diğer rüya deneyimlerimi hem de bu son yaşadığım olayı değerlendirmenizi rica ediyorum. Acaba bu yaşadığım şey gerçekten bir astral seyahat miydi yoksa sadece bir rüya mıydı? Diğer uykularımda duyduğum sesler bir anlam ifade ediyor mu?

Esenlikler , Öncelikle sakin olun ki durumu anlayıp ona göre hareket edebilelim ve çözelim. Yakın zamanlarda katılmışsınız, öncelikle bir kaç sorum olucak;
1- Zeusa inisiye oldunuz mu ?
2- Meditasyonları düzenli yapıyor musunuz ve eksiksiz.
Büyük ihtimal değilsiniz varsayarak yorumluyorum.

Kendi bedeninizi rüyalardada görebiliyorsunuz, ama şöyle bir durum var. Astral boyuta çıktığınızda herşey gördüğünüz gerçek hayattaki gibidir odanız yatağınız o anda olan şeyler sesler herşey canlı ve tam zamanında yerli yerindedir, detaylara dikkat etmeniz gerekli, daha sonra astral birşey olduğunda genelde her detayı aklınızda kalıyor unutamıyorsunuz, ama bilinç altı rüyalarını zamanla unutursunuz.

Gördüğünüz şeyler Lucid rüya olma ihtimali çok yüksek. çünkü bedeninizi görebilmek aklınıza geldiyse bilinç altının en derinlerde olan bir konu ortaya çıkmış ve bilincinizin bi kısmı rüyada açık kalmış demektir eğer rüyaysa.

İlk başta rüyalara ne kadar bilinç altı desekde , Astral parazitler bu bilinç altınızdan bile korkularınızdan bile çok fazla faydalanıp sizi parmağında oynatmaya çalışırlar. ve hatta bilinç altınıza enerjile farkında olmadan düşünceler bile yollayabiliyorlar.

En büyük ayırt etme yöntemi ise Astral seyehatta şöyle büyük bir fark var, ruhunuz bedeninizden çıktığı için beyninizle değil ruhunuzla düşünürsünüz. bu durumda paronayalar üretemez , korkular ve bilinç altı düşünceleri yaşayamazsınız, ama sadece ruhunuzla ihtimalleri düşünüp değerlendirebiliyorsunuz.

Karanlığa düşüyorum vs. dediğinize göre %90 bilinç altı diyorum. ancak bu rüyayı görmenize parazitlerde kolayca sebep olabilir.

bu rüyaları çok ciddiye almayın kesinlikle. onlar yalancıdırlar ve sadece korkutmaya çalışırlar. çünkü başka çareleri yoktur. Şahsen bir yakınıma 40 gün sonra ölüceksin demişlerdi rüyasında , ben ise daha korkunçlarını kötülerini yaşadım sayılır tabi daha kötüleri vardır uzak olsun bizden. Sadece kafayı yedirmeye çalışıyorlar.