Bu konuda forumlarda pek bilgi edinemediğim ve aynı zamanda internet kaynaklarından birşey anlamadığım için soruyorum. Son zamanlarda herkesin dilinde Ashtar ile ilgili doğru yada yanlış bilgi var fakat, Ashtar nedir? Spiritüel anlamda ToZ'a benzer çok fazla tarikat var hepsi fazlasıyla anonim. ToZ'da dahil hepsi neredeyse aynı şeyleri anlatıyor ve hepsi birbirine sallıyor. Burada olduğumuz için Temple of Zeus bizlere daha çekici geliyor olabilir fakat diğer tarikatta bulunan kişiler içinde bu aynı şekilde; herkesin dini kendine doğrudur tıpkı bir Hristiyan ve Müslüman gibi dinlerin kendi kaynakları, imanlılar için her zaman doğrudur ve üstüne toz konduramazsınız.
Şimdi elbet diyeceksiniz "Bunlar düşman oyunları, yıllardır burada hep aynı şeyleri anlatıyoruz." fakat bu söylem artık çok sade ve ben sürekli şüpheye düşüyorum. Dua etmediğim, yalvarmadığım kimse kalmadı hiçbir şekilde gözle görülür bir cevap alamadım ve bu çok onur kırıcı olmaya başladı, yaptığım şeyler git gide sıkıcı bir hale geldi ve bunun karşılığını bana göre alamadım. Bu yazıyı Anarşi ve İsyankar bir dil ile yazmıyorum. Hayatım çok sade bir hal aldı ve ben sadeliği seven bir insan değilim. Benim için yenilik ve değişiklik olması gerekiyor. Hatta bunun herkes için olmasını savunuyorum çünkü sürekli aynı şeyleri yapmak ve düz bir şekilde zevk almadan yaşamak kimseye göre değil.
Şimdi tekrar soruyorum; Ashtar kim, diğer ToZ benzeri tarikatların olayı nedir, spiritüel karışıklık neden dünyayı bu kadar sarmaladı?