Forores
New member
În paranteze găsiți pronunția cuvintelor grecești.
Vibrați:
ΑΛΦΑ (ALFA) x10
BHTA (VITA) x10
GAMMA (GAMA) x10
ANSUZ x10
PEGAS, puterea înaripată a cerului și a furtunii,
Născut din sânge divin și tunete cosmice,
Ești invocat de Adunarea Divină și Ordinul Temple of Zeus,
Mesager al ascensiunii, punte între pământ și cer, răspunde invocației noastre.
În numele lui Zeus, sursa fulgerului și mișcării suverane,
Prin suflul Eterului și ritmul vânturilor celeste,
Pegas, purtător al zborului, al forței și al transcendenței,
Coboară în simbol și prezență în cercul chemării.
IRIS, cale radiantă a culorilor și a comunicării divine,
Fiica luminii și vestitoare a Zeilor,
Ești invocată de Adunarea Divină și Ordinul Temple of Zeus,
Purtătoare de mesaje între tărâmurile vizibile și invizibile, răspunde invocației noastre.
Prin bolta cerului și armonia semnelor cosmice,
Prin legământul dintre Zei și muritori,
Iris, punte a sensului, voce a voinței divine,
Dezvăluie căile ascunse ale cunoașterii și destinului.
AGATHODAEMON, spirit binevoitor al sorții și al protecției ascunse,
Putere străveche care locuiește între haos și ordine,
Ești invocat de Adunarea Divină și Ordinul Temple of Zeus,
Protector al echilibrului, al norocului și al legii nevăzute, răspunde invocației noastre.
Prin curenții adânci ai Anankei și legile tăcute ale cosmosului,
Prin echilibrul vieții, morții și devenirii,
Agathodemon, păzitor al prosperității și al ordinii sacre,
Manifestă armonia în axa ființei.
PEGAS, IRIS, AGATHODAEMON,
Toți sunteți invocați de Adunare, cu venerație și bunătate,
Lăsați puterile și prezența voastră să ne binecuvânteze, să ne umple de Lumină și Putere pentru a urca Scara Divină a Cosmosului.
Zbor, Mesaj, Spirit Gardian,
Trei puteri ale ascensiunii, revelației și echilibrului,
Sunteți adorați, invocați și pecetluiți în ordinea eternă a lui Zeus.
Vibrați:
ΑΛΦΑ (ALFA) x10
UR FEHU x10
TYP (TYR) x10
ZITA (ZITA) x10
ΦΙ (FI) x10
Vibrează următoarele rune de 3 ori:
Fehu, Uruz, Thurisaz, Ansuz, Raidho, Kenaz, Gebo, Wunjo
Afirmă:
Pegas, tu ești cel care ridică sufletele către cel mai înalt Domeniu. Iris, tu ești scara pe care acționează lumina Cosmosului. Agathodaemon, Șarpele Străvechi, Drakon, tu ești cel care poartă conștiința către Tărâmurile cele mai înalte.
Fie ca voi toți, în numele lui ZEFS, MARELE BASILEUS, BAAL al BAALILOR, LORDUL SATYA, Soțul Herei, iubirea Adevărului, să ne înălțați.
Vibrați:
ΕΨΙΛΟΝ (EPSILON) x10
ΦΙ (FI) x10
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
Căci Zeus a hotărât în mod cosmic, la întemeierea cosmosului: „Ar trebui să existe o scară pentru cei vrednici și cei nevrednici. Cei vrednici, care sunt inițiații mei care urmează Legile Divine, vor primi iubirea mea, ajutorul meu și accesul divin la Marea Scară. Pe aceasta ei vor urca până sus, pentru a contempla Divinitatea și Sanctuarul Divinității. Cei nevrednici și cei necredincioși vor cădea de pe scară și vor trebui să o ia de la capăt, până când nu vor fi aliniați și până când nu vor prospera spiritual, vor fi găsiți în mod repetat de moartea care îi vizitează pentru a repeta scara. Dar discipolii mei și poporul meu ales, care respectă legile mele, vor fi susținuți de Pegas, Agathodaemon și Divina Doamnă Iris, care îi vor ghida pe Calea mea Finală și dictatul meu, pe scara lumii. Aceasta va fi legea ascensiunii și nici o alta. Cei care urmează, să urmeze, cei care cad, să-mi ceară îndrumare, căci nu va exista altă cale.”
Așa că noi, o, mărețe Agathodemon, o, măreață Iris, o, mărețe Pegas, prin iubire și ascultare, vă cerem sfatul vostru divin.
Lăsați cuvântul lui ZEFS să ne judece demni, fie ca acțiunile noastre să ne facă demni. Permiteți-ne să susținem Temple of Zeus, ca bastion al ascensiunii.
Vibrați:
ΛΑΜΔΑ (LAMDA) x10
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
ΒΗΤΑ (VITA) x10
PEGAS, dăruiește-ne binecuvântarea ascensiunii, puterii și mișcării divine,
Ridică-ne ființa dincolo de limite prin puterea zborului și forța celestă.
IRIS, dăruiește-ne binecuvântarea revelației, clarității și comunicării sacre,
Iluminează-ne calea prin puterea mesajului divin și armoniei cosmice.
AGATHODAEMON, dăruiește-ne binecuvântarea protecției, echilibrului și prosperității ascunse,
Păzește-ne destinul prin puterea ordinii, norocului și legii nevăzute.
Vibrați:
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
ΕΨΙΛΟΝ (EPSILON) x10
ΛΑΜΔΑ (LAMDA) x10
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
Și vibrați imediat următorul set:
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
ΕΨΙΛΟΝ (EPSILON) x10
ΛΑΜΔΑ (LAMDA) x10
ΩΜΕΓΑ (OMEGA) x10
Apoi vibrați următoarea secvență de trei ori: ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΩΝ, ΙΡΙΣ, ΙΡΙΔΑ, ΕΡΑ, ΧΡΩ, ΧΡΩΜΑ, ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΑΓΑΘΟΣ ΔΑΙΜΟΝ ΑΕΝΑΟΣ, ΑΙΩΝΙΑ ΙΡΙΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΣΩΤΕΡ
(PIGASOS, AGATHODAIMON, IRIS, IRIDA, ERA, KHIO, KHROMA, ANEIXIS, AGATHOS DAIMON AENAOS, AIONIA IRIS, PIGASOS IPTAMENOS SOTER)
După care vibrați AUM și afirmați următoarele fraze de 3 ori:
Binecuvântat este Agathodaemon, care se află în sufletele noastre. Binecuvântat este Pegas, care ne călăuzește mintea și emoțiile. Binecuvântată este Iris, care ne binecuvântează cu puritatea necesară pentru ascensiune. Fie ca sufletele și spiritele noastre să fie ușoare ca penele, departe de falsitate și fapte rele. Fie ca acțiunile noastre să fie aliniate, să fim prosperi fizic și material, fie ca Puterea Trinității să ne călăuzească în sus, acum și pentru totdeauna, suntem binecuvântați.”
Vibrează AUM.
Pasul final:
După terminarea ritualului meditează câteva minute pe inelul Shenu.
- Înaltul Preot HoodedCobra 666
Sursa originală: https://tozrituals.org/ritual/god/agathodaemon-pegasus-iris-trinity-ritual.html