Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Acayip bir sorum var.

Bu yolda 8.yılımın içinde bulunmam sebebiyle Tanrılara karşı talepkar olmamam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Fakat öte yandan Tanrıların bizim duygusal derinliği olan isteklerimizi ve bunların yorumlama biçimlerimizi yeterli kalite düzeyinde olduğu takdirde takdir ettiklerini de biliyorum. 1.5 Yıl önce babamı kaybettim ve korkunç bir boşluğun en dibindeyim. Zor ve fiziksel sağlığımı etkileyecek kadar stresli bir yaşamım var. Bu sebeple kedi en sevdiğim hayvan olduğundan beri kedi sahiplenmek istiyorum fakat garip anam çok istiyorsan kedilerle sokakta yaşayabilirsin diyor başka bir şey demiyor. Bu durumda kedi sahiplenmemin önündeki engellerin kalkması için Leydi Bastet'in ritüelini yapmam ve kendisinden yardım talep etmem ne derece doğru olur dersiniz?

Bu yolda 8.yılımın içinde bulunmam sebebiyle Tanrılara karşı talepkar olmamam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Fakat öte yandan Tanrıların bizim duygusal derinliği olan isteklerimizi ve bunların yorumlama biçimlerimizi yeterli kalite düzeyinde olduğu takdirde takdir ettiklerini de biliyorum. 1.5 Yıl önce babamı kaybettim ve korkunç bir boşluğun en dibindeyim. Zor ve fiziksel sağlığımı etkileyecek kadar stresli bir yaşamım var. Bu sebeple kedi en sevdiğim hayvan olduğundan beri kedi sahiplenmek istiyorum fakat garip anam çok istiyorsan kedilerle sokakta yaşayabilirsin diyor başka bir şey demiyor. Bu durumda kedi sahiplenmemin önündeki engellerin kalkması için Leydi Bastet'in ritüelini yapmam ve kendisinden yardım talep etmem ne derece doğru olur dersiniz?
Esenlikler, başınız sağolsun kendinizi karamsarlığa bırakmayın, ve bir an önce Leydi Bastet'in ritüelini yapmaya başlayın, morali bozuk bir şekilde oturmaktansa harekete geçin, Tanrı/çalar bize ana babalarımızdan ebeveynlerimizden daha yakın sizi anlayacaklardır.

Başınız sağolsun, ben de benzer bir süre önce babamı kaybettim, acınızı anlayabiliyorum. Hayat acımasız olsa da Tanrılar merhametli ve nazikler, Babanızın Tanrılar tarafından en iyi koşullar ile ilgilenildiği ve güvende olduğu gerçeğini bilin. Biz Zevistler olarak normal İnsanların aksine ölümü ve "öte" boyutları derinlemesine anlayabiliyoruz. Ölüm sadece basit bir geçiş aşamasıdır. Hiç bir şeyin sonu veya bitişi değildir. Size metanet ve güç diliyorum.

Tabiki Tanrılardan yardım isteyebilir ve Annenizi ikna etmeye çalışabilirsiniz. Eğer bu konuda hiç bir şekilde izin vermiyorsa size yoldaşlık edebilecek başka hayvanlara yönelebilirsiniz. Örneğin Muhabbet kuşları kedilerden bile daha derin bağlar kurabilen canlılar. Kediler size olan sevgilerini dolaylı yollardan gösterirken Muhabbet kuşları ise direkt olarak sizle sosyalleşen, direkt ilgi ve sevgi gösteren varlıklar.

Muhabbet kuşları o denli duygusaldır ki sizin yokluğunuzdan depresyona girip ölebilirler. Size oldukça bağlı ve ilgili varlıklardır. Bakımı da Kedilere göre daha kolaydır. Belki annenizi bir kuş almaya da ikna edebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back