BLACKMAGE New member Joined Feb 10, 2025 Messages 15 Yesterday at 1:55 PM #1 Fikir almak için konu başlığı açtım abremelin yağı melek düşünce formlarının insana etki etmesinide bi etkisi olan birşey mi yoksa müslüman büyüsünün uydurması mı?
Fikir almak için konu başlığı açtım abremelin yağı melek düşünce formlarının insana etki etmesinide bi etkisi olan birşey mi yoksa müslüman büyüsünün uydurması mı?
K Kyntara Member Joined May 23, 2025 Messages 135 Yesterday at 3:14 PM #2 Bitkiler majide kullanılabilir ancak meleklerle olan ilgisini anlamadım. Yine de bunun hakkında düşünüp vakit harcamaya değmez, boş verin gitsin. Click to expand...
Bitkiler majide kullanılabilir ancak meleklerle olan ilgisini anlamadım. Yine de bunun hakkında düşünüp vakit harcamaya değmez, boş verin gitsin.
BLACKMAGE New member Joined Feb 10, 2025 Messages 15 Today at 8:29 AM #3 Kyntara said: Bitkiler majide kullanılabilir ancak meleklerle olan ilgisini anlamadım. Yine de bunun hakkında düşünüp vakit harcamaya değmez, boş verin gitsin. Click to expand... teşekkürler
Kyntara said: Bitkiler majide kullanılabilir ancak meleklerle olan ilgisini anlamadım. Yine de bunun hakkında düşünüp vakit harcamaya değmez, boş verin gitsin. Click to expand... teşekkürler