Yeni bir şehre geldim akrabalarımla yaşıyorum şimdilik. Alanımda iş ararken bulamadım mecburi bende para lazım olduğu için bir işe girdim. Vardiya sistemi vs var ve neredeyse artık işyerinde yatıp kalkar gibiyim. Evde ise meditasyon yapabileceğim bir alanım yok malesef. 1 2 aydır meditasyon yapamıyorum. Kaldı ki işyerinde namaz molasına izin olması fakat bizim gibilerin böyle bir imkanının olmaması can sıkıcı. Bir miktar paraya ihtiyacım olduğundan dolayı da mesailere kalıyorum hiç zamanım kalmıyor. Eve geldiğimde yeri geldi 4 yeri geldi 6 saat uykuyla tekrar işe gidiyorum.
Bu yoğun çalışma hayatında kendime vakit ayıramıyorum. Rtr zaten yapacak vakti bulamıyorum. Bir de bu işten çıkmam gerek. Grip oldum ve aile hekimimi bile taşıyamıyorum. Yoğunluktan kaynaklı.
Sorularım şunlar.
Herkesin içinde meditasyon yapsam (servis vs) bunun negatif etkileri olur mu?
Alanımda iş bulmak için hangi tanrılarla çalışmam gerek ya da bu işte terfi alsam da olur.
Kesilmeyen bu öksürüğüm için önerdiğiniz bir şifa çalışmanız var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu yoğun çalışma hayatında kendime vakit ayıramıyorum. Rtr zaten yapacak vakti bulamıyorum. Bir de bu işten çıkmam gerek. Grip oldum ve aile hekimimi bile taşıyamıyorum. Yoğunluktan kaynaklı.
Sorularım şunlar.
Herkesin içinde meditasyon yapsam (servis vs) bunun negatif etkileri olur mu?
Alanımda iş bulmak için hangi tanrılarla çalışmam gerek ya da bu işte terfi alsam da olur.
Kesilmeyen bu öksürüğüm için önerdiğiniz bir şifa çalışmanız var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.