Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

.

Nolongerus3d

New member
Sorabileceğim başka bir yer olmadığı için yazıyorum. Astrolojiyi nihayet öğrenmeye başladım ve artık daha sık 2023 takvimini takip ediyorum.
Örnek vererek sorumu sormak istiyorum 11 temmuz, bugün için, günün altında Anubis yazıyor. Bu tam olarak ne anlama geliyor* Atıyorum o gün için Anubisle çalışmak, ondan yardım istemek gibi bir anlamı mı var* soru işareti
Ayrıca kendi gözlemime göre astrolojinin bireysel olduğunu düşünüyorum. Çünkü hayatım iyi veya kötü bir sürece girdiğinde genelde takvimde tekrarlayan sembolleri görüyorum. Ay başak burcunda gibi. Bu gözlemim doğru mudur*
Ayrıca Anubis kimdir? 72 Tanrılarımızdan hangisine denk gelir kendisi?

Terazisinde ölünün ruhunu temsil eden kalbi ile Adaletin tanrıçası Ma'at' ın tüyünü tartar. İyi birinin kalbi tüye karşı hafif gelir ve ölünün ruhunu gökyüzüne bir daha doğması için gönderir. Eğer kötülük yapmış biri ise tüy hafif gelir ki bu durumda o kişinin ruhu yer altı ülkesine yılanlara gönderilir. Bu da sonsuz azap demektir.

Anubis en çok bilinen Mısır tanrılarından biriydi. Doğruluk tüyüne karşı ölünün yüregini tartarken, Anubis ahrete kimin gideceginin kararını verme konusunda Osiris'e yardım ederdi.
Alegori olduğunu biliyorum, ancak yine de doğru bir anlatım mı bu* Wikide yazıyor, ne düşünüyorsunuz*
teşekkürler

Esenlikler,

Lord Anubis, "Ipos" olarak da bilinir.

Astroloji ile ilgili sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz, ek olarak konudaki tüm mesajları okumanızı tavsiye ediyorum.

İyi akşamlar.

Noctur said:
Esenlikler,

Lord Anubis, "Ipos" olarak da bilinir.

Astroloji ile ilgili sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz, ek olarak konudaki tüm mesajları okumanızı tavsiye ediyorum.

İyi akşamlar.

Teşekkürler öyle yapacağım
İyi geceler

Neden her varlığı geotiadaki bir demona bağlamaya çalışıyorsunuz ? Farklı panteonlardan tanrıların hepsini tek bir demona indirgemeye çalışmak neden ?

Ruh yiyen said:
Neden her varlığı geotiadaki bir demona bağlamaya çalışıyorsunuz ? Farklı panteonlardan tanrıların hepsini tek bir demona indirgemeye çalışmak neden ?

Esenlikler,

Çünkü bütün insanlık, mitolojilerini gerçek yaratıcıları olan Tanrılar ışığında şekillendirmiştir. Bu mitolojileri yazanlar/yaratanlar, Tanrılarımızla çalışan yükselmiş kimselerdi.

Elbette, bütün mitolojik karakterler bir Tanrı ile ilişkili olmak zorunda değildir, ruhani farklı fenomenlerin ya da gezegenlerin kişiselleştirilmeleri olabilirler.

Ancak günün sonunda, hepsi tek bir öğreti altında birleşmektedir, aynı kaynaktan beslenmektedir.

İyi akşamlar.

Mantığınıza hayran kalmamak elde değil doğrusu saygıdeğer üstadım, sizin rehberliğiniz sayesinde artık herhangi bir Youtube videosunda ismi beraber anılan varlıkların aynı varlık olduğunu ve sırf Vikipedi de yazdı diye yazılanın doğru olduğunu bileceğim.

Özellikle sondaki palyaço fotoğrafı, tecrübe ve ilminizin derinliğini kanıtlar nitelikte, tekrardan teşekkürler minnettarım.

Ruh yiyen said:

Mantığınıza hayran kalmamak elde değil doğrusu saygıdeğer üstadım, sizin rehberliğiniz sayesinde artık herhangi bir Youtube videosunda ismi beraber anılan varlıkların aynı varlık olduğunu ve sırf Vikipedi de yazdı diye yazılanın doğru olduğunu bileceğim.

Özellikle sondaki palyaço fotoğrafı, tecrübe ve ilminizin derinliğini kanıtlar nitelikte, tekrardan teşekkürler minnettarım.

Esenlikler,

Önemli değil genç padavan, yapılan araştırmalar sonucu kobay farelerinin görselleri bağdaştırabildiği kanıtlanmıştır. Tabi isimleri bağdaştırmak bir tık daha zordur lakin İnsanlık olarak bunu başarabileceğimize inanıyorum. 🙏

İyi günler.

Official Temple of Zeus Links

Back