Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ş*riat

Ludovica

New member
Esenlikler. Bildiğiniz üzere son zamanlarda medyada inanılmaz derecede sil*hlı saldırılar görüyoruz. Bugün ise id*m gelmeli şeklinde tweetler çıkmaya başladı (cb baş danışmanının da böyle bir tweet attığı ve gündem olduğu yönünde iddialar var.) ve malum kesimlerce bu destekleniyor. Ülkeye ş*riat apaçık şekilde gelmeye başladı. Zaten şu dönemler karışık sizce bunun gelme ihtimali var mıdır? Ayrıca seçimden sonra forumda bu tarz ciddi meselelerin yerine drama ve tartışmaların arttığını gördüm retrolar bu durumu etkilemiş olabilir mi?

Hayabusa666 said:
Esenlikler,
Öncelikle geç cevap için özür diliyorum.

Lord Azazel'in HP Maxine Dietrich'e 2019 yılında söylediğine göre,(Vaazı kaybettim. Bulabilirsem atarım.)
Yaptığımız RTR'ler o kadar büyük etki yaptı ki, islam kendiliğinden çökecek.
Maxine Dietrich siteyi kurarak domino taşlarının birini devirdi.
Geri kalan her şey kontrol altında.

Plüton diğer gezegenlerden farklı olarak; yönetici, yardımcı yönetici veya önemli bir konumda değil ise, nesilsel yorumlanır.

Örneğin,
Kova özgürlüğün ve aydınlanmanın burcudur. Fransız ihtilalinin yaşandığı dönem olan 1789 yılında Plüton Kova burcunda idi. 1778-1798'e kadar da öyle kaldı.

2024-2043 yillari arasında Plüton yeniden Kova burcuna olacak.

Plüton'un Kova da olması yahudiler ve onların köpekleri için hep felaketle sonuçlanmıştır.
Bir başka örnek olarak;
Yahudilerin bir başka Tapınağı olan Süleyman'ın mabedi, MÖ. 586 yılında babil kralı tarafından yıkıldığında Plüton yine Kova burcunda idi.

Her insanın hayatında kötü/zor zamanlar olduğu gibi forumdada böyle şeyler yaşanıyor. Eminim ki bu durum Şeytan'ın lütfuna ellerini açan her bir ruhun gücüne güç katacaktır.

Her zaman daha üstü olduğunu unutmamalıyız.
İsim vermeyeyim ama bilge bir adamın dediği gibi;
Everest varsa, ondan âlâsı da vardır.
İyi günler dilerim.

Cevap için teşekkürler. Şu zamanlar belki de kurulacak düzen öncesi böyle olaylar olması gereklidir ki insanlar daha sert tepkiler gösterip olayın ciddiyetini kavrasın diye düşünüyorum.

Esenlikler. Bildiğiniz üzere son zamanlarda medyada inanılmaz derecede sil*hlı saldırılar görüyoruz. Bugün ise id*m gelmeli şeklinde tweetler çıkmaya başladı (cb baş danışmanının da böyle bir tweet attığı ve gündem olduğu yönünde iddialar var.) ve malum kesimlerce bu destekleniyor. Ülkeye ş*riat apaçık şekilde gelmeye başladı. Zaten şu dönemler karışık sizce bunun gelme ihtimali var mıdır? Ayrıca seçimden sonra forumda bu tarz ciddi meselelerin yerine drama ve tartışmaların arttığını gördüm retrolar bu durumu etkilemiş olabilir mi?
Zamanında boyle bir sey yazmisim. Simdi ise diamond tema uzerinden insanlar korkutulmaya, susturulmaya calisiliyor. Umarim artik bu ulkenin laik ve sekuler oldugunu kabullenebilirler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back