Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İmgeleme ve İstekler

Erlik Han

Member
Esenlikler, ben okuduğum için para toplayamıyorum. Topluyorum ama öyle aman aman değil sevdiğim saat ve motorsiklet var almak istiyorum ama bu tatikle(imgeleme) ile yapabilirmiyiz bilmiyorum.

Yanlış anlamayın ticaret sayfası yapmak gibi niyetim yok burayı, ama genelde çoğu insan bu tür konuları merak eder(isteklerime nasıl ulaşırım) gibi hem foruma katkısı olsun hemde siz bana yardımcı olun.

Son olarak imgeleme'yi nasıl daha iyi yapabileceğimi bilen varsa veya blogda böyle konu varsa yorumda söyleyebilir mi? Teşekkürler

[Moderatör Notu: Yaşınıza işaret edebilecek herhangi bir şey paylaşmayın.]

İmgeleme tek başına güçlü bir unsur değildir. Büyü dediğimiz şey, enerjiyi yükseltmek, programlamak ve yönlendirmek suretiyle belirli sonuçlar elde etmektir. Bunun için, öncelikle meditasyon yoluyla kendinizi güçlendirmelisiniz; aksi takdirde yaptığınız çalışmalar etkisiz kalır.

Ayrıca, hedeflerinize ulaşmanın çeşitli yolları vardır, fakat "motosiklet büyüsü" gibi şeyler yapamazsınız—motosiklet parayla satın alınır ve sizin de para kazanmanız gerekir. Bu yüzden, kendinize paranın gelebileceği bir yol seçmeli ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak bu yola odaklanmalısınız.

Çalışma bağlamında Fehu rünü kullanılabilir, en az 40 gün boyunca yapmalısınız, 90 gün çok daha iyi olur. Tekrarlar için ise 10, 40, 88, 100, 111 sayılarından birini seçebilirsiniz. Bu konuda güçlü bir Solar Plexus çok önemlidir.

İmgeleme tek başına güçlü bir unsur değildir. Büyü dediğimiz şey, enerjiyi yükseltmek, programlamak ve yönlendirmek suretiyle belirli sonuçlar elde etmektir. Bunun için, öncelikle meditasyon yoluyla kendinizi güçlendirmelisiniz; aksi takdirde yaptığınız çalışmalar etkisiz kalır.

Ayrıca, hedeflerinize ulaşmanın çeşitli yolları vardır, fakat "motosiklet büyüsü" gibi şeyler yapamazsınız—motosiklet parayla satın alınır ve sizin de para kazanmanız gerekir. Bu yüzden, kendinize paranın gelebileceği bir yol seçmeli ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak bu yola odaklanmalısınız.

Çalışma bağlamında Fehu rünü kullanılabilir, en az 40 gün boyunca yapmalısınız, 90 gün çok daha iyi olur. Tekrarlar için ise 10, 40, 88, 100, 111 sayılarından birini seçebilirsiniz. Bu konuda güçlü bir Solar Plexus çok önemlidir.
Teşekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back