Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İletişim Kuramadığımız Birinin Yaşayıp Yaşamadığını Spiritüel Yollarla Öğrenebilir miyiz?

Sally Williams

New member
Artık hayatımızda olmayan, internet üzerinden tanıdığımız ya da bir şekilde iletişim kurma imkanı bulamadığımız birisinin yaşayıp yaşamadığını spiritüel yollarla anlamamızın bir yolu var mı?

Mesela intihar ettiğinden şüpheleniyorsak o kişinin durumunu öğrenebilir miyiz?

Uzakta olan birisini bu düşüncelerden arındırmak için yapabileceğimiz bir çalışma var mı? Koruyucumuz böyle bir durumda ne kadar yardımcı olabilir?

Artık hayatımızda olmayan, internet üzerinden tanıdığımız ya da bir şekilde iletişim kurma imkanı bulamadığımız birisinin yaşayıp yaşamadığını spiritüel yollarla anlamamızın bir yolu var mı?

Uzakta olan birisini bu düşüncelerden arındırmak için yapabileceğimiz bir çalışma var mı? Koruyucumuz böyle bir durumda ne kadar yardımcı olabilir?
tanrilardan bu konuda bir isaret isteyebilirsin, zaten anlarsin isareti gorunce herhangi bir sey olabilir. ya da tarot bakabilirsin eger biliyorsan. koruyucunla direkt iletisime gecip sorsan ama en iyisi olur. ben oyle yaptigim zaman icime dogan hisle cevabi anlayabiliyorum senin icin de oyle olur.

Buna benzeyen bu tarz bir konu yaşamıştım ve Lord Gusion'yardımcı olmuştu. Bir danışın isterseniz belki size de yardımcı olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back