Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Tanrıların dünyada olması

Hankut

Esenlikler,
Tanrıların dünyada olması yaşam açısından sıkıntı oluşturmaz mıydı? (Oksijen, iklim vs)

Teşekkürler

Discussion

MegistomedesActive Translator
Vikivi wrote:

Esenlikler,
Tanrıların dünyada olması yaşam açısından sıkıntı oluşturmaz mıydı? (Oksijen, iklim vs)

Teşekkürler

Esenlikler,

Hayır, neden oluştursun?

İyi geceler.

Bright Truth wrote:
Vikivi wrote:

Esenlikler,

Teşekkürler

Esenlikler,

Hayır, neden oluştursun?

İyi geceler.

Tanrılar ölümsüz olduğu için fiziksel bedenlerine ihtiyaçları var mıdır yani bir tanrının fiziksel bedeninin bir bomba(her türlü atom,nükleer vs.) ile parçalanması onun ölümünün gerçekleştiği anlamına gelmiyor değil mi yani kulağa biraz fantastik gelebilir ama tekrardan birleşme gibi bir özelliği felan mı var

Xad_pies wrote:

Tanrılar ölümsüz olduğu için fiziksel bedenlerine ihtiyaçları var mıdır yani bir tanrının fiziksel bedeninin bir bomba(her türlü atom,nükleer vs.) ile parçalanması onun ölümünün gerçekleştiği anlamına gelmiyor değil mi yani kulağa biraz fantastik gelebilir ama tekrardan birleşme gibi bir özelliği felan mı var

Esenlikler,

Evet, bu durumda fiziksel ölümleri gerçekleşmiş olur. Her ne kadar bizimkinden çok daha yüksek olsa da, Tanrıların bedenlerinin de sınırları vardır.

İyi geceler.

Bright Truth wrote:
Xad_pies wrote:

Esenlikler,

Evet, bu durumda fiziksel ölümleri gerçekleşmiş olur. Her ne kadar bizimkinden çok daha yüksek olsa da, Tanrıların bedenlerinin de sınırları vardır.

İyi geceler.

Peki tanrıların bir çok yerde bulunma durumu fiziksel midir? Yani bölünebilme veya ışınlanması bütün gece forumu okudum sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın

Xad_pies wrote:

Peki tanrıların bir çok yerde bulunma durumu fiziksel midir? Yani bölünebilme veya ışınlanması bütün gece forumu okudum sizi de rahatsız ettim kusura bakmayın

Esenlikler,

Hayır; bedenlerini değil, ruhlarını bölüyorlar.

İyi geceler.

Bright Truth wrote:
Vikivi wrote:

Esenlikler,

Teşekkürler

Esenlikler,

Hayır, neden oluştursun?

İyi geceler.

Biz insanlar Mars'ta yaşıyamıyorsak Tanrılar nasıl Dünya'ya gelebildi ve kalabildi diye sormak istemiştim.

Bright Truth wrote:
Xad_pies wrote:

Esenlikler,

İyi geceler.

Yinede ruhları var olduğu sürece tekrardan tanrı olarak mı doğar?

Xad_pies wrote:

Esenlikler,

Köleleştirilen koloni tam olarak ne topluluğu? İnsan,corrupted being,yahudi?

Esenlikler,

İnsan.

İyi günler.

Nanetxd wrote:

Esenlikler,

Evet.

İyi günler.

Nanetxd wrote:
Bright Truth wrote:
Xad_pies wrote:

Esenlikler,

İyi geceler.

Evet.

Bright Truth wrote:
Xad_pies wrote:

Esenlikler,

İyi geceler.

Bu fiziksel bedenleri, oluşturdukları karbon bir kopya mı yoksa gerçekten onların orijinal fiziksel bedenleri mi? Ayrıca insan yapımı bir atom bombasına dayanamayıp, direkt ölecekleri doğru mu? Bu konuda daha farklı düşüncelerim vardı.

** Düşman kolektifi ve bizim Tanrılarımız hepsi uzaylı varlıklarsa, güçlerinin sınırı varsa; onlara saygı duymamız, Tanrı dememiz ne kadar doğru? sonuçta bizim gibi insanımsılar, bizden daha evvel evrimleşmiş gelişmişler.

** Marsta insan yok diye bilinyor, yaşam var veya var olmuş diye bir haber, ize rasladıklarını görmedim. Kasıtlımı gizleniyor.

** Ahireti çok merat ediyorum. ölümden sonraki gerçek yaşamı, farkındalık nasıl olucak, neler kimler olucak? Bununla ilgili bir yazı varmı? ve düşmanın kendilerine ibadet etmeyenlere ruhsal azap verdikleri küçük cehennemleri, ve cennet küpü nedir? Düşünce enerjisi mi?

** öldükten sonra bu farkındalıkla hemde düşman varlıkların gözcülerinin peşinden gitmemek hemde bizim tanrılarımızın peşinden gitmemek gibi asilik yapabilirmiyiz? zarar verirlermi bize?

Perla wrote:

** Düşman kolektifi ve bizim Tanrılarımız hepsi uzaylı varlıklarsa, güçlerinin sınırı varsa; onlara saygı duymamız, Tanrı dememiz ne kadar doğru? sonuçta bizim gibi insanımsılar, bizden daha evvel evrimleşmiş gelişmişler.

** Marsta insan yok diye bilinyor, yaşam var veya var olmuş diye bir haber, ize rasladıklarını görmedim. Kasıtlımı gizleniyor.

** Ahireti çok merat ediyorum. ölümden sonraki gerçek yaşamı, farkındalık nasıl olucak, neler kimler olucak? Bununla ilgili bir yazı varmı? ve düşmanın kendilerine ibadet etmeyenlere ruhsal azap verdikleri küçük cehennemleri, ve cennet küpü nedir? Düşünce enerjisi mi?

** öldükten sonra bu farkındalıkla hemde düşman varlıkların gözcülerinin peşinden gitmemek hemde bizim tanrılarımızın peşinden gitmemek gibi asilik yapabilirmiyiz? zarar verirlermi bize?

Esenlikler,

Bildiğim kadarıyla söylüyorum.
1. yahweh(allah vs.) zaten düşünce formu reptilianlarsa düşük bir tür. Tanrilarımıza gelicek olursak nordik olanlar zaten Orion yıldızından gelmekte yani uzaylı diyebiliriz. Ayrıca bizim gibi insanımsı demek doğru değildir.Onlar bize benzemiyor biz onlara benziyoruz ki zaten bizim evrimimizi hızlandırıp geliştirdikleri için Tanrı diyoruz yani bana göre Tanrı dememiz gayet normal bir şey.

2.Marsta insan olduğunu yeni öğrendim.Bu da dediğiniz gibi Yahudiler tarafından gizlendiği bariz belli bir şey yani evet kasıtlı.

3. Bizde ahiret kavramı yoktur.Öldüğümüzde ruhumuz uygun bir beden bulana kadar duatta Tanrılarımızın koruduğu yerde bekleyeceğiz.Cennet cehennem yalandır.
öğrenmek istediğiniz şeyler mevcuttur diğer yazılarada bakabilirsiniz.

4. Ölmeden önce eğer yahweh yani düşünce formuna inanıyorsanız bir farkındalık olmadan sizin enerjinizi emecektir yani ben onu seçeyim asilik yapayım gibi bir seçiminiz olmayacaktır ama eğer zevizm'e inanarak ölmüşseniz duatta beklersiniz diğer hayatınızda tekrardan spirituel Zevist olup olmamak size kalmış.

İyi geceler.

Anatolian Division
Bright Truth wrote:
Nanetxd wrote:

Esenlikler,

Evet.

İyi günler.

Hocam Mars'ta insan varsa oraya giden araçlar neden hiç canlı izine rastlayamadı?

tanrılar ölürse tekrardan tanrı olarak doğucak dediniz benim şöyle bir korkum var adanmamı daha yapamadım ve ölünce Afganistan falan gibi bir yerde doğmaktan korkuyorum ben istemediğim bir ülkede doğmam demi yoksa şans mı tamamen

Anatolian Division
gg2525 wrote:

tanrılar ölürse tekrardan tanrı olarak doğucak dediniz benim şöyle bir korkum var adanmamı daha yapamadım ve ölünce Afganistan falan gibi bir yerde doğmaktan korkuyorum ben istemediğim bir ülkede doğmam demi yoksa şans mı tamamen

Beyazsan beyaz olarak doğarsın. afgan ve pakiler peştun'dur ve peştunlar beyaz sayılmıyor bildiğim kadarıyla.

Ποσειδών666
gg2525 wrote:

Magnum Opus'un 2. Aşamasını tamamlayanlar nerede ve ne zaman reenkarne olacaklarını seçebiliyorlar diye biliyorum. Onun haricinde eğer adanmamışsanız gökyüzünün insafına kaldınız. Koşullar nereye ne zamana uygunsa o şekilde reenkarne olursunuz.

Adanmışsanız bile yine büyük oranda bu böyle işler. Tanrılar reenkarnasyonunuzu kontrol ederler ama yine bu süreç astrolojik olarak en uygun anda gerçekleşir.

gg2525 wrote:

Esenlikler,

Spirituel Zevist olduğunuzda Tanrılar sizin en uygun şekilde reenkarne olabileceğiniz ortama göndereceğini düşünüyorum.Sonuçta onlar bizim o ortam şartlarında gelişimimizi tamamlayamayacağımızı biliyorlardır.

İyi günler.

adanmadım ama sürekli efendi satana dua ediyorum ve adanma ayinini gerçekleştirmedim ama niyet olarak adandım sayılır yani böyle bir niyetim var adanma için iyi koşullarım yok ve adancağım zaman bunun özel bir yerde olmasını istiyorum şuan tanrılar beni Zevist olarak görmüyormudur sırf adanmadığım için yoksa niyetimi bildikleri için beni Zevist olarak görüyorlarmıdır yani reankerneme falan müdale ederler demi veya yarın araba kazası geçirsem mesela bence duat a giderim yani adanmasamda sonuçta niyetlendim adanmaya yani ve kendimi Zevist olarak görüyorum sadice özel olsunda ve rahatsız edilmeyeceğim bir ortam olsun diye erteliyorum adanmayı