Sümer mitolojisinde bahsedilen Anunnakiler tam olarak bizim Tanrılarımız mı? Zeus'un Tapınağı, Anunnakiler hakkında ne diyor?
Discussion
Lindita666 wrote:View source Sümer mitolojisinde bahsedilen Anunnakiler tam olarak bizim Tanrılarımız mı? Zeus'un Tapınağı, Anunnakiler hakkında ne diyor?
Evet. Anunakiler antik uzaylı tanrılarımızdır ama sanırım artık uzaylılara inanmıyoruz. Gökten yani "ulvi" anlamında kullanılıyormuş anladığım kadarıyla.
Agartha wrote:View source Evet. Anunakiler antik uzaylı tanrılarımızdır ama sanırım artık uzaylılara inanmıyoruz. Gökten yani "ulvi" anlamında kullanılıyormuş anladığım kadarıyla.
Çok tuhaf. uzaylıların düşmanlarımız olduğunu biliyordum, o zamanlar nasıl oluyor da Tanrılarımızdı ? yanlış mı anlıyorum acaba.
anonymous042 wrote:View source Çok tuhaf. uzaylıların düşmanlarımız olduğunu biliyordum, o zamanlar nasıl oluyor da Tanrılarımızdı ? yanlış mı anlıyorum acaba.
Bir sürü uzaylı türü var. Nordik olanlar tanrılarımız. İnternette Ashtar diye aratırsanız daha iyi anlarsınız.