Alena666 wrote: Esenlikler, umarım iyisinizdir.
Ben genel olarak ilgimi çekmeyen ya da umursamadığım şeyleri araştırmıyorum, zaman kaybı gibi geliyor. Ama bunu yaparak hata yaptığımı anladım. Zaten araştırsamda unutuyorum, kendimde çok suç bulamadım.
Neyse, şu Zariyat suresi 47. Ayette bahsedilen: "Göğü kendi ellerinizle biz kurduk ve biz(onu) elbet genişteleceğiz" cümlesini nasıl doğru bulmuşlar? Tesadüf olması biraz düşük gibi.
Birde Rahman kaçıncı ayet olduğunu bilmiyorum ama şu vardı : "Suları acı ve tatlı olan iki denizi salıvermiştir; birbirine kavuşuyorlar. Fakat aralarında engel vardır, birbirine geçip karışmıyorlar."
Kaynak verebilir misiniz? O kadar yanlış varki iki nerden bulunduğunu bilmediğim "doğruyu" umursayacak değilim. Bu kadar temel şeyleri bilmemek gururumu kırdı açıkçası, sorarken bile utandım. Ama aslını öğrenmek istedim. Gözümü kapatıp düşünmemek değil.
İyi günler dilerim. ^^
İnsanlık çok eskilere dayanıyor illaki biz centillerin bildiği şeyleri içine kendi düşüncelerini katarak çalmış olabilirler ve deniz konusunda o deniz bildiğim kadarıyla karışıyor fakat suyun üstünde gözümüze karışmıyor gibi yansıyor tabi doğruluğundan emin değilim yinede en iyi bildiğim şey ilahi bir kitap olmadığı ve ilahi olsaydı içinde bir sürü yanlışı barındırmayacağı.