Çeviri: Güçlü Bir Koruma Aurası Çalışması

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
Noctur

Çeviri: Güçlü Bir Koruma Aurası Çalışması

Post by Noctur »

Bu metin, Shadowcat’in forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Koruruyucumun bana yardımcı olduğunu, beni bu çalışmaya yönlendirdiğini hissediyorum. Bunun sayesinde, gerçekten ağır astral saldırılardan kurtuldum.

Tüm SS’ler için söylüyorum; Griler, Yahudiler veya diğer düşman pislikleri tarafından ele geçiriliyorsanız, Satürn veya başka bir talihsizlik kıçınızı tekmeliyorsa, bunun nedeni zırhınızın [korumanızın] zayıf ve hasarlı olmasıdır.

Size kişisel olarak bana yardımcı olan bir şey verebilirim, ayrıca bana karşı bir şeyler yapmaya çalışan düşmanın lanetlerini acımasızca saptırabilirim.

Bu çalışmaya; İyi bir burçta -özellikle de Boğa veya Yengeç burcunda- Ağdalı Ay sırasında başlayın. Bunu Lanetleri Geri Çevirme I. ile Lanetleri Geri Çevirme II.’nin, özellikle de RTR’lerin ardından yapın.

Aşağıdaki rünleri titretin:

Image

Algiz 20x

Image

Sowilo 20x

Image

Tyr 20x

Tekrarları ihtiyacınız olduğu kadar artırabilirsiniz. Yalnızca zaman ve enerji açısından sınırınızı bilin, tükenmeyin.

Tüm bunlardan sonra, on defa olumlayın: “Algiz, Sowilo ve Tyr’in enerjileri etrafımda, beni her zaman her türlü zarar ve olumsuzluktan koruyan aşılmaz, yenilmez bir koruma aurası ile sarmalıyor. Beni lanetleyen, bana zarar vermeye kalkışan ya da benden nefret edip, bana olumsuz bir şey yapmaya çalışan herkes, bunun karşılığını her şekilde on misliyle görecektir.”

AUM’u bir kez titretin.

Bu çalışma, en azından yolunuza çıkan saldırıları ya da zararlı diğer her şeyin etkisini önemli ölçüde azaltacaktır. Enerji çalışması aynı zamanda duyularınızı, kötü niyet ve tehlike başta olmak üzere sizi kötü etkileyebilecek herhangi bir şeyi algılayabilecek kadar geliştirecektir. Bu sayede kaçınabilecek, saptırabileceksiniz.

Umarım yardımı dokunur. Bunu 40 günlük bir çalışma hâline getirin, hatta günlük rutininizin bir parçası hâline gelmesi elzemdir.
"As above, so below."
EgoSumNoctur@proton.me
Alena666

Re: Çeviri: Güçlü Bir Koruma Aurası Çalışması

Post by Alena666 »

Noctur wrote:
Wed Mar 22, 2023 10:57 pm
Bu metin, Shadowcat’in forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Koruruyucumun bana yardımcı olduğunu, beni bu çalışmaya yönlendirdiğini hissediyorum. Bunun sayesinde, gerçekten ağır astral saldırılardan kurtuldum.

Tüm SS’ler için söylüyorum; Griler, Yahudiler veya diğer düşman pislikleri tarafından ele geçiriliyorsanız, Satürn veya başka bir talihsizlik kıçınızı tekmeliyorsa, bunun nedeni zırhınızın [korumanızın] zayıf ve hasarlı olmasıdır.

Size kişisel olarak bana yardımcı olan bir şey verebilirim, ayrıca bana karşı bir şeyler yapmaya çalışan düşmanın lanetlerini acımasızca saptırabilirim.

Bu çalışmaya; İyi bir burçta -özellikle de Boğa veya Yengeç burcunda- Ağdalı Ay sırasında başlayın. Bunu Lanetleri Geri Çevirme I. ile Lanetleri Geri Çevirme II.’nin, özellikle de RTR’lerin ardından yapın.

Aşağıdaki rünleri titretin:

Image

Algiz 20x

Image

Sowilo 20x

Image

Tyr 20x

Tekrarları ihtiyacınız olduğu kadar artırabilirsiniz. Yalnızca zaman ve enerji açısından sınırınızı bilin, tükenmeyin.

Tüm bunlardan sonra, on defa olumlayın: “Algiz, Sowilo ve Tyr’in enerjileri etrafımda, beni her zaman her türlü zarar ve olumsuzluktan koruyan aşılmaz, yenilmez bir koruma aurası ile sarmalıyor. Beni lanetleyen, bana zarar vermeye kalkışan ya da benden nefret edip, bana olumsuz bir şey yapmaya çalışan herkes, bunun karşılığını her şekilde on misliyle görecektir.”

AUM’u bir kez titretin.

Bu çalışma, en azından yolunuza çıkan saldırıları ya da zararlı diğer her şeyin etkisini önemli ölçüde azaltacaktır. Enerji çalışması aynı zamanda duyularınızı, kötü niyet ve tehlike başta olmak üzere sizi kötü etkileyebilecek herhangi bir şeyi algılayabilecek kadar geliştirecektir. Bu sayede kaçınabilecek, saptırabileceksiniz.

Umarım yardımı dokunur. Bunu 40 günlük bir çalışma hâline getirin, hatta günlük rutininizin bir parçası hâline gelmesi elzemdir.
Esenlikler,

Bu çok iyi oldu, Teşekkürler Noctur.

İyi günler dilerim.
HAIL SATAN! 🌌
HAIL AGARES! 🌸
HAIL BELETH! 🎀
卐 SIEG HEIL! 卐

"Dünyayı görmek kum tanesinde
Ve cenneti görmek yaban çiçeğinde
Sonsuzluğu tutmak avucunun içinde
Ve sonsuzluğu bir an içinde"

"Dear woman, be like the moon. Don't show your full heart every day."

Image

[email protected]
Noctur

Post by Noctur »

Alena666 wrote:
Thu Mar 23, 2023 2:22 am
Esenlikler,

Bu çok iyi oldu, Teşekkürler Noctur.

İyi günler dilerim.
Esenlikler,

Rica ederim. Bu çalışma bizleri tam anlamıyla bir tanka dönüştürüyor, her gün yapmakta fayda var.

İyi akşamlar.
"As above, so below."
EgoSumNoctur@proton.me
Noctur

Post by Noctur »

Bump.
"As above, so below."
EgoSumNoctur@proton.me
Post Reply