Transa geçmek ve astral boyut hakkında sorular

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
icklogi

Transa geçmek ve astral boyut hakkında sorular

Post by icklogi »

1-Nasıl daha kolay transa geçebilirim? Açıkcası yaklaşık 1 aydır deniyorum fakat hâlâ tam anlamıyla transa geçebilmiş değilim...

2- Astral boyutta iken bu Dünya'ya etki etmemiz mümkün mü?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler!
Sapahe

Re: Transa geçmek ve astral boyut hakkında sorular

Post by Sapahe »

icklogi wrote:
Thu May 25, 2023 11:54 pm
1-Nasıl daha kolay transa geçebilirim? Açıkcası yaklaşık 1 aydır deniyorum fakat hâlâ tam anlamıyla transa geçebilmiş değilim...

Esenlikler,

Trans hakkında yanlış bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Sizi heyecanlandıran bir şarkı dinledikten sonra vücut hissiyatınızı gözlemleyin ve en önemlisi de o an, zihninizin işleme şeklini inceleyin. Bu durum hâli, transtan en uzak olduğunuz anlardan birisidir. Şimdi diğer örneğe geçelim.

Meditasyon yapmak için oturduğunuzda, aradan birkaç dakika geçtikten sonra "meditatif" hâle nihayet geçebildiğinizi fark ettiğiniz zamanlar olmuş olabilir. İşte bu meditatif hâl dediğimiz durum aslında çok hafif olsa bile transa geçmiş olduğunuzun belirtisidir. Çoğu meditasyon için bu trans yeterli olacaktır.

Daha derin transa girebilmek için başlarda sırt üstü uzanmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Vücut bölgelerinizin sırasıyla nefes alıp verdikçe uyuştuğunu, ağırlaştığını hissedin. Derin bir trans için, düşme hissiyatını da oluşturmaya çalışın. Ancak söylemem gerekir ki derin trans sırasında güç kelimeleri titretmek başlangıçta zor olacaktır. Boşluk meditasyonlarınıza, trans denemelerinize ve de gelişiminize devam ettikçe, transa girebilmenizin giderek daha da kolaylaştığını fark edeceksiniz.

Astral boyutta fiziksel nesnelere de etki edebilmek mümkün fakat bilmesem bile bunun ciddi ileri bir seviye olduğunu tahmin ediyorum.

İyi günler.
YONE666

Post by YONE666 »

icklogi wrote:

Esenlikler,
1- Ben nefes almamı yavaşlatıyorum. Ayrıca kaslarımı 1 er tur kasıp(kollarımı, ayaklarımı, yüzümü vs.) Kendimi bırakıyorum. Sanırım etkisini görüyorum.

2- Eğer bahsettiğiniz cisimleri oynatma gibi bir şeyse yeterli ruhani gelişime sahip iseniz elbette yapabilirsiniz.
I used to chase the naughty wind, now I hunt the dark storm.
------------------------
------------------------
Image Image
------------------------
Those who do not take off the mask for a long time forget the face underneath.
Algoritma

Post by Algoritma »

icklogi wrote:

Ben uzay gibi bir boşlukta merdivene tırmandığımı hayal ediyorum. Ardından merdivenden kendimi aşağıya itiyorum ve boşlukta süzülme gibi bir his oluyor. Ardından ister istemez geçiyorum. Tabi boşluk meditasyonunun fena artısı oluyor. Sakın es geçmeyin.
Beni tüm geçmiş hata ve yanılgılardan kurtar ey yüce Şeytan; beni hakikat, bilgelik ve anlayışla doldur, beni inanç ve hizmetimde güçlü kıl ki her zaman için sana sadık kalayım ve methiye, onur ve görkem sonsuzluğa ve ebediyete dek senin olsun.

Ya birsin ya da sıfırsın.
[email protected]
Post Reply