Hak edene verilecek ceza

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
YONE666

Hak edene verilecek ceza

Post by YONE666 »

Esenlikler,
Sınıfımda bir(Yahudi kanı taşıdığından şüpheleniyorum. Tanımlamaları az çok sağlıyor.) İnsan vücutlu yaratık var. Bir kıza koca 3 ay boyunca resmen şiddet uyguladı.
Ben buna 3 ayin son haftalarında denk geldim. (Hocalar sadece izlio. Kızın eziyet çekmesi umurlarında değil.)
Bu kişinin başkalarına zarar vermesine engel olmak için kara maji çalışması yapmak istiyorum.
1 yıldır SS im. Gücüm buna yeter mi bilmiyorum. O kıza daha fazla zülm etmemeli.
Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Nasıl yapmalıyım?
I used to chase the naughty wind, now I hunt the dark storm.
------------------------
------------------------
Image Image
------------------------
Those who do not take off the mask for a long time forget the face underneath.
satou

Re: Hak edene verilecek ceza

Post by satou »

YONE666 wrote:
Thu Mar 23, 2023 9:26 am
Esenlikler,
Sınıfımda bir(Yahudi kanı taşıdığından şüpheleniyorum. Tanımlamaları az çok sağlıyor.) İnsan vücutlu yaratık var. Bir kıza koca 3 ay boyunca resmen şiddet uyguladı.
Ben buna 3 ayin son haftalarında denk geldim. (Hocalar sadece izlio. Kızın eziyet çekmesi umurlarında değil.)
Bu kişinin başkalarına zarar vermesine engel olmak için kara maji çalışması yapmak istiyorum.
1 yıldır SS im. Gücüm buna yeter mi bilmiyorum. O kıza daha fazla zülm etmemeli.
İnsan vücutlu yaratık kısmına ister istemez güldüm.

Normal insanlar gibi çözmek varken her konuda büyüye başvurmak.. belki de size havalı geliyordur ama gerçekten gereken durumlarda kullanılmalı. İşin içine büyü girmeden de çözülebilecek bir durum gibi duruyor. Bu arada her kötülük yapana y*hudi demeyiniz. Bu o kadar kolay bir şey değil. Bu iki hatayı da daha önce yaptığım için yazdım bunları.
Kendimi toparladığımda geri döneceğim.
[email protected]
YONE666

Post by YONE666 »

satou wrote:
Thu Mar 23, 2023 9:47 am
YONE666 wrote:
Thu Mar 23, 2023 9:26 am
Esenlikler,
İnsan vücutlu yaratık kısmına ister istemez güldüm.

Normal insanlar gibi çözmek varken her konuda büyüye başvurmak.. belki de size havalı geliyordur ama gerçekten gereken durumlarda kullanılmalı. İşin içine büyü girmeden de çözülebilecek bir durum gibi duruyor. Bu arada her kötülük yapana y*hudi demeyiniz. Bu o kadar kolay bir şey değil. Bu iki hatayı da daha önce yaptığım için yazdım bunları.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

O konuşarak anlasabileceginiz biri değil. Belki ilerde değişir ama günümüzde bu böyle.

Ancak düşündükçe bilmiyorum, o küçük kızın (yaşıtım ve sınıf arkadaşım) hıçkıra hıçkıra ağlaması zihnimde gitmiyor. Bu cezasız kalmamalı.

Hayir bunu gören hocalarım hiçbir şey yapmadılar. Bu yaratığın ailesine bile haber verilmedi. Eğitim sistemi bitmiş. Olay ticarete dönüşmüş.

Altin çağ gelince hepsini düzelteceğiz biliyorum. Elimden birseyler gelir belki.
I used to chase the naughty wind, now I hunt the dark storm.
------------------------
------------------------
Image Image
------------------------
Those who do not take off the mask for a long time forget the face underneath.
Aeternus

Post by Aeternus »

Ya da başka bir şekilde Tanrıçalarımızdan yardım isteyebilirsiniz.
Post Reply