Okb
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.
https://spirituelsatanizm.org/
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.
https://spirituelsatanizm.org/
- Kara Güneşin Askeri
Re: Okb
Esenlikler;
Sorularınızı tek forum başlığı altında ismini de sizin belirlediğiniz biçimde sormanızı rica ediyorum.
Her sorunuza ayrı ayrı forum başlığı açmanız beni okuyucu olarak yormakta ve sormadan evvel de mümkünse ve çok elzem de değilse,geçmiş konu başlıklarına ve spirituelsatanizm.org resmi sayfasına göz atmanızı tavsiye ediyorum zira aynı benzerlik taşıyan soruların defalarca sorulup cevap alınması durumu söz konusu.
Teşekkürler..
Sorularınızı tek forum başlığı altında ismini de sizin belirlediğiniz biçimde sormanızı rica ediyorum.
Her sorunuza ayrı ayrı forum başlığı açmanız beni okuyucu olarak yormakta ve sormadan evvel de mümkünse ve çok elzem de değilse,geçmiş konu başlıklarına ve spirituelsatanizm.org resmi sayfasına göz atmanızı tavsiye ediyorum zira aynı benzerlik taşıyan soruların defalarca sorulup cevap alınması durumu söz konusu.
Teşekkürler..
Re: Okb
Esenlikler,krydros wrote: ↑Fri Oct 07, 2022 5:54 pmEsenlikler,
Öncelikle, geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Olumlamalar ile birlikte, sabahları Satanama, akşamları da Wunjo ile çalışmaya başlayın. Buna ek olarak, Kundalini Yoga yapmanızı tavsiye ediyorum. Kendinizi, çiçek açan bir ağaç veya küllerinden yeniden doğan bir anka kuşu olarak imajine edin... Bu gelişiminizi, iyileşme sürecinizi kat ve kat hızlandıracaktır. Bu çalışmaları günlük olarak, disiplinli bir şekilde yaparsanız zamanla meyvesini alacaksınız, güçlü kalın, her çalışmadan sonra da auranızı temizlemeyi unutmayın. Bu çalışmaları yaparken Koruyucunuza da danışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
İyi akşamlar.
Bunların size yardımcı olacağını düşünüyorum. Önemli olan disiplini korumak ve iyileşmek için çabalamaktır.
Kendinize dikkat edin, bir an önce iyileşmeniz dileği ile...
İyi akşamlar.
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
Şeref ve Güç Ebediyen Şeytan'a Atfolsun!
Koruma Aurası |RTR
[email protected]
Şeref ve Güç Ebediyen Şeytan'a Atfolsun!
Koruma Aurası |RTR
[email protected]