Header Wallpaper

Zevisme ve meditasyonlara yeniden başlamak

lysandros1 min to read

Merhabalar arkadaşlar ,

Ben 12 yıldır zevist biriyim. Daha Türkiye'de tam bilinmezken belki başlamıştım meditasyonlara ve Zeus ile tanışmaya. Açık konuşmak gerekirse son 5-6 yıldır oldukça uzağım. Bir dönemler ritüellere katılan , insanlara spiritüel konularda yardımcı olmaya çalışan ben bugünlerde herşeyden uzak ve spiritüel konularda enerjisiz ve isteksiz hisseden biriyim. Beni kimse yanlış anlamasın. TOZ'un tüm sürecinde aslında uzaktan takipteydim. Aslında TOZ'un topraklarımızda büyümüş bir bakış açısı ile anlatımı çok ilgimi çekiyor lakin bazende burada yabancı gibi hissediyorum. O kadar çok şey değişti ki. En son forumlara girdiğimde 6 ay önceydi şimdi forumlarda topic konuların ne olduğunu tam olarak görmek bile zor. Umarım alışırım.

Size sormak istediğim asıl soru şu. Kendimi nasıl yeniden motive edebilirim? Günümüz dünyasında sanırım ben de internet bağımlısı dopamin problemli sıradan biri oldum eski spiritüelliğimi geri istiyorum. Fikri olan kişilerin önerilerine açığım.

Şeref ve Güç ebediyen Zeus'a atfolsun.

Esenlikler,

Bence yeniden başlamak istiyorsanız, bugünden itibaren yavaş yavaş başlamanız en doğrusu olacaktır. Aura koruması ve temizliği yapmayı ihmal etmeyin; elbette yoga ve Boşluk Meditasyonu’nu da düzenli olarak uygulayın.

Dopamin problemiyle ilgili olarak ise Yüksek Rahibe Lydia Coventina’nın bu konudaki yazısını okuyabilirsiniz.

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz!