nothingness New member Joined Jan 11, 2025 Messages 37 Today at 3:11 PM #1 Merhabalar uykudayken ruhun yukarı doğru çekilmesi ne anlama geliyor? Uyanmıyorum fakat rüyadada değilim ruhumun süzülüp yukarıya doğru çekildiğini deneyimliyorum
Merhabalar uykudayken ruhun yukarı doğru çekilmesi ne anlama geliyor? Uyanmıyorum fakat rüyadada değilim ruhumun süzülüp yukarıya doğru çekildiğini deneyimliyorum
Aleksios Active member Joined Jan 9, 2024 Messages 707 Today at 6:17 PM #2 Bu derin transta da deneyimlenebilen bir olaydır. Bu halden çıkınca ellerimdeki ve ayaklarımdaki karıncalanma hissini de ayrıyeten seviyorum. Click to expand...
Bu derin transta da deneyimlenebilen bir olaydır. Bu halden çıkınca ellerimdeki ve ayaklarımdaki karıncalanma hissini de ayrıyeten seviyorum.
nothingness New member Joined Jan 11, 2025 Messages 37 Today at 7:02 PM #3 Aleksios said: Bu derin transta da deneyimlenebilen bir olaydır. Bu halden çıkınca ellerimdeki ve ayaklarımdaki karıncalanma hissini de ayrıyeten seviyorum. Click to expand... Fakat herhangi bir çalışmada değil uykuydayken olması şaşırtıcı geldi
Aleksios said: Bu derin transta da deneyimlenebilen bir olaydır. Bu halden çıkınca ellerimdeki ve ayaklarımdaki karıncalanma hissini de ayrıyeten seviyorum. Click to expand... Fakat herhangi bir çalışmada değil uykuydayken olması şaşırtıcı geldi