Header Wallpaper

Tavsiye

Çok uzun bir dönem oldu benim için ancak Temmuz'gibi rahatlıyorum. Fazlasıyla maddi hayatta epey birşey şey başardım ve sonunda kendimi rahatlamış hissediyorum, açıkçası bunları ruhani gelişim için ve sizden rehber alabilmek için bu postu açtım. Uzun zamandır çakra döndürme, boşluk meditasyonu ve düzensiz ve ihmal ettiğim yoga programlarım oldu ancak eksiksiz tüm ritüellere katıldım(son çıkan ritüeller hariç ama telafi ettim). Zevist kardeşlerim aylarca aura temizliği/çakra temizliği ve koruma aruası yaptım. Ama sadece bunları yaptım meditasyon olarak ve gelişim için çok yetersiz kaldı, nötr kalmak istedim, ne gerilemek ne ilerlemek istedim (çünkü çok yoğundum). Enerjiyi hissedişim artık çok zayıfladı geçen yıllar çok çok daha iyiydim ama nasıl yine o gelişmiş halime dönerim ki nerden başlamalıyım? Neleri programıma eklemeliyim? Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum... Hepinize iyi günler ✨💫

Awareness bölümündeki meditasyonlarla başlayabilirsiniz. Bunlar çakralarınızı daha iyi hissetmenizde ve farkındalık kazanmanızda yardımcı olacak.

Eskisi kadar çok ruhani çalışma ve meditasyon yapamasak bile, ilerlememizi koruyabilir veya daha sonra kaybettiğimiz (buna gerçekten kayıp gözüyle bakıyorsanız) ilerlemeyi çok hızlı bir şekilde geri kazanabiliriz, bu yüzden çok fazla endişelenmeyin. Eğer ki gerçekten gelecekte böyle bir dönemimiz olacaksa bile kaybettiğimiz ilerlemeyi 19 kat hızlı şekilde yerine koyabiliriz.

Şimdi iyi bir koruma auranız ve temiz bir ruhunuz olmalı. Buraya gelen hayattan bıkmış ve işleri yolunda gitmeyen genç Zevistler var; hepsinin ortak noktası güç meditasyonu yapsalar bile koruma ve temizlik çalışmalarını yapmıyor olmaları.

Çakralarınızı tek tek çalışmaya başlayın, çalışma sonlarında da odak meditasyonlarına da ekstradan özen gösterin. Bu görselleştirme yeteneğinizi de geliştirecektir.

Herkesin zaman zaman meditasyonlarına yeterince vakit ayıramadığı oluyor. Bunun için endişelenmeyin.

Programınıza enerji meditasyonu, temel meditasyon ve hatha yoga (mutlaka, günde 10 dakika bile olsa) ekleyebilirsiniz. Transa girdikten sonra meditasyon yapmak enerjiyi daha kolay hissetmenize yardımcı olacaktır.

All you need is yourself, to meditate, and to heal your soul. The key to greatness is already in there. You don't need to be anyone else, but your own self. Live your life, exist and advance. Do your most beautiful work on your soul and life now.

If you want to climb in life, you will have to engage life and not complain about the rules.

-High Priest Zevios Metathronos

"Ὁμοίωσις θεῷ κατὰ τὸ δυνατόν."