Header Wallpaper

Tatlı bir haber

Esenlikler ailem,
Sizlerle aramıza minik bir bebeğin katılacağının haberini paylaşmak istedim. 🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

I'm so busy with breathing in gold and exhaling blue.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Tebrikler! İlk Türk Zevist bebeğin yolda olması gerçekten sevindirici. Zeus ve Tanrılar bu süreçte yanınızda olsun, sizi koruyup kollamaya devam etsin.

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε

Zeus bebeğinizi kutsasın ve ailenize mutluluk ve bereket getirsin.

BAALZEVULON AENAOS

Çok sevindim sizin adınıza, Lilith Annemiz ve Tanrı/ça'larımız yanınızda olacaktır. Umarım sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız ⭐️

nunc et in perpetuum.

Çok sevindim gerçekten ilkdefa böyle bir haber aldım, ne diyeceğimi bilmiyorum adını ne koyacaksınız?

Aydinlikyolsaid:post: 1150983

Çok sevindim gerçekten ilkdefa böyle bir haber aldım, ne diyeceğimi bilmiyorum adını ne koyacaksınız?

Şu an daha küçük bir üzüm tanesi kadar 🥹 o yüzden henüz isim düşünmedik ama beğendiğimiz isimleri tartışıp, birini seçmeyi düşünüyoruz kocamla. Eğer seçim yapmakta zorlanırsak da en çok beğendiğimiz iki tanesi arasında kura çekeceğiz.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Çok güzel bir haber tebrik ederim 🥹🥹

by Pamela

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Bu mükemmel habere çok sevindim. Sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum.
Minik ruhun sağlıkla, neşeyle ve bollukla dünyaya gelmesini diliyorum.🤍
Zeus sizi ve bebeğinizi kutsasın!

Esenlikler ailem,
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

Önden spoiler aldığım için şaşırmıyorum ama REF ÇOK MUTLU OLDUM SONUNDA BİR YEĞENİM ZEVİST OLARAK DOĞACAK VE TABİKİ ANNESİ SEN OLACAKSIN 🤩🤩 🎉.

Bir diet listesi yapmalıyız sağlığına dikkat etmen gereken çok önemli bir dönem. Birde seni korumalıyız. Berkano çok iyi olacaktır. Bu gün ve yarın güçlü koruma oluşturmak için güzel zamanlar. Yapılacak çok şey var.

Ve canım kız kardeşim, senin harika bir anne olacağına adlarım gibi eminim. Lordumuz Ve Babamız Zeus seni kutsasın. Annelerimiz Ve Kraliçelerimiz Lilith ve Astarte sana rehberlik etsinler. Parlayan Güneşimiz ve İlahi Koruyucumuz Apollo seni Korusun. Tanrılarımızın ışığı Senin ve Bebeğinin üzerinde olsun.
Umarım öyle olur.
Kayre Zeus.

ABRAXAS AENAOS 🌙☀️
PHOSFOROS HECATE 🌒🌕🌘

Esenlikler ailem,

Çok çok sevindim, tebrik ediyorum. Bebeğiniz Dünya'ya umut, ailenize ışık getirsin.

Tanrı/çalar'ın ve sizin sevginizle sarılıp sarmalanacak bu minik yüreğe, bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum.

Esenlikler ailem,

Tebrik ederim... Sizin için nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Tanrılar bebeğinizi ve sizi bir kez daha kutsasın, aileniz mutluluk ve bolluk içinde büyüsün dilerim ki...
Teşekkür ederim, duygulandım ve günüm güzelleşti bu haber ile.

Esenlikler ailem,

ayy tebrik ederim cok mutluyum su an eminim harika bir anne olacaksin 🥹❤️

Tebrik ederim. Türk Zevist topluluğu için büyük bir sevinç.

Çocuğunuz gerçekten Tanrılarımızın ellerinde büyüyecek. Mutluluklar diliyorum. 🙏

Son birkaç bin yılda doğan en şanslı en bahtlı bebeklerden biri olacak. Gözünüz aydın olsun. 🥰

Destek ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umuyorum ki güzelce ve sağlıklı bir şekilde doğar. Yetiştirme konusu beni biraz endişelendirse ve korkutsa da, bunun güzelce üstesinden gelebileceğimizi biliyorum.
Sadece ruhani açıdan neler yapabiliriz, bu süreçte ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz bu konular hakkında tavsiyeleriniz varsa eğer, dinlemeye açığım.

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Postunuzu ilk gördüğümde aklıma aniden Berkano gelmişti:

"Doğumda çocuğu Berkano’nun koruyucu enerjileriyle sarmalamak eski bir Pagan geleneğidir, ki bu enerjiler çocuğun hayatı boyunca onunla kalır."

Bunun yanında Yüksek Rahiplere de danışmanız da oldukça önemli ve İngilizce forumda da başlık açarsanız daha fazla kişi görüp tavsiyeler verebilir.

Tekrardan tebrik ediyorum.

Esenlikler ailem,

Güzel haber umarım iyi ve güzel bir şekilde yükselir. Çocuk için yatırım hesabı açın, öncesinde tanrılardan yardım alarak tabi. En azından şimdi başlarsanız bi 15 yıla yüklü miktar olur.
Esenliklerle

Destek ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umuyorum ki güzelce ve sağlıklı bir şekilde doğar. Yetiştirme konusu beni biraz endişelendirse ve korkutsa da, bunun güzelce üstesinden gelebileceğimizi biliyorum.
Sadece ruhani açıdan neler yapabiliriz, bu süreçte ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz bu konular hakkında tavsiyeleriniz varsa eğer, dinlemeye açığım.

Doğru bir şey olur mu bilmiyorum ama -çünkü henüz karnınızda gelişim aşamasında- sağlıkla alakalı çalışmalar bence çok iyi olabilir bebeğiniz için. Moderatörler daha iyi bilirler.

Zeus’un Krallığı yükseliyor!

Doktor kontrollerinizi mümkün olduğunca aksatmamaya ve sık yapmaya çalışmalısınız. Bunların haricinde, "sigara, alkol ya da kafein tüketmemelisiniz" gibi tavsiyelere girmeyeceğim, bunları zaten biliyorsunuzdur.

Spiritüel olarak da kesinlikle kara büyülerden uzak durmalısınız. Bu süreçte yapacağınız büyüler ve çalışmalar enerjinizi fazla çekmeyen, hafif büyüler olmalı. Korunmanıza ve temizliğinize son derece önem verin ve kesinlikle stresten uzak durun.

Son olarak, ASLA bebeğinizin doğduğu saati herhangi bir platformda paylaşmayın. Bu bilgiyi mümkün olduğunca gizli tutmaya çalışın.

Tekrardan tebrik ediyorum. Tüm güzel dileklerim sizinle.

Postunuzu ilk gördüğümde aklıma aniden Berkano gelmişti:

Bunun yanında Yüksek Rahiplere de danışmanız da oldukça önemli ve İngilizce forumda da başlık açarsanız daha fazla kişi görüp tavsiyeler verebilir.

Tekrardan tebrik ediyorum.

Sonne bey bunu önermişti, orada da paylaştım ve önerilerini sordum, teşekkür ederim. 😊

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗