Header Wallpaper

Tatlı bir haber

Esenlikler ailem,
Sizlerle aramıza minik bir bebeğin katılacağının haberini paylaşmak istedim. 🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

I'm so busy with breathing in gold and exhaling blue.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

This is the targeted message.

Esenlikler ailem,
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

Çok sevindimmm bu çok güzel bir haberr. Zeus ve tanrılar bebeğinizi kutsasın. Dilerim sağlıklı,sihhatli dünyaya gelsin. Lilith annemiz ve Leydi Astarte dilerim her daim yanınızda olsunlar. Tanrıların ışığı sizin ve bebeğinizin üzerine olsun 🤍🌸

Kızım doğdu. İyi dilek ve destek mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim.

Düne denk gelse, sevgililer gününe denk gelmiş olacaktı. Sevgi adını koymanızı çok isterdim. :)

Prometheus’s Ravensaid:post: 1184280

Düne denk gelse, sevgililer gününe denk gelmiş olacaktı. Sevgi adını koymanızı çok isterdim. :)

Kızım doğduğu gibi buraya yazmadım ve doğum tarihini paylaşmayı da düşünmüyorum 😅 yani...
Ayrıca sevgi arapça kökenli bir kelime bildiğim kadarıyla. Türk isimlerini tercih etmek bence bizlere daha çok yakışır.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Kızım doğduğu gibi buraya yazmadım ve doğum tarihini paylaşmayı da düşünmüyorum 😅 yani...

Aaa doğru, güvenli olması için.

Ayrıca sevgi arapça kökenli bir kelime bildiğim kadarıyla. Türk isimlerini tercih etmek bence bizlere daha çok yakışır.

Türkçe sandığımız çoğu isim arapça köken hep. Umay, Gökçe gibi isimler aklıma geliyor sadece.

Esenlikler ailem,

Çok, çok sevindim. Böyle bir haber görmeyi hiç beklemiyordum. Tanrılar ve Baba hep yanınızda olacaktır. Sağlıkı ve mutlu bir yaşam sizinle olsun.

Anneler Gününüz kutlu olsun! :3

Anneler Gününüz kutlu olsun! :3

Teşekkür ederim🙏💕

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗