Header Wallpaper

Tatlı bir haber

Esenlikler ailem,
Sizlerle aramıza minik bir bebeğin katılacağının haberini paylaşmak istedim. 🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

I'm so busy with breathing in gold and exhaling blue.

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Ay kesinlikle normal doğum istiyorum, acıyı bir anda çekmek sonrasında rahat etmekten daha güzel ne olabilir.🥲🥲🥲

Sakın korkma, benim teyzem çok korkuyordu ama normal doğurduğuna baya mutlu meryem ana eli otu şeysini ona da yapmıştık, kadın doğurmadı yumurtladı sanki o kadar hızlı oldu ki. Bi de hastahaneye gittiğin açıklık önemliymiş. O sebeple internette ''24 saatlik doğum sürecim'' diye videolar var. Korkutmasın yani seni.

I believe in pink, I believe in kissing I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles...💕💗

[ email redacted ]

Sakın korkma, benim teyzem çok korkuyordu ama normal doğurduğuna baya mutlu meryem ana eli otu şeysini ona da yapmıştık, kadın doğurmadı yumurtladı sanki o kadar hızlı oldu ki. Bi de hastahaneye gittiğin açıklık önemliymiş. O sebeple internette ''24 saatlik doğum sürecim'' diye videolar var. Korkutmasın yani seni.

Heyecanlıyım ama ya işte 🥹🥹🥹

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını ihtiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklâllerini kaybetmeye mahkumdurlar."
- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Olur tabii 😊

Ferhunde olsun🌸💕🥹

Ferhunde olsun🌸💕🥹

👀 bu bir replik miydi ya? Tanıdık geldi.

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

👀 bu bir replik miydi ya? Tanıdık geldi.

Kraliçemizin ismi💚

Gerçekten çok sevindirici bir haber. Dilerim ki Zeus sizi ve ailenizi kutsasın, çocuğunuzun kader kupası kutsamalarla taşsın.

Esenlikler ailem,
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim.

Çok geç geri dönüş yapmış olacağım ama çookkkk sevindiiiiimmmm çok mutluyum sizin adınıza🥹
Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sizi ve ailenizi kutsasınnn✨✨✨. Zevism bir bebek olacağı için çoooook şanslı bir bebek 🥹

[ email redacted ]

Harika bir hayat onu bekliyor, tebrik ederim 🥹

This is the targeted message.

Gerçekten çok mutluluk verici bir haber Tanrılar bebeğinizi kutsasın ve korusun 🥹💕

Esenlikler ailem,
Bunlarla aramıza minik bir veri katılacağının haberini paylaşmak istedim.🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Mutluluğumu ve heyecanımı bir araya getirmek istedim.😊

Tebriklerrr şeytan baba ömrüne güzellikler katsın ❤️ Ailemiz büyüyor lütfen bizi haberdar et tüm guzelliklerden 💐💐💐

Esenlikler ailem,
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

Sana bişi diyim mi mutluluktan gözlerim doldu ❤️❤️🫶🏻🫶🏻 Ailemize bebek geliyooorr Teyze oluyorum 😍😍😍

Esenlikler ailem,

Çok sevindim adınıza hayırlı olsun Tanrılar yolunu her daim kutsasın ve ailenizi bereketlesinler

Abla iyi misin? Umarım iyi geçiyordur

I believe in pink, I believe in kissing I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles...💕💗

[ email redacted ]

Abla iyi misin? Umarım iyi geçiyordur

İyiyim canım teşekkür ederim sorduğun için. 38. Haftamdayım doğdu doğacak kızım. 😊

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

İyiyim canım teşekkür ederim sorduğun için. 38. Haftamdayım doğdu doğacak kızım. 😊

My stayla🥺

[ email redacted ]

My stayla🥺

Shyla*

[ email redacted ]

Günaydın. Umarım kızınızın çok mutlu ve çok güzel bir hayatı olur. Zeus Baba ve Tanrılar, sizi ve onu korusun.🧿 Çok mutluyum sizin için. :)

Sizin adınıza çok sevindim huzur dolu bir ömrü olur umarım, ki ayrıca dünyaya bir Zevist daha ekleniyor desenize :D

Kızım doğdu. İyi dilek ve destek mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim.

- Mustafa Kemal Atatürk

🇹🇷🎗 06.02.2023 🇹🇷🎗

Tebrik ederim, umarım ömür boyu mutlu bir aile hayatınız olur.